0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ersin kardeşim üzülmeye değmez. Daha çok gençsin bu senin için bir tecrübe olsun. Önemli olan doğru insanı bulabilmek. Terk edenlerle işin olmamalı. Terk eden gitmiştir artık. Buna herkesin çok iyi bildiği bir söz vardır onu söylemek gerekir ama şimdi burası müsait değil. Doğru insanı bulduğunda zaten böyle şeyler yaşamayacaksın. O kişinin ne zaman karşına çıkacağı belli değil elbette. Tekrar söylüyorum üzülmeye değmez. Hoşçakal kardeşim.
Cem yılmazın gösterisinde kullandığı bir söz var koy g... rahman diye o
Saatine bak ve akrep ile yelkovan hareket halinde ise hayat devam ediyor demektir....
Gökhan abi en az bir 3-4 sene ciddi ilişki düşünmüyorum , artık kendimi üzmem..
Hemen karar verme karşına kimler çıkacak kim bilir? Belki yarın, belki yarından da yakın?
"Evlenip balayına mı evlenmeden alayına mı ? " En güzelidir
Beni yıllarca önce terk eden N..... 'den allah razı olsun ))))) Kocasının başında saç kalmamış )))))) verilmiş sadakam varmış yani
Merhaba arkadaşlar ;3 yılımı geçirdiğim , çok güzel günler yaşadığımız , sene sonunda nişan düşündüğümüz , üzerine titrediğim , kılına zarar gelse dünyaları yıkabileceğim kız arkadaşım şu dk'dan itibaren (03:56) beni terk etti.Araba hayranıyım , manyağıyım En sevdiğim ve istediğim araba Chevrolet Camaro ama şuan ona sahip olsam inanın tatmin etmez o derece yorgunum , o derece üzgünüm :SŞuan kendimi tarif edemiyorum , çok ama çok acı gerçekten.. sevmesem böyle olmazdı tabi ama çok Seviyordum..!Allah kimsenin başına vermesin , şuan hayat o kadar tatsız geliyor ki umarım yanliş birşey yapmam , ama inanın o kadar farklı , o kadar acı ve kötü ki .. gözyaşlarımı tutamıyorum
Allah cezanı vermesin saatin pili bitmiş öldüm sandım kendimi....
Güzel kardeşim şuanda mecbur o acıyı çekeceksin. Malesef hiçbirsey şu sıra seni teselli edemez. Bir müddet daha o duyguyu yaşayacaksın. Çaresi yok. Biliyorum kötü moral veriyoruma ama tecrübeyle sabit.Ama sana şunun müjdesini vereyim ilerleyen dönemde öyle birisiyle karşılaşıyorsunki " iyiki ondan ayrılmışım , iyiki şimdikini seviyorum" diyeceksin. O gün geldiğinde inşallah buralarda olursak mesaj atmayı unutma Bir uyarı! Sakın alköllle vs ile avunmaya çalışma!
güzel evladım takma kafaya o seni terk ettiyse sen de onu terket bitsin gitsin..... içki falan içme sakın.....