0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serkan Bey, aynı araştırmayı ben de yapıyorum. Fırsat bu fırsat isimli internet sitesinden yenimahalle gordion alışveriş merkezinde vatoz oto yıkamada 175 TL'ye boya koruma, iç temizlik vs. yapıyorlarmış. Bu yeri araştırmak istiyorum. Sizin de bilginize. Ayrıca Ali beyin önerdiği tabanvay isimli yer hakkında memnun olmayan çok. İsmail Bey'in önerdiği yer de iyi fakat fiyat indirimi var mı bilmiyorum. Ben Ankara carrefour'da autovax'dan fiyat aldım boya koruma 200 dediler, iç dış detaylı temizlik dahil 450 dediler. fiyat bana çok fazla geldi. Araştırmalarım devam ediyor. Sizde işini iyi yapan ve fiyatı da uygun bir yer bulursanız haber verirseniz sevinirim. Hoşçakalın.
Merhaba Gökhan Bey,Bilkent Tabanway'ın firma yetkilisiyim. Bize iletilen tüm şikayetlere hassasiyet ile yaklaşıyor ve çözmeye çalışıyoruz. Bu tür konular ile bizzat ilgilenmeye özen gösteriyorum ama gözümüzden kaçmış ya da tarafımıza iletilmemiş bir memnuniyetsizlik bilgisinin size ulaşmış olabileceğini tahmin ediyorum.Bu konuda memnuniyetsizliğini size ileten kişi ile birlikte bize uğrayabilirseniz durumun farklı olduğunu siz de göreceksiniz. Uygun olduğunuz bir zamanda uğrayabilirseniz nasıl bir çalışma yapıldığı hakkında da sizi bilgilendirebilirim. Forum üyeleri için uyguladığımız indirimlerle daha uygun fiyatlarla işlemlerinizi yaptırabilirsiniz.Saygılarımla.Murat
hocam bende araştırma yapmaya deva ediyorum meguairs de 300 tl dediler şu anda meguairs le tabanway arasında kaldım tabanwaydan da fiyat alıp bir an önce aracımın boya korumasını yaptırcam aynı şekilde sizde yaptırırsanız ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Serkan Bey ben tanıdık bir dost vasıtası ile yerel bir kaporta ustasında bu işlemimi yaptırdım ve gayet memnun kaldım. 500 TL'de versem zaten aynı işlem olacaktı herhalde. Ankara ivedik sanayide yaptırdım. Dediğim gibi o dostun referansı ile cüzi bir miktar aldılar.
Ne kadar cüzi
+1 herkes merak ediyor.
hocam ücreti söyleyebilirseniz sevinirim birde aracın işlemden önceki ve sonraki fotolarını paylaşırsanız sevinirim
Merak etmekte haklısınız. Arkadaş söylememi rica etmişti. Ben de mekan belirtmemek kaydıyla söyleyeyim dedim kabul etti. 100 TL arkadaşlar. O da dediğim gibi kıramıyacağı bir dost referansı ile.
hocam parasından ziyade yapılan işten memnun musunuz birde yaptığı işlemler ve kullandığı mazeme hakkında bilginiz varsa