0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3 Ayda bir yada 4 ayda bir "kimin gönlünden ne kadar koparsa" para toplar Engelli vatandaşlarımıza yardım gönderirdim (Tüm forum adına)
Merhaba arkadaşlar ...Hadi bakalım düşünceleriniz neler ...Diyelim ki toyotaclubtr sitesi size ait ( yada yöneticisiniz ) ne yapardınız ? neler ekler neler çıkartırdınız ? ne gibi değişik şeyler yapardınız ?....
Kemal abim için her zaman yazmak yerine sadece bir tık ile paylaşabileceği sat kurtul butonu koyardım.
evet "Sat kurtul" hit yapar. Buarada TCT'nin degerini merak edenler icin: http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=48872.0
Yaratıcı
Yürüyen merdiven yaptırırdım
Nereye cikacan? Uzaya mi?
Bunu üye olarakta yapabilirsiniz asine bir topluluk adina para toplama prosedurleri cok fazla
Ersin, Ahmet Can'ın da söylediği gibi bunun prosedürü biraz karışık.Bu tarz aktiviteler için çok uğraştım, hem burada hem başka mecralarda. Hatta bir ortamda çocuklara Türk bayrağını tanıttım, evet, canım Türkiyemizde ilkokula giden bazı çocuklar henüz Türk bayrağını tanımıyordu maalesef.İlk etapta, toplanıp, gönlümüzce hediyeler eşliğinde Darülaceze ziyareti fikrini ortaya koyuyorum. Sırf kendimiz için değil, başkaları için de bir şeyler düşünmeli ve yapmalıyız.Bakalım katılımcı durumu nasıl olacak?