Gönderen Konu: oto king de lokal boya yaptıran varmı  (Okunma sayısı 7495 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
oto king de lokal boya yaptıran varmı
« : Nisan 27, 2013, 10:27:07 »
oto king te lokal boya yaptıran varmı arkadaşlar. kaputtu 5 cm. bir çizik var ne derece iyi olur ve lokal boya yapıldığında aracın değerini düşürürmü.
yarumlarınızı bekliyorum... teşekkür ederim şimdiden.

Toyota Club Türkiye

oto king de lokal boya yaptıran varmı
« : Nisan 27, 2013, 10:27:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
Ynt: oto king de lokal boya yaptıran varmı
« Yanıtla #1 : Nisan 27, 2013, 10:28:31 »
oto king te lokal boya yaptıran varmı arkadaşlar. kaputtu 5 cm. bir çizik var ne derece iyi olur ve lokal boya yapıldığında aracın değerini düşürürmü.
yarumlarınızı bekliyorum... teşekkür ederim şimdiden.

Ben tampon köşelerini yaptırdım ancak sadece çizik için boyatacaksanız hiç gerek yok.Boşuna değer düşürür ister istemez.

Edit: Arama yapmadan yeni konu açmayınız.Hem daha çabuk cevap bulursunuz hemde gereksiz konu kirliliği olmaz.Sadece "autoking" yazdım arama butonuna ve 10 sn içerisinde bulduklarım bunlar

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=13095.0
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=21878.20
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=28622.0
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=10816.0
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=13669.0
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Nisan 27, 2013, 10:32:23 »
kaputta 5 santimlik bir çizik var hemen uc kısmında serviste rutuş yaptılar ama ilerde çatlama olabileceğini söylediler. oto kinge gittim mini onarımdan ücretsz yapabileceklerini sölediler ama 20. 25cm.lik yere lokal boya yapmaları gerekiyormuş bende terettüt ettim aracı sattığımda boyadan dolayı kazalı sanılır diye...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Nisan 27, 2013, 10:37:12 »
kaputta 5 santimlik bir çizik var hemen uc kısmında serviste rutuş yaptılar ama ilerde çatlama olabileceğini söylediler. oto kinge gittim mini onarımdan ücretsz yapabileceklerini sölediler ama 20. 25cm.lik yere lokal boya yapmaları gerekiyormuş bende terettüt ettim aracı sattığımda boyadan dolayı kazalı sanılır diye...
Sonuçta boyanacak doğru muyum? Ben olsam madem boyanacak bırakırım boya çatlarsa yaptırırım.Her söylenen kesin olacak değil sonuçta.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Nisan 27, 2013, 10:45:44 »
Sonuçta boyanacak doğru muyum? Ben olsam madem boyanacak bırakırım boya çatlarsa yaptırırım.Her söylenen kesin olacak değil sonuçta.
haklısınız yani anladığım kadarıyla benim aracımda öyle bir sorun olsa lokal boya yaptırmaya gerek duymam diyosunuz:) bide oto kingten çok şikayet eden duydum memnun olmayanlar var çok o yorumlarda vazgeçmeme sebep oldu bi nevi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Nisan 27, 2013, 10:51:58 »
haklısınız yani anladığım kadarıyla benim aracımda öyle bir sorun olsa lokal boya yaptırmaya gerek duymam diyosunuz:) bide oto kingten çok şikayet eden duydum memnun olmayanlar var çok o yorumlarda vazgeçmeme sebep oldu bir nevi.
Sonuçta beş parmağın beşi aynı değil yani iyi olanda var olmayanda var.Tampon köşelerini bile 1 seneden fazla öyle bindim sonra yaptırdım.Yaptırdığımın ertesi günü birisi aynı yere tekrar sürttü :)   Kaputun bir resmini eklerseniz bakalım bir belki başka bir şey önerebiliriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 27, 2013, 10:54:01 »
senede 4 mini onarım  hakkınız var, kaskonuzun yenilenme süresi geldiyse bu haklarınızı kullanabilirsiniz.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Nisan 27, 2013, 10:57:08 »
senede 4 mini onarım  hakkınız var, kaskonuzun yenilenme süresi geldiyse bu haklarınızı kullanabilirsiniz.
Abi bu değişiyor bildiğim kadarıyla.Birde bir yeri yaparken birkaç hakkımız kullanılıyor bazen.Tabi çizik için boyatmakta ayrı bir şey başka bir sıkıntı yoksa  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #8 : Nisan 27, 2013, 10:58:21 »
evet yenileme süresi geliyor ama lokal boyayı yaptırdığımda bu boyalı kısmı ölçen cihazlar var onla ölçüldüğünde çizikten dolayı boyalı dediğinde çoğu kişi inanmıyor şahsen çoğumuzda o şekilde düşünüyorz takıntım bu yüzden:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 27, 2013, 10:59:47 »
Fotoğrafını çekin, inanmazlarsa da "satmıyorum o zaman" diyebilirsiniz :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her dil, gönlün perdesidir.
  • Kilometre: 77777
  • Model Yılı: '09
  • 12 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 27, 2013, 11:40:13 »
ben yeni yaptırdım eski kasko ile yeni kaskonun başalangıcı ile komple arka tampon boyaması, sağ sol marşpiyellerde yaklaşık 10 cm lik boyalar yaptırdım aracımı gördüğümde gerçekten çok iyi bir işçilik yaptıklarını gördüm
not: ama aracımın içinde 1 parmak kalınlığında toz bırakmışlardı dışını temizlemişler ama için temzilemeyi unutmuşlardı. >:(
.....TOYOTA COROLLA 2009 1,6 ELEGANT VE SİYAH.....
İyi şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 27, 2013, 16:09:49 »
Bizde gecen sene istanbul maltepe autoking de baya boyanacak ve gocukler vardi onlari yaptirdik memnunduk. Yalniz ufak bir yer cizik olsa bile biraz buyuk boyuyorlar.

Bazi gocuklerin boyasi cikmasa bile duzelteceklerinde boyanmasi gerektigini soylediler onlari duzelttirmedik.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #12 : Mayıs 28, 2013, 15:29:14 »
babamın corollada tamponda çizikler yer yer boyada atmalar vardı otoking de yaptırdık cillop gibi oldu.
 boya konusunda işçilikleri takdire şayan.
ikinci el değeri konusunda fotoğraflarını çekersen alacak kişi fazla sorun etmez bence sonuçta kazalı araba başka çizik araba başka

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İskender ERSÖZ
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '12
  • 49 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 28, 2013, 15:55:02 »
zamanın birinde eski arabamın tamponunu boyatmak için bırakmıştım.ne yaptılar ne ettilerse arabanın her tarafı toz içinde kalmıştı.ortalığı biribirine katıp boya koruma yaptırtmıştım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mayıs 28, 2013, 16:07:45 »
ben yaptırdım o bölgeyi boyayım komple vernik atıyorlar yani boyalı gibi oluyor değer neden düşşüsn ya çizik vuruk arabaya binmek dahamı iyi yaptırın gitsin
yine toyota inadına corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mayıs 28, 2013, 17:20:14 »
arabayı yeni aldığımda ön ve arka tamponun köşelerinde sürtmeden kaynaklanan çizikler vardı kaskodan hakkım olan mini hasar hizmeti için biraz araştırma yaptım ama auto king hakkında pek iyi şeyler duymadım,Edirne'de ki auto king'in toyotanın yanına açıldığını ve çalışanların toyota servisinden geldiğini duydum sırf işçilik iyi olsun diye Tekirdağ'da oturmama rağmen Edirne'ye gittim ve arabayı bıraktım ertesi gün gel al dediler neyse gidip aldım fena durmuyordu ama o gün hava yağışlı ve kapalıydı üstelik arabayı yıkamamışlardı bile hemen anlayamadım sonradan fark ettim ki boya süzülmüş ve baştan savma işçilik yapmışlar bir daha da gitmedim Allah korusun.
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mayıs 28, 2013, 22:10:38 »
auto king şubeler arasında malesef aynı kaliteyi tutturmuş değiller...
ben eski aracıma lokal boya yaptırmıştım.. Fakat aynı boya yapılan yerde başka bi aracın boyasıda benim araca sıçramıştı.. bu gibi abuk sabuk saçmalıkları davar yani..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mayıs 28, 2013, 22:26:20 »
İzmir bornova şubesine 2 kere işim düştü. İkisini de beğenmedim. İkinci sefer dayanamadım merkeze mail attım, ertesi gün aradılar. Gayet ilgili bir şekilde, bornovayı beğenmediyseniz pınarbaşı şubesine gidin dediler. Bakarım falan dedim, arkadan dayanamayıp araç gönderip yerinizde baktıralım dediler,gerek yok dedim..

Neyse sonra Pınarbaşı şubesine gittim müdürle konuştuk ettik falan düzelttiler. fakat  o da ne şöför koltuğuna yağ gibi bişey damlatmışlar, sizle mi uğraşcam dedim çıktım gittim..

Özenirlerse iyiler fakat genelde sallamıyorlar, ama şu plastik düzeltme göçük düzeltme işinde baya iyiler sanırım..
2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #18 : Haziran 08, 2013, 08:11:16 »
Yaptırmışlığım var bir sıkıntı olmadı.

Ayrıca tampon ve marspıyel gibi yerlerde araçta değer düşümü olmuyor.