Gönderen Konu: Sevgiliniz sizi terk etse ? :( -ki umarım etmez..!  (Okunma sayısı 4179 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çıkarım senle her yola , Toyota ~ :)
    • Artistik Buz Pateni / Çeliği
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 19 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
'    Peugeot RCZ 1.6 Thp 153 PS    '

Toyota Club Türkiye

Ynt: Sevgiliniz sizi terk etse ? :( -ki umarım etmez..!
« Yanıtla #40 : Mayıs 07, 2013, 14:47:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mayıs 07, 2013, 17:04:15 »
  Ne yaşadığının yanında, neden yaşadığın da önemlidir. Bu yaşadıkların tecrübe olursa bir anlamı vardır. Ama tecrübesi olanlar ne kadar söylese de(ki onlara da zamanında başkaları söylemiştir :) ) bunu yaşayarak öğrenmek gerekir.
 Bilmiyorum hata sende mi, diğer tarafta mı ama olumlu tarafından bak, kötü şeylerin geç olması daha da kötüdür.
 Hissettiklerin o kişiye karşı mı yoksa, onunla yaşadıklarına mı, bunu da tartman lazım. Çoğunlukla yaşadıklarına ise sorun yok, daha güzellerini yaşayabilirsin, başka bir zaman, başka yerde...
 Canın çok sıkılırsa hiç çekinmeden paylaş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Mayıs 08, 2013, 00:35:38 »
  Ne yaşadığının yanında, neden yaşadığın da önemlidir. Bu yaşadıkların tecrübe olursa bir anlamı vardır. Ama tecrübesi olanlar ne kadar söylese de(ki onlara da zamanında başkaları söylemiştir :) ) bunu yaşayarak öğrenmek gerekir.
 Bilmiyorum hata sende mi, diğer tarafta mı ama olumlu tarafından bak, kötü şeylerin geç olması daha da kötüdür.
 Hissettiklerin o kişiye karşı mı yoksa, onunla yaşadıklarına mı, bunu da tartman lazım. Çoğunlukla yaşadıklarına ise sorun yok, daha güzellerini yaşayabilirsin, başka bir zaman, başka yerde...
 Canın çok sıkılırsa hiç çekinmeden paylaş.

Hakan abi sağol , varol .. Bende yaşadıkça tecrübe ediniyorum işte bu konularda ama şuan gayet iyiyim , ben değil o kaybetti :) Eminim kendisine benim kadar değer vereni bulamayacak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mayıs 09, 2013, 15:42:53 »

Hakan abi sağol , varol .. Bende yaşadıkça tecrübe ediniyorum işte bu konularda ama şuan gayet iyiyim , ben değil o kaybetti :) Eminim kendisine benim kadar değer vereni bulamayacak
Hemen hemen çözmüşsün Efe ama, sorun tam tersi de olabilir. İnsan yapısını iyi incelersen ''değer verme'' nin ne kadar doğru ya da yanlış olduğunu anlayabilirsin.
 Olumlu ya da olumsuz düşünmene gerek yok, hayatın gerçek zevklerinin tadını keşfet... ve  iyi olmana sevindim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Mayıs 09, 2013, 16:26:06 »
Hemen hemen çözmüşsün Efe ama, sorun tam tersi de olabilir. İnsan yapısını iyi incelersen ''değer verme'' nin ne kadar doğru ya da yanlış olduğunu anlayabilirsin.
 Olumlu ya da olumsuz düşünmene gerek yok, hayatın gerçek zevklerinin tadını keşfet... ve  iyi olmana sevindim.

çözdüm abi çözdüm, değer vermek iyidir , karşılığında değer alıyorsan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Mayıs 09, 2013, 19:59:01 »
aynı durumu üniversitede yaşadım. devlet yurdunda biliyorsunuz kızlı erkekli yurtlar. ordan bir kızla ilk başta ciddi olmasa vile bir ilişkiye başladık. 1 2 3 ay derken aşık oldukmu kıza. 11 ay olmuştu doğum gününden 1 hafta sonra bitti dedi bana . o an kafamdan aşağı kaynar su döktüler sanki. yerimden kalkamadım. yatağıma yatıp sabahı bekledim. sabah konuştum baktım olacağı yok. sallamadım hiç.  zaten yurtta kızlarla falan aramda çok iyiydi arkadaş çevremde sağlamdı kolay atlattım. 1 ay sonra başka bir kızla takılmaya başladım gözümün içine bakıyordu ama umrumda değildi. giden gitmiştir gittiği an bitmiştir dedim. okulun son günü mesaj atmıştı kafam karışmıştı 1 ay bekleyemedin diye... :)
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Mayıs 09, 2013, 20:51:36 »
aynı durumu üniversitede yaşadım. devlet yurdunda biliyorsunuz kızlı erkekli yurtlar. ordan bir kızla ilk başta ciddi olmasa vile bir ilişkiye başladık. 1 2 3 ay derken aşık oldukmu kıza. 11 ay olmuştu doğum gününden 1 hafta sonra bitti dedi bana . o an kafamdan aşağı kaynar su döktüler sanki. yerimden kalkamadım. yatağıma yatıp sabahı bekledim. sabah konuştum baktım olacağı yok. sallamadım hiç.  zaten yurtta kızlarla falan aramda çok iyiydi arkadaş çevremde sağlamdı kolay atlattım. 1 ay sonra başka bir kızla takılmaya başladım gözümün içine bakıyordu ama umrumda değildi. giden gitmiştir gittiği an bitmiştir dedim. okulun son günü mesaj atmıştı kafam karışmıştı 1 ay bekleyemedin diye... :)

anı olarak kalıyor bunlarr :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Mayıs 16, 2013, 19:13:50 »
yaptığın hiçbir şeyden pişmanlık duyma. unutma annemiz babamız en yakınlarımız bile bir gün bizi bırakıyor ona alışabiliyorsa insanoğlu hayatına sonradan girenleri pek takmamalı. ;) kimler gelir kimler geçer. aklıma şahanın sözü geldi.
what happens in aksaray stays in aksaray  :D
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Mayıs 16, 2013, 20:50:21 »
yaptığın hiçbir şeyden pişmanlık duyma. unutma annemiz babamız en yakınlarımız bile bir gün bizi bırakıyor ona alışabiliyorsa insanoğlu hayatına sonradan girenleri pek takmamalı. ;) kimler gelir kimler geçer. aklıma şahanın sözü geldi.
what happens in aksaray stays in aksaray  :D

Caddebostan havelka da doyur karnını (köftesi mükemmel :D) bas gaza aksaraya 300-500 diyosun :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Mayıs 16, 2013, 21:12:56 »

Caddebostan havelka da doyur karnını (köftesi mükemmel :D) bas gaza aksaraya 300-500 diyosun :D
köfte ne ya :D bostancıda tantuni yiyeceksin minübüs yolunda :D sonra ver gazı ver gazı :D
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Mayıs 16, 2013, 21:56:35 »
köfte ne ya :D bostancıda tantuni yiyeceksin minübüs yolunda :D sonra ver gazı ver gazı :D

Barlar sokağında havelka'ya git de bir köfte ye sen :D