0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Polonezköy, daha uzağı; Ağva. Şimdi bu isimleri bilenler farklı düşünebilir...
abdullah bey bu konu benm içinde çok iyi oldu,anadolu yakasında arkadaşlarla görüşeceğiz evli ve çoçuklu 4 aile için bende istanbul anadolu bölgesinde kahvaltılı,çoçuklar için çimi bol alan arıyordum...bir ara darıca aklıma geldi...olmadı be hakan abi...birgün polonezköyde yada 1 hafta sonu ağva kırsalında diye kendinden örnekler verebilirsin )))
abdullah bey bu konu benm içinde çok iyi oldu,anadolu yakasında arkadaşlarla görüşeceğiz evli ve çoçuklu 4 aile için bende istanbul anadolu bölgesinde kahvaltılı,çoçuklar için çimi bol alan arıyordum...bir ara darıca aklıma geldi...
geçen hafta şile-saklıgöl'e gittik. mükemmel bir bir yer.eğer lokanta kısmına gidecekseniz sabah 9,30 dan önce orada olmalısınız yoksa yer kalmıyo.burada kahvaltı kişi başı 20 tl.biraz daha ileri gidince göl kenarında kendi imkanlarınız ile piknik/mangal yapabilir, köylerde gezebilirsiniz. yalnız şile yolunda yol çalışması var. dikkat etmekte fayda var...ışık üniversitesini geçince ilk ışıklardan sağa dönerek (tabelası da var zaten) saklı göle ulaşmak çok kolayhttp://www.karamanderesakligol.com/karamandere-sakligol-resim-galerisi
ümraniye hekimbaşı piknik alanı wc su mescit oyun parkı gibi ihtiyaçlar mevcut,uğurmumcu piknik alanları,kayışdağı piknik alanları,gebze ballı kayalar,polanezköy,
Şileye, ağva ya fln gideceğinize maşukiyeye derbente gelin
başka önerisi olan var mı?
polenezköy yolu üzerinden cumhuriyet köye giderken dediğin gibi çimenlik alan var kendin pişir kendin ye orada takılabilirsin ben bir çok defa gittim ve tavsiye ederim