Gönderen Konu: Toyota Avensis D4 Motor LPG Montajı  (Okunma sayısı 1416 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Saygınız yok ise, saygı da beklemeyin kimseden...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Toyota Avensis D4 Motor LPG Montajı
« : Mayıs 06, 2013, 23:05:29 »
Toyota Avensis D4 motor LPG montajı hakkında piyasada bir hayli kafa kurcalayan bilgi dolaşmaktadır.
işin özü bu araçlara sıradan düz sistem karbüratörlü kiti takılırken neden ustalar illada brc olacak derler
ve nedense düz sistem lpg montaj fiyatı 300-500 tl arasında değişirken neden 1800 tlden aşağı para istemezler

cevap basit bu racalara lpg takılamıyor diye insanlardan çok para almayı amaçlıyorlar.
aldanmayın beyler ben aracıma bir dostum vasıtası ile sırf brc den başka kit ile çalıştığını görmek için atiker karbüratörlü kiti taktırdım
sistem maliyetim 350 tl atiker karbüratörlü kiti 260 tl propantürk lpg mikseri ve ıvır zıvırı 700 tlye çıktı
sorunsuz kullanmaktayım aracım 8-10 litre lpg de yakıt yakmakta yaklaşık 7 aydır sorunsuz kullanıyorum.
 avensis d4 motorlu araçlarına lpg taktıracak arkadaşlar lütfen piyasada bu işi tek bilen diye gidip kazıklanmayın
sistemi herhangi bir lpg servisi sorunsuz takabiliyor.

forumda da bazı arkadaşlar bu konu ile ilgili bir hayli reklam yapıp hatta usta isimleri bile vererek piyasa oluşturmaya çalışmış
işin açıkçası düz karbüratörlü kiti 1800 liraya satmaya çalışıyorlar insanlara.

unutmayın ki dürüstlük dünyadaki en büyük kazançtır. bir öğün yemekle karın doymaz.
bugün taktığınız sistemin gerçek maliyeti yarın öğrenince insanlar beddua eder arkanızdan. buda helal ticarete girmez.
insanları lütfen yalan dolan ile kandırmayın allah çarpar adamı.

Toyota Club Türkiye

Toyota Avensis D4 Motor LPG Montajı
« : Mayıs 06, 2013, 23:05:29 »