Gönderen Konu: ankarada boya koruma önerileriniz  (Okunma sayısı 4726 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
ankarada boya koruma önerileriniz
« : Mayıs 04, 2013, 01:55:07 »
arkadaşlar malum yaz yeldi aracıma hem yüzeysel ciziklerin kapanması ve güneşten korumak için pasta cila ve boya koruma yaptırmak istiyorum ankarada işini iyi yapan  bir yer arıyorum şimdiden teşekkürler

Toyota Club Türkiye

ankarada boya koruma önerileriniz
« : Mayıs 04, 2013, 01:55:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 107000
  • Model Yılı: '11
  • 22 kere teşekkür etti
Ynt: ankarada boya koruma önerileriniz
« Yanıtla #1 : Mayıs 09, 2013, 21:28:53 »
şanlıurfa wolskvagen bayisinde 400 tl civarı yapılan boya korumanın şu an için kampanyalı 175 liraya yapıldığını öğrendim. belki ankaradaki wolksvagenlerdede böyle bir kampanya olabilir.

benim aracımda küçük kılcal çizikler, zift ve tavan boyası var. acaba bunların çıkarılmasında etkisi olur mu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #2 : Mayıs 11, 2013, 20:26:36 »
hocam woswos hakkaında bilgim yok amazift lekelerini cıkardını iliyorum ankarada araçına boya koruma yaptıran arkadaş yok mu ?
corolla terra 1.6 benzinli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 38800
  • Model Yılı: '10
  • 34 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 11, 2013, 20:57:27 »
Meguiars Ankara Bestekar sokakta bulunuyor.On numara iş çıkarıyorlar.Ekim ayında boya koruma yaptırdım.Çok memnun kaldım.%100 müşteri memnuniyeti arıyorsanız başka bir yer aramayın.Kesinlikle memnun kalırsınız.http://www.meguiars-ankara.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 12, 2013, 01:51:47 »
Ben Bilkent Tabanway'da yaptırıyorum düzenli olarak. Forum üyelerine indirimde yapıyorlar. Firma tanıtımları bölümünde ilgili firmanın mesajı mevcut.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 12, 2013, 01:56:19 »
Bu arada Serkan Bey aynı isimle iki kez üye oldunuz galiba. Üyelik ile ilgili bir sorun varsa bize bildirebilirsiniz. Aynı kişinin iki üyeliği olması forum kurallarına uygun değildir. Böyle ise bu durumu düzeltmemiz gerekiyor.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 26, 2013, 21:48:22 »
Serkan Bey, aynı araştırmayı ben de yapıyorum. Fırsat bu fırsat isimli internet sitesinden yenimahalle gordion alışveriş merkezinde vatoz oto yıkamada 175 TL'ye boya koruma, iç temizlik vs. yapıyorlarmış. Bu yeri araştırmak istiyorum. Sizin de bilginize. Ayrıca Ali beyin önerdiği tabanvay isimli yer hakkında memnun olmayan çok. İsmail Bey'in önerdiği yer de iyi fakat fiyat indirimi var mı bilmiyorum. Ben Ankara carrefour'da autovax'dan fiyat aldım boya koruma 200 dediler, iç dış detaylı temizlik dahil 450 dediler. fiyat bana çok fazla geldi. Araştırmalarım devam ediyor. Sizde işini iyi yapan ve fiyatı da uygun bir yer bulursanız haber verirseniz sevinirim. Hoşçakalın. 
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Size özel hizmet
  • Araç: Başka Marka
« Yanıtla #7 : Mayıs 26, 2013, 23:31:53 »
Merhaba Gökhan Bey,

Bilkent Tabanway'ın firma yetkilisiyim. Bize iletilen tüm şikayetlere hassasiyet ile yaklaşıyor ve çözmeye çalışıyoruz. Bu tür konular ile bizzat ilgilenmeye özen gösteriyorum ama gözümüzden kaçmış ya da tarafımıza iletilmemiş bir memnuniyetsizlik bilgisinin size ulaşmış olabileceğini tahmin ediyorum.

