0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lastik değiştireceğim ancak seçim yapmakta zorlanıyorum. Dunlop- Sava- Petlas arasında tercih yapacağım. Daha önce kullanan ve önerileri olan varsa bana seçimde yardımcı olacaktır...
Mıchelinnnnnn.
Valla bridgeston yol tutuşundan memnunum hemde ön tarafların bitmesine rağmen fakat kalkışta arkadaş hafif gaz ayar kaçsa sağa sola kafa sallayıp direk patiye kalıyor iyice tadı kaçtı. Ayberk abi lassaları duydum bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum bizim lastikler bridgestone b 330 evo çok sesli ve tadı kaçtı artık bu sene bir düşünmüyor değilim aslında lassa impetuslar aklımda bulunsunlar.
Sağlamsa LASSA, çıkarım senle her yola TOYOTA Yağmur performansı etkileyici çok şiddetli yağmurda ani fren kalkış herşeyi denedim maşallahı var. Geçen köye gittik keskin virajlara normalin +10 ile girdim deneme amaçlı gayet iyi. Tabi lastik iyi diyede fazla abarmamak lazım
Ouuuv o zaman gayet güzel ama üzerinden 1 sene geçtiğinde nasıl olacak önemli sorun bu
Merhaba,Ben de geçen haftasonu 4,5 yıllık emektar Bridgestone lardan kurtuldum Michelin Bahçelievler bayisinden (Ünsallar) 205/55/16 ölçülerinde (Şubat 2013 tarihli) Michelin Primacy 3 lastiklerimi toplamda 740 TL'e aldım.Arabada ses - titreşim gibi konfor düşmanı problemlerim kalmadı ve yol tutuşuda eskiye göre daha iyi gibi.