Gönderen Konu: Avensis  (Okunma sayısı 6259 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Ynt: Fransa'dan Avensis Break SW T25
« Yanıtla #40 : Mayıs 10, 2013, 21:47:11 »
Erdi arkadasim sizin arac kac model avensis 1 mi ? Gecen yaz izine geldigimde tr' de hic toyota sw arac gormedim.diger markalarinda sw' yok sayilir.tr' de sw ler tutulmuyor galiba.

20 tane gibi var Türkiyede :D 1998 model tam bir canavar çok seviyorum cidden :)
(Benim imza bölümünde linkleri var hocam )

Güncel kasanın sw si var şu an piyasada..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2-sahibinden-toyata-avansis-vagon-120619065/detay#

Erdiiiiii

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011-avensis-sw-2.0-premium-mds-navigasyonlu-118395919/detay

2,0 motor olduğu için tercih edilmiyor olabilir mi acaba? 

Abim baya oluyor bunun piyasaya düşeli hatta bizim siteden Ercan SAKA alacaktı bunu anlaşamadılar yeşil canavarla :)

bence sw modeli bir baska hos,bilmeyenler icin soylemek isterim direksiyonun altinda ilk hava yastigi olan arac toyota,

Artık Sw araba göze tatlı görünüyor :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 10, 2013, 21:47:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 15, 2013, 17:35:50 »
arkadaslar aracimin resimlerini gordunuz ve yorumlarinizdan dolayi tesekkur ederim.ismini bilemiyorum 4 camin yukarilarina takilan plastikler varya yagmura ve gunese karsi korunmak icin asagida EBAY link'ini verecegim,sayfayi acinca sizde goreceksiniz sizin fikirlerinize ihtiyacim var veya daha once kullanan varsa yorumlarinizi bekliyorum.
boyle bir sey benim aracima yakisir mi ???

http://www.ebay.fr/itm/Deflecteurs-de-vent-TOYOTA-AVENSIS-Break-5-portes-2003-2009-4-pcs-HEKO-Bulles-/190826398898?pt=FR_JG_Auto_Tuning&hash=item2c6e23c4b2

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mayıs 15, 2013, 18:15:36 »
arkadaslar aracimin resimlerini gordunuz ve yorumlarinizdan dolayi tesekkur ederim.ismini bilemiyorum 4 camin yukarilarina takilan plastikler varya yagmura ve gunese karsi korunmak icin asagida EBAY link'ini verecegim,sayfayi acinca sizde goreceksiniz sizin fikirlerinize ihtiyacim var veya daha once kullanan varsa yorumlarinizi bekliyorum.
boyle bir sey benim aracima yakisir mi ???

http://www.ebay.fr/itm/Deflecteurs-de-vent-TOYOTA-AVENSIS-Break-5-portes-2003-2009-4-pcs-HEKO-Bulles-/190826398898?pt=FR_JG_Auto_Tuning&hash=item2c6e23c4b2

Rüzgarlık diye geçiyor.. TR de daha ucuzmuş ama. Bende aldım ama takma fırsatım olmadı.
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mayıs 15, 2013, 20:29:58 »
Ne dusunursunuz sizce yakisir mi ???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mayıs 15, 2013, 20:40:05 »
Ne dusunursunuz sizce yakisir mi ???

Honda civic ve corollada çok hoş duruyor. Hiç avensis de görmedim :) yakışır diye aldım bakalım takınca görücez sonucu. Aslında sizin araç koyu renk. Büyük bi ihtimalle yakışır gibime geliyor..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mayıs 25, 2013, 12:57:42 »
arkadaslar benim arac icin ebay'da arka ruzgarlik gordum sizce yakismis mi ? resimde eksoz cikislari cift normalde tek ve sagda bence eksoz cikislari arabaya emanet durmus gibi,neyse onemli degil benim merak ettigim ruzgarlik yakisirmi ? resimdeki arac benimkinin aynisi ve ayni renk sizce nasil gorunuyor?

http://www.ebay.fr/itm/Toyota-Avensis-Estate-Roof-Spoiler-2003-2008-tuning-/130882737715?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1e79381633

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Mayıs 25, 2013, 13:05:07 »
Ceylan bey ebaydaki resimde görünen avensisde çok güzel duruyor. Sizin aracda da cok güzel duracak bnce :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mayıs 25, 2013, 14:12:18 »
 Öncelikle selam,
yöneticiye attığınız mrsaja dönüş yapılmıştı ancak bu dönüşe dönüş yapmadınız hatırladığım kadarı ile.

Yan cam rüzgarlığı; özellikle yağışlı havalarda dahi camların bir miktar açılabilmesini sağlıyor. Tam ve yarım(4 cam ya da 2 cam ) olanları mevcut.
Genelde çift taraflı bant ile sabitleniyor ve bu bant takılmadan önce ısıtılmalı, temiz yüzeye uygulanmalı, yoksa iyi yapışmıyor. Ayrıca basınçlı su, aşırı rüzgarda da sıkıntılar bazen olabilir. Mümkün mertebe iyi yapıştırmak gerek.
Küçük bir arka kanat(tavan üstü spoiler) güzel olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mayıs 25, 2013, 19:10:34 »
Öncelikle selam,
yöneticiye attığınız mrsaja dönüş yapılmıştı ancak bu dönüşe dönüş yapmadınız hatırladığım kadarı ile.

Yan cam rüzgarlığı; özellikle yağışlı havalarda dahi camların bir miktar açılabilmesini sağlıyor. Tam ve yarım(4 cam ya da 2 cam ) olanları mevcut.
Genelde çift taraflı bant ile sabitleniyor ve bu bant takılmadan önce ısıtılmalı, temiz yüzeye uygulanmalı, yoksa iyi yapışmıyor. Ayrıca basınçlı su, aşırı rüzgarda da sıkıntılar bazen olabilir. Mümkün mertebe iyi yapıştırmak gerek.
Küçük bir arka kanat(tavan üstü spoiler) güzel olabilir.
ben alper sinav'a mesaj gonderdim,cevap alamayinca Öneriler/Görüşler  bolumune konu actim yine alper sinav ilgilendi sorun cozuldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Mayıs 25, 2013, 19:13:08 »
Ceylan bey ebaydaki resimde görünen avensisde çok güzel duruyor. Sizin aracda da cok güzel duracak bnce :)
bu tip seyler bazi araclara guzel yakisiyor lakin bazilarinada yani nasil anlatsam sacma sapan alakasiz duruyor benim korkum sebepten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Mayıs 25, 2013, 22:44:23 »
ben alper sinav'a mesaj gonderdim,cevap alamayinca Öneriler/Görüşler  bolumune konu actim yine alper sinav ilgilendi sorun cozuldu.
Sanırım yanlış anlaşılma var, yukarıdaki siteminiz boşuna, çünkü özel mesajınızı sadece Alper yöneticimize göndermemiştiniz ve mesajınız da cevaplanmıştı.
İyi forumlar...