0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sedat bey aramıza hoş geldiniz aracınız hayırlı olsun. tam emin olamamakla birlikte sanırım yeni bir kamera olması şart gibi. yalnız 250 tl biraz fazla. bana cihazın yanında hediye geldi. araştırdım 100 tl kameralar var. umarım değişik bir çözümü vardır. bilgisi olan arkadaşlar cevapladığında tam olarak emin oluruz. varsa çaresi benimde işime yarar
onur bey hoşbulduk erzurum servisinde kameraya 100 tl dediler işçilik parası 150 toplam 250 tl masraf çıkardılar bende şaşırdım. aracımızda sizin resimdeki gibi beyaz.. Benim anlamadığım mevcut kamerasından neden olmuyor. illa yeni bir kamera mı almak lazım bunun için
Erzurum servisi bir alem zaten bana navitech i 2200 tl ye takarız dediler takmak 15 dk sürüyor yok göğüsü sökecez yok şurayı sökecez yok bıdı bıdı kendim aldım 1050 tl mal oldu onlara bakmayın siz. bir yolu varsa er geç ortaya çıkacaktır. aslında benim aklıma gelmiyor değildi ama çok uğraıtırı diye düşündüm. kamera bagaj kapağına montajlı. kablolar arka taraftan çıkıyor bir soket ile oradan çıkış alınıp direkler yardımıyla kablo ön tarafa kadar getirilip takılabilir sanıyorum. ama denek lazım. tabi işi bilen birisi de lazım
aynadaki ekranı kullanmak istemiyorsanız. aynaya giren kamera kablosunu takip edin. birleştiği bir konnektör vardır. genelde sarı renkli olur. o kabloyu sökün nav. cihazına bağlayın işleminiz tamamdır. eliniz sökme takmaya yatkın değilse yardım alınız.yeni kamerada almak isterseniz aliexpress sitesinde 20$ a güzel cam var.
var. aşağıda linkini verdiğim gibi bir aparat alacaksınız. çıkışın birini aynaya diğerini nav. bağlayabilirsiniz. bu arada orjinal kameranızın bu adaptöre uygun jack olduğunu VARSAYIYORUM.http://www.necipbilgisayar.com.tr/urundetay.asp?id=589
Video girişi ile cihazı yakmazsınız. elektrik donanımını kurcalamayın. sökün buraya fotoları yükleyin daha iyi yardımcı olurum. ben kendi aracıma sonradan. plka aydınlatma yerine takılan kamera ile ekranlı ayna taktım. hiç sorunum yok. benden size bir tavsiye. verdiğim siteden bir kamera alın aracın önüne takın. onu nav. bağlayın yüksek kaldırımlarda çok işe yarıyor. ben şimdi. 2. alıp onuda aynaya bağlayacağım. çünkü benim aynanın 2. video girişi var. çünkü geri giderken görüntüye aynadan bakmak daha kolay oluyor. alışkanlığınız değişmemiş oluyor.