0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 gündür arka sol hoparlörden ses geliyor basslı bir şarkı dinlenmiyor acaba şarkıdan şarkıya değişirmi diye denedim ama sonuç hüsran muhtemelen patladı şimdi bana bir öneri sunsanız komple değiştirmişken ikisini mi değiştireyim biraz daha güçlü birşey mi koyayım yoksa Ercü boşver güçlü birşey koyarsan oraya bunu önlere taşıyacaksın o yetmeyecek amfi wooffer falan gidersin aynısından mı koy dersiniz. Aracın orjinal ses sisteminden ciddi anlamda memnunum fakat bu olay canımı sıkmadı değil oraya başka aynı kuvvetli her bir özelliği aynı ama farklı bir marka koysam ses farkı hissedilir mi ?Dipnot: Ses dağılımını arkadan öne çektim o şekilde müzik dinleyebiliyorum ama bu seferde bütün sesler öne yığıldığı için boğulma oluyor..
Ercü teybin orijinalse oraya koyacağın hoparlörler aynı sesi vermiyor, bozuk hoparlörü söküp tamir ettirmek en pratik ve verimli çözüm olur. benim corollada başıma gelmişti bir çok hp denedim sonunda kendisininkini tamir ettirmiştim.
Orjinalini sipariş ver geç.
O hoparlör diğerleri ile uyum sağlamaz 4'ünü değiştirirsen olabilir Ercü.
Ercüment bence orjinalini al tak sorunsuz kullan kardeşim. Ne montaj işi uğraştırır nede acaba gibi düşüncelerin olur. Bass olsun Tiz olsun çok başarılı araçlarımızın hoparlörleri.
Abi biliyorum yeterli fakat bu hoparlör ciddi anlamda bizim araçların 2-3 katı güzellikte ses veriyor bakalım bir para denkleştirirsem direk yapıştıracağım
Orjinaline verecegin parayla guzel kaliteli bir İnfinity mid takimida alinabilir Ercum.
Farklı marka ve güçte olabilir ama ölçülerine dikkat et..
Aynen plazaya gidip orjinaline 150 lira fiyat çekecek ki zaten tek olarak vermeyeceklerini biliyorum biraz daha koyar üzerine arkayı düzgün bir hoparlörle değiştirir geçerim