0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hazır konu açılmışken bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum. 2006 corolla terra 1.6 manuel araçlara hız sabitleyici takılma ihtimali var mı arkadaşlar varsa ne kadara mal oluyor?
Geçtigimiz hafta sonuna kadar takılabilecegini düşünüyordum.Nedenide 2006 otomatik Corollaya geçmişte takmıştım.Ama malesef manuellerde yazılım çıkmadı yani takılamıyor.Ancak 2009 da çıkan Corollanın manueline taktım sorunsuz çalışıyor.
keşke olsaymış araba alırken en çok istediğim özellik buydu ama her güzel bir arada olmuyor.
Benim Avensistede yazılım çıkmadı o nedenle harici sabitleyici taktım ve çok memnunum.
Benim nacizane fikrim cc nin cokta onemli bisey olmadigi ben kendi aracima 400 tl verip taktirdim ama kac defa kullandin diye sorarsaniz iki elin parmaklarini gecmez heralde. Bu gibi seyler sadece heves bence taktiramayanlar cok bisey kaybetmiyorlar taktirabilenlerede soryum simdiye kadar kac defa kullandiniz ve ne kadar kullanisli bisey hele bide surekli uzun yola cikmayanlar icin. Tabiki bu benim fikrim herkesin fikrinede sonsuz saygim vardir.
opel astra 1,6 alın,
Tam yazacağım şeyi yazmışsın valla tuncay abi
bak bak sen hele nelerde yazacakmış...