0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkteki sayfadan üye olun diyerek üyelik oluşturmayı denedin mi Alper? Plaka, etