Gönderen Konu: corolla için hangi tüpü önerirsiniz  (Okunma sayısı 1483 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 7 kere teşekkür etti
corolla için hangi tüpü önerirsiniz
« : Mayıs 08, 2013, 21:31:23 »
arkadaşlar tüp üzerinde duruyorum brc yada prins hangisi güzel sizce yardımcı olurmusunuz? birde lpg baglantısında yakıt tüketimini gösteririr mi ? tüp uyumlu olurmu toyotaya ... aracım 2009 model corolla 40.000 km de manuel 1.6 motor elegant..
ALTINDAN AĞAÇ OLSAN ZÜMRÜTTEN YAPRAK, AKIBETE YÜZÜNÜ ÖRTECEK BİR AVUÇ TOPRAK.

Toyota Club Türkiye

corolla için hangi tüpü önerirsiniz
« : Mayıs 08, 2013, 21:31:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '20
  • 195 kere teşekkür etti
  • 199 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla için hangi tüpü önerirsiniz
« Yanıtla #1 : Mayıs 08, 2013, 22:02:49 »
tamamen sizin bütçeniz ve isteklerinizle ilgili bahsettiğiniz iki firmada sayılı firmalardan tercih sizin. Ben 2012 aracımda brc kullanıyorum my11. kitten gayet memnunun 10.000 km ye yakın kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. yol bilgisayarında bazı bilgiler kullanılamıyor. anlık yakıt tüketimi benzin değerlerini gösteriyor ancak %10-15 civarı fazla olacağı hesaplanarak değer tahmin edilebiliyor. Corolla uyum konusunda sıkıntı yaşamıyor. Ancak kiti montaj edecek usta konusunu iyi araştırın derim. Referanslar çok önemli. İyi kalibrasyon çok önemli. İyi geceler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 08, 2013, 23:15:04 »
tamamen ustay la alakalı.ne takarsan tak kitde sorun yoksa usta iyiyse sorun yaşamazsın.mesela bende şi,m landi renzo var.forumda başka arkadasta taktırmıs motor arıza lşambası yanıyor.usta kalibrasyonunu iyi yapamazsa motor arıza lambası yakar.ama prinse 2,500 tl vermeye bence egrek yok.1,750 liraya olan 2 kalite prinslerinden brcden farkı yok.iyi bir brc bayisine gidip gönül rahatlıgıyla taktırın.yada landı  takan usta varsa landı taktırın .ama usta iyi olsun.
landi renzo brc tartarini farketmez bunlardan birini taktırın.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '20
  • 195 kere teşekkür etti
  • 199 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 08, 2013, 23:19:34 »
tamamen ustay la alakalı.ne takarsan tak kitde sorun yoksa usta iyiyse sorun yaşamazsın.mesela bende şi,m landi renzo var.forumda başka arkadasta taktırmıs motor arıza lşambası yanıyor.usta kalibrasyonunu iyi yapamazsa motor arıza lambası yakar.ama prinse 2,500 tl vermeye bence egrek yok.1,750 liraya olan 2 kalite prinslerinden brcden farkı yok.iyi bir brc bayisine gidip gönül rahatlıgıyla taktırın.yada landı  takan usta varsa landı taktırın .ama usta iyi olsun.
landi renzo brc tartarini farketmez bunlardan birini taktırın.

arıza lambasının yanması dışında iyi kalibre adilmemiş bi dönüşüm motorda kalıcı hasarlarada neden olabilir. aslında forumda yakıt başlığı altında çok değerli lpg ustalarımızın konuları mevcut onları okuyarakta kararınızı vereceğinizi düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 08, 2013, 23:56:14 »
bende gecen sene taktırtmıştım aracıma. lovato marka bi sorunum olmadı şuana dek... kesinlikle öneririm.. zaten atmosferik motorlarda bi sıkıntı çıkarmıyor lpg usta da iyi olduktan sonra sıkıntı yok
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 09, 2013, 02:02:49 »
Bu konuyla alakalı daha önce birçok konu açılmıştı aslında. Ayrıntılı bilgi için daha önce tartışılmış konuları araştırabilirsiniz...Eminim sizin için daha faydalı olacaktır... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mayıs 09, 2013, 08:38:49 »
brc nin internet adresinden bağlı olduğu servislere baktım onların haricinde taktırmayayım o zaman aksaray ilinde bir tane var .aksaraylı olup ta araştırabilirler mi ? acaba benim için yardım edebilir mi ? ismi çetinler otogaz dı .
ALTINDAN AĞAÇ OLSAN ZÜMRÜTTEN YAPRAK, AKIBETE YÜZÜNÜ ÖRTECEK BİR AVUÇ TOPRAK.