Gönderen Konu: Jant seçimi- Corolla  (Okunma sayısı 3498 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '10
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Jant seçimi- Corolla
« : Nisan 25, 2013, 00:06:32 »
Önceden ac schnitzer type 3 almıstım ama jant kırıkmıs iade etmek zorunda kaldım. Şimdi de ac schnitzer type 3 sürter diyo ustanın biri binemezsin dedi. Bu jantı önerdi arkalar 8,5 önler 7,5 ofset olacak. Ama bilmiyorum nasıl durdu ve arka lastiklerin birazcık dışarda durmasını istiyorum ama sürtmesi benim icin sorun olur. 17" bu arada bu jantlar. deli edecek off!! >:( sizin önerebileceğiniz jant var mı? yada bunlar sizce nasıl durur ?

öndeki benim eski jantlarım :D
Medeniyet atmaksa iffet ve arı (utanmayı), Medenidir Afrika yamyamları..

Toyota Club Türkiye

Jant seçimi- Corolla
« : Nisan 25, 2013, 00:06:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Jant seçimi- Corolla
« Yanıtla #2 : Nisan 25, 2013, 12:06:26 »
Bence olmamış.Aracınıza yine orjinal ebatta güzel bir jant bakın.17 leri hep rahat kullanamazsınız hem fiyat olarak lastikte çok farkeder hemde gereksiz yakıt tüketimiyle beraber yürüyeni yıpratır ister istemez.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-16-toyota-auris-jant-5x114,3-altinisik-oto-da-ucretsiz-kargo-122682028/detay/ Makyajlı kasa jantı mesela
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-toyota-auris-ve-corolla-janti-16-inc-121460266/detay 
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-toyota-16x6,5-5x114,3-et44-jant-ucretsiz-kargo-119118595/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-16-inc-toyota-janti-sifir-119043725/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-16-inc-et45-5x114.3-toyota-uyumlu-jant-116435173/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-16-inch-jant-toyota-corolla-auris-avensis-uyumlu-115461757/detay Avensis jantı

Bu tarz jantlar daha şık duracaktır aracınızda.Sade ama şık bence her zaman en güzeli.

İlginize teşekkür ederim jantlarda cok guzel gercekten özellikle 5. jantı çok beğendim fakat araca 3,5 cm yay aldım. Yere basıldığında sizin gösterdiğiniz jantlarla nasıl durur bilmiyorum. Ben biraz haşin ve naşin yapma taraftarıyım aracı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 25, 2013, 19:44:58 »
İlginize teşekkür ederim jantlarda cok guzel gercekten özellikle 5. jantı çok beğendim fakat araca 3,5 cm yay aldım. Yere basıldığında sizin gösterdiğiniz jantlarla nasıl durur bilmiyorum. Ben biraz haşin ve naşin yapma taraftarıyım aracı :D
Sıkıntı olmaz bence.Sonuçta 17+ yay olacağına 16+yay olacak.Bence dahada güzel durur.Aracı sert göstermek istiyorsanız bence o şekilde değilde daha sade ama güçlü imajı yaratmak gerekir.Diğer türlü boğuyor aracı.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 27, 2013, 22:45:18 »
Sıkıntı olmaz bence.Sonuçta 17+ yay olacağına 16+yay olacak.Bence dahada güzel durur.Aracı sert göstermek istiyorsanız bence o şekilde değilde daha sade ama güçlü imajı yaratmak gerekir.Diğer türlü boğuyor aracı.

Ofsetli janttan hoşlanıyorum arkların geniş durmasını istiyorum birazcık camurluktan çıkıp. Dediğiniz jantlar güzel flanş ile de dışarda gösterilebilir fakat tabanı geniş değil sanırım flanş takıldığı zaman bu kez lastikler aracın dışından monte edilmiş gibi durabilir..Tercihim arkası ofsetli çamurluğa sürtmeyen  biraz dışarda duran jant tarafında.. Daha önce bu kasa corollaya takan var mı ofsetli jantı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Nisan 27, 2013, 23:09:05 »
Tabiri caizse minübüscü jantlarına benziyo ben hiç yakıştıramadm
Hayat bir şarkı bam telinden çalıyorum söz ve müzik bana ait ben böyle yaşıyorum corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 27, 2013, 23:33:16 »
Tabiri caizse minübüscü jantlarına benziyo ben hiç yakıştıramadm

Buda bi bakış açısı  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • HERZAMAN TOYOTA
« Yanıtla #7 : Mayıs 03, 2013, 11:36:35 »
S.A CANTLAR GÜZEL DURUYOR AMA GÜNÜMÜZDE TAKSİLER BİLE BUNU KULLANIYOR BENCE TOYOTA AYRI TUTULAN BİR YERDE OLMASI DAHA İYİ YANİ SİZ FARKLI OLUN VE TOYOTALARA DIŞ OFSET HER ZAMAN SORUN YARATIR BU YÜZDEN DÜZ CANT TAKMANIZ DAHA İYİ VE SAĞLIKLI OLUR SAYGILARIMLA.
YAŞANACAKSA TOYOTA İLE YAŞANACAK.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 03, 2013, 12:45:20 »
Metin Bey, foruma büyük harflerle yazmanin bagirma anlamina geldigini biliyor musunuz?
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 05, 2013, 18:16:01 »
S.A CANTLAR GÜZEL DURUYOR AMA GÜNÜMÜZDE TAKSİLER BİLE BUNU KULLANIYOR BENCE TOYOTA AYRI TUTULAN BİR YERDE OLMASI DAHA İYİ YANİ SİZ FARKLI OLUN VE TOYOTALARA DIŞ OFSET HER ZAMAN SORUN YARATIR BU YÜZDEN DÜZ CANT TAKMANIZ DAHA İYİ VE SAĞLIKLI OLUR SAYGILARIMLA.
Ofsetli almadım düz aldım şimdi koyuyorum modifiye kısmına ^^