0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İs bankasindan 1 ay kadar once giselerdeki ogs sorunundan dolayi ogs mi CEP ten iptal ettim. Aninda hgs ye basvurdum. Yarin otoyolu kullandim hesabimdan dustu . 1 hafta sonra adresime hgs lerim geldi. 60 tl hgs ucreti verdim ve 50 tl bakiye de otomatik kredi kartimdan kesiliyor. 1 hafta icinde de ogs deki bakiyem hessbima gecti..
siz değişim öncesi kendiniz iptal ettiğiniz için sizden HGS kart bedeli alınmış, tabi sizde bilemezdiniz OGS nin kalkacağını
OGS bize kaldı Kartın avantajı plaka değişikliklerini kendiniz işleyebiliyorsunuz,bildiğim duyduğum kadarı ile etikette plaka değişimi söz konusu değil ve tabiiki bakiye aktarımıda
Ben bu güne kadar devamlı etiket kullandım bir aracım hariç diğerlerinde hiç yapıştırmadım tek dikkat etmeniz gereken gişeden geçerken yavaş geçin ve plaka okunaklı olsun yoksa plakayı okumazsa kaçak geçiş olarak algılıyor.
Netleştirelim, Hgs kart ya da cama yapışan etiket başka araca (plakaya) nakledilebiliyor mu?Etiket kullanılamaz duruma gelirse sadece etiket alınabiliyor mu, ayrı hesap mı gerekiyor tekrar (aynı kurumdan alınan etiket için)?Plaka verilmezse etiketle birlikte başka araca taşınabiliyor mu?Bunların cevapları herkese fayda sağlayacaktır.
Cihaz bankanın olması lazım. Sözleşme ile size verdiler. Geri almaları gerekiyor
Ogs cihazı kişilere ait;ilk çıktığında ücreti 40 tl idi,İş Bankası belli kriterdeki işlem hacmi olan kişilere ücretsiz veriyordu,o zaman ücret ödemeden 2 adet almıştım.Şimdi artık torpido gözünde bir gün' hgs den vazgeçtik,ogs daha başarılı ' şeklinde açıklamaları bekleyecek.
Tokay bey bende dört gözle HGS den vazgeçtik haberini bekliyorum:) Bu HGS ye alışamadım bir türlü eskiden dit ,dit ederdi şimdi okudu mu,okumadı mı bilemiyorum.Selamlar