0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar dün aracımı sattım ve devrinide aynı gün verdim. Ancak akşam eve gittiğimde postacı kapıya not bırakmış. "Trafik cezası 15.00 dan sonra postaneye uğrayın. postacı" diye not bırakmış. Ancak şöyle birşey var aracın devrini verirken trafik cezaları görünmesi gerekmez mi? Nerden ceza yediğimide tam olarak bilmiyorum. Şimdi nasıl bir yol izlemem lazım. Cezayı tebliğ almazsam herhangi bir sıkıntı olur mu?düzeltme: ayrıca aracı https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp bu sitede sorgulattığımda cezada görünmüyor.
selman bey aracınınızı kaça sattınız?özellikleri-durumu-km si nedir?piyasasını merak ettiğimden soruyorum.en kısa sürede hayırlısıyla yeni aracınıza kavuşursunuz inşaallah
ceza tebligatı eve geldiğinde, tahmini 15-30 gün öncesinden gerçekleştirilmiş olayın tebligatı oluyor. Zaten sistemde de yakın tarih olduğu için görünmüyor.
Malesef, ozaman kimse almaz tebligatı hatta erken ödeme yapınca indirimli ödeyeceğiniz cezayı indirimsiz, belkide faiziyle ödersiniz. Bence zaman geçirmeden postaneden alın ve ödeyin.
Geçmiş olsun..Ama devlete borç havada kalırmı? Selman kardeşim..