0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaki yolcular isterlerse acabilirler kapiyi acma modununun altinda ileri geri giden bir mekanizma var onu ileriye itin acilsin geri cekin kilitlensin
bilmeyen bindii zaman korkuyorum kapı kolu ellerinde kalacak diye
Ahmet Hocam,İşin tuhaf yanı bu kullanma kılavuzundaki yazılanlarda işe yaramadı, yanlış yaptığım birşeylermi var ki? bu kilit açma kapama tuşuna basınca hiç bir tepki falanda olmuyor. Beyni falanmı karışmış ki?
Şükürler olsun ki bu sorunu çözdüm Ama nasıl çözdün diye sormayın tamamen tevafuk eseri oldu herhalde.Bugün AVM nin birisine alışverişe gittik, ben de pek sevmem gezmesini garajdaki arabaya oturup şu kullanma kılavuzunda yazanları yapayım bari dedim. Ama kılavuzdaki talimatların hiçbirisi işe yaramadı. hatta birkaç forumda gördüğüm tepe lambasını bile kapatıp açtım ama işe yaramadı. O arada hanımla kız geldi, kapılarını açtılar içeri girdiler ben de son bir kez kullanma kılavuzundaki gibi kilit açma kapama düğmesinin açma kısmına basayım bari dedim ve wadaaaaa kapı kilitleri bir kez kilitlenip açıldı, daha önce hiç tepki vermiyordu bu prosedüre. sonra yola çıktık ve hızı geçsemde kilitleri kapamadı Muhtemelen olay şu arabanın içerisine girer girmez hiç vakit geçirmeden tavan lambası otomatiği sönmeden vitesi boşa alıp ignition on dediği konuma getirip kilit açma kapama düğmesinin açma yada kapama artık ne istiyorsak iptal yada aktive o şekilde basmak, yada sağ yolcu ve arka kapılarıda açıp kapamak gerekiyor olabilir dediğim gibi tesadüfen olduğundan tam prosedürü anlatamıyorum ama gelişme bu şekilde oldu.
Evet bir yerde birşeyi söylemeyi unutmuşlar yada senkronizasyon hatası var Dedikleri gibi yapsanızda bir yerde ufak bir detay var esas tetiklemeyi o yapıyor. Esasen bende memnunum o özellikten ama hakikatten arkada oturanlara sıkıntı yapmaya başlamıştı bide bende stres yapmıştı ya kapı kolu içerden kırılırsa diye Bu arada benimkisi içerden açma kapama düğmesine basmazsanız dışardanda açılmıyordu... Sizdeki durum ne?
Evet alışkanlık meselesi, her an tetikte olup düğmesine basmak lazım Benim eski arabada kolu içerden kırılmıştıda ondan biraz tırsıp bu özelliği kaldırdım Keşke dışardan açılabilseydi. Ama işin tuhaf tarafı, kılavuzda araba durduktan sonra eğer sürücü kapısı bir süre içerisinde açılırsa tüm kapılar açılır diyordu (yanlış hatırlamıyorsam) ama böyle birşeyi göremedim malesef. Bu olsa bile yeterli idi