0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bugün itibarı ile atiker safefast lpg taktırmış bulunuyorum.Siboblar için ise yağdanlık diyorlar mazot koyulan ve her seferinde siboblara mazot gönderip kuru kalmasını önlüyormuş öyle denildi.ilk izlenimlerim araba performanstan bir şey kaybetmei hatta daha seri oldu gibi geldi sanırım psikolojik.yakıt değerleri ise ortlama 6 ile 7 lt arası değişiyor ki benzinde bile aşağı yukarı bu şekildi.Dikkatimi çeken en önemli olay ise arabayı çalıştırdıktan yaklaşıp 5 sn içinde lpg ye geçiş yapması diğer sitemde ısınması vs 2 3 dk bekliyordum.bu sistem biraz daha farlı sanırım.Resimleri yarın yükleyeceğim
dün akşam fulledim tam 33,95 lt lpg aldım bunun nedeni nedir acaba normalde lpg simit tanklar 45 lt diye biliyorum ve ortalama 38 39 lt alması lazım acaba yeni takıldığı vs için mi şimdilik bu kadar az aladı onu anlamadım ve lpgg ye geçişte düğmeye bakmasam geçişini bile anlamıyorum hayırlısı bakalım
Efe bu yakalanma meselesi değil, doğru ve yanlışı ayırt etme ve çevrendekileri doğru yöne yönlendirme meselesi
Kardeş hayırlı olsun güle güle kullan benzin tüketiminden sonra sana hayli iyi gelecektir .Lpg konusunda açıkca söylemek gerekirse ben atikerden çok çektim inşallah sen çekmezsin .Brc den çok memnun kalmıştım gerçekten süperdi hiç bir performans kaybı yaşamadım ve yakıt çok iyiydi .
Mustafa bey hayırlı olsun. sonun da sizde LPG ye geçtiniz. güle güle tasarruflu kullanın umarım hiç bir sorun da yaşamazsınız.
Teşekkür ederim yusuf bey inş bir sıkıntı yaşamam