0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün sanayide baskı balata setini değiştirdim performans düzelmiş hissettim ama aracımın en güzel yanı olan vites geçişlerinin yumuşaklığından eser yok. usta yarın getir dedi şanzıman yağı dedi yanlış hatırlamıyorsam bakalım değiştirelim dedi umarım düzelir geçişleri çok sinir bozucu, aracım 2007 corolla 1.6 benzinli yağ ne marka kaç model önerirsiiz fiyatları ne kadar bilgi veren olursa sevinirim.
anında cevap geldi teşekkürler yardımlar için, inşallah düzelir sorunum, bugün baskı balata değiştiğinde viteslerde eskisi gibi lokum gibi olur diye bekliyordum ama yanılttı beni hala aynı, bu arada motor yağı hariç başka yağ varmı araçta değişmesi gereken pek anlamam 80 binde araç motor yagı dışında bir yağ değiştirmedim.
sachs marka
debriyaj da pek sorun yok da işte vites geçişlerinde ki o ses gıcık bilmem debriyajla mı alakalı
sachs almanların orijinal amortisör üreticisi, debriyajda üretiyor ama bu forumda daha corollaya takan duymadım. debriyaj aşağıda kavrıyorsa iyi ayırmıyordur ayarını kontrol ettir.
vites geçerken tak tuk hissettiriyor ama debriyajda sorun yok kavraması yumuşaklığı iyi şu an için, çoğu kişi memnun kalmış yağını değiştirince ama bakalım sabah deneyeceğiz şanzıman yağı ne kadar etkileyecek.
Debriyaj yukarıda kavrarsa sıkıntı vardır diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum? Ben debriyaj setini değiştirdim araç nerdeyse en dipte kavrıyor,eskidende aşağıdan kavrıyordu.Aşağıdan kavraması iyi değil mi?