Bu konuda memnuniyetsizliğini size ileten kişi ile birlikte bize uğrayabilirseniz durumun farklı olduğunu siz de göreceksiniz.

Uygun olduğunuz bir zamanda uğrayabilirseniz nasıl bir çalışma yapıldığı hakkında da sizi bilgilendirebilirim. Forum üyeleri için uyguladığımız indirimlerle daha uygun fiyatlarla işlemlerinizi yaptırabilirsiniz.

Saygılarımla.

Murat

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Mayıs 27, 2013, 00:33:39 »
Serkan Bey, aynı araştırmayı ben de yapıyorum. Fırsat bu fırsat isimli internet sitesinden yenimahalle gordion alışveriş merkezinde vatoz oto yıkamada 175 TL'ye boya koruma, iç temizlik vs. yapıyorlarmış. Bu yeri araştırmak istiyorum. Sizin de bilginize. Ayrıca Ali beyin önerdiği tabanvay isimli yer hakkında memnun olmayan çok. İsmail Bey'in önerdiği yer de iyi fakat fiyat indirimi var mı bilmiyorum. Ben Ankara carrefour'da autovax'dan fiyat aldım boya koruma 200 dediler, iç dış detaylı temizlik dahil 450 dediler. fiyat bana çok fazla geldi. Araştırmalarım devam ediyor. Sizde işini iyi yapan ve fiyatı da uygun bir yer bulursanız haber verirseniz sevinirim. Hoşçakalın.

hocam bende araştırma yapmaya deva ediyorum meguairs de 300 tl dediler şu anda meguairs le tabanway arasında kaldım tabanwaydan da fiyat alıp bir an önce aracımın boya korumasını yaptırcam aynı şekilde sizde yaptırırsanız ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 01, 2013, 11:59:05 »
Merhaba Gökhan Bey,

Bilkent Tabanway'ın firma yetkilisiyim. Bize iletilen tüm şikayetlere hassasiyet ile yaklaşıyor ve çözmeye çalışıyoruz. Bu tür konular ile bizzat ilgilenmeye özen gösteriyorum ama gözümüzden kaçmış ya da tarafımıza iletilmemiş bir memnuniyetsizlik bilgisinin size ulaşmış olabileceğini tahmin ediyorum.

Bu konuda memnuniyetsizliğini size ileten kişi ile birlikte bize uğrayabilirseniz durumun farklı olduğunu siz de göreceksiniz.

Uygun olduğunuz bir zamanda uğrayabilirseniz nasıl bir çalışma yapıldığı hakkında da sizi bilgilendirebilirim. Forum üyeleri için uyguladığımız indirimlerle daha uygun fiyatlarla işlemlerinizi yaptırabilirsiniz.

Saygılarımla.

Murat

Murat Bey, beğenmek zaten göreceli bir kavramdır. Ben sizi tercih eden arkadaşların dikkate alması için sizin işyeriniz ile ilgili duyduğum olumsuz bir görüşü dile getirmiştim. Sizin işyeriniz ile ilgili söylenen en ilginç yorum "lüks bir araç ile gelmezseniz, ilgi göremezsiniz" olmuştu. Ayrıca davetiniz için teşekkür ederim. Ben de tanıdık bir dost vasıtası ile boya koruma işlemimi hallettim. Ancak bir gün aracımı yıkatmaya gelmeyi düşünüyorum. Sizinle ilgili memnuniyetsizliğini dile getiren kişi benim arkadaşım değil arada sırada görüşlerini aldığım bir forum sitesinde yazılan yazıları görmüştüm. Bu nedenle olumsuz görüş bildiren kişi ile birlikte gelmem mümkün değil. Zaten Atalarımızın da dediği gibi "Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz" siz yaptığınız işten, müşterileriniz de sizden memnunsa söylenecek birşey yok. Ama sizin de işinizi, işçilerinizi takip ve denetimi aksatmadan, memnuniyet, memnuniyetsizlik her türlü görüşü değerlendirerek çalışmalarınıza devam etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Hoşçakalın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 01, 2013, 12:03:57 »
hocam bende araştırma yapmaya deva ediyorum meguairs de 300 tl dediler şu anda meguairs le tabanway arasında kaldım tabanwaydan da fiyat alıp bir an önce aracımın boya korumasını yaptırcam aynı şekilde sizde yaptırırsanız ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Serkan Bey ben tanıdık bir dost vasıtası ile yerel bir kaporta ustasında bu işlemimi yaptırdım ve gayet memnun kaldım. 500 TL'de versem zaten aynı işlem olacaktı herhalde. Ankara ivedik sanayide yaptırdım. Dediğim gibi o dostun referansı ile cüzi bir miktar aldılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 01, 2013, 13:24:53 »
Ne kadar cüzi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #12 : Haziran 01, 2013, 22:48:49 »
Serkan Bey ben tanıdık bir dost vasıtası ile yerel bir kaporta ustasında bu işlemimi yaptırdım ve gayet memnun kaldım. 500 TL'de versem zaten aynı işlem olacaktı herhalde. Ankara ivedik sanayide yaptırdım. Dediğim gibi o dostun referansı ile cüzi bir miktar aldılar.

hocam ücreti söyleyebilirseniz sevinirim birde aracın işlemden önceki ve sonraki fotolarını paylaşırsanız sevinirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 01, 2013, 23:00:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 03, 2013, 10:15:54 »
+1
herkes merak ediyor. :)

Merak etmekte haklısınız. Arkadaş söylememi rica etmişti. Ben de mekan belirtmemek kaydıyla söyleyeyim dedim kabul etti. 100 TL arkadaşlar. O da dediğim gibi kıramıyacağı bir dost referansı ile.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 03, 2013, 10:17:19 »
hocam ücreti söyleyebilirseniz sevinirim birde aracın işlemden önceki ve sonraki fotolarını paylaşırsanız sevinirim

Serkan Bey ücreti diğer arkadaşın mesajına cevap olarak yazdım. Siteye foto ekleyemiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 03, 2013, 10:18:14 »
Ne kadar cüzi

Nasıl Kemal abi cüzi mi olmuş sizce. Bu arada İzmir'e selamlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #17 : Haziran 03, 2013, 16:33:27 »
Merak etmekte haklısınız. Arkadaş söylememi rica etmişti. Ben de mekan belirtmemek kaydıyla söyleyeyim dedim kabul etti. 100 TL arkadaşlar. O da dediğim gibi kıramıyacağı bir dost referansı ile.

hocam parasından ziyade yapılan işten memnun musunuz birde yaptığı işlemler ve kullandığı mazeme hakkında bilginiz varsa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 03, 2013, 17:40:16 »
100 tl makul bir fiyat, hatta sarfedilen emeğin karşılığı bile değil
ama yinede kendim cilalamayı tercih ediyorum, çok özeniyorum ve haliyle  daha çok içime siniyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 03, 2013, 20:37:00 »
hocam parasından ziyade yapılan işten memnun musunuz birde yaptığı işlemler ve kullandığı mazeme hakkında bilginiz varsa

Serkan Bey, yapılan işlemden memnunum. Daha önce de dediğim gibi yüksek meblalar ödeyerek yaptırdığınız işlemden de aynı sonucu alıyorsunuz. Araç ilk önce güzelce yıkandı, daha sonra kapalı bir yerde pasta cila işlemi manuel olarak uygulandı ve makineyle tekrar üzerinden geçildi. Kullanılan malzemelerin markası würth ve ÇBS. Benim gözüme takılan birkaç çizik artık gözüme takılmıyor.  Serkan Bey, kimse size boya korumanın 1 yıl gideceğini garanti edemez eden de yalan söyler. Bazı nano ürünler var fakat onların da fiyatları ve uygulanması pahalı. Boya koruma dediğimiz şey zaten cila işlemi. Önemli olan hareler bırakmadan pasta ve cila işleminin yapılması. Benim size tavsiyem öyle caf caflı bu işi yapan markaları tercih etmek yerine benim gibi yerel bir kaporta veya oto boyacısına bu işlemi yaptırabilirsiniz. Emin olun ki daha çok memnun kalırsınız.