0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi bizim millet LPG derdinde. Hibrit için daha biraz çağ atlamamız lazım
Merhaba,Yaris hibrit sahibi olanlardan biri de benim. Otomobil almaya karar verdikten sonra, bir süre internette araştırma yaptım. Çevreye duyarlı biri olduğumdan ilk önce elektrikli araçlara baktım, sonra hibrit araçları gördüm. Artılarını ve eksilerini kıyasladım ve hibrit araca karar verdim. Elektrik enerjisinin çoğunun fosil yakıtlardan elde edildiğini düşünürsek, hibrit daha mantıklı geldi. Menzil sorunu ve pil kirası yok en azından.Babam yıllarca Toyota kullandı. Kardeşimde de Auris var. Yani Toyota'ya güveniyorum. Aracı çok bekledim ama beklediğime değdi bence...Tam istediğim özelliklere sahip bir araç. Teknik konulardan anlamıyorum, o yüzden yorum yapamayacağım. Henüz çok yeni... Daha 104. kilometrede. Ne kadar benzin harcadığına bakmadım ama benzin göstergesindeki ibre henüz birinci bölmede... Sanırım 4lt civarında harcamış. 3.4lt harcayabileceğini düşünmüyorum çünkü satış temsilcisi bu değerin, sürtünmenin olmadığı durumlarda geçerli olduğunu söylemişti. Ortalama 4 lt bence şehir içinde iyi bir rakam. Benim için en önemlisi düşük karbondioksit emisyon değeri. O yüzden ödemeleri beni zorlasa bile bu aracı aldığıma hiç pişman değilim. Şimdilik bu kadar... İyi forumlar...
Bu çirkin arabayı birçok Amerikan filminde görüyorum. Toyotanın gizli reklam çalışması var sanırım. Bugün seyrettiğim bir dizide de kadının villasının kapısında vardı .
Keşke Amerikalıların , demokratların çevreye ve dünyaya tek saygısızlığı kullandıkları galonlarca yakan araçları olsaydı da bu aracı hiç kullanmasalardı, varsın da simgeleri olmasaydı. O demokratların dünyadaki insanlara tek saygısızlıkları çok tüketen araç olsaydı da en azından kyoto protokolüne gönüllüce uymayı kabul etseler ya da nüklüer silahsızlanmayı gerçekleştirecek dürüstçe adım atsalardı diye başlayıp edecek çok laf ama burası bir oto forumu olduğunu hatırlayarak sadece aracın yenisi de çok çirkin yav o arka farlar ve dizayn ne öyle diyerek lafı bağlayalım
turkıyede hayata gecmez akaryakıt vergısınden vazgecmezler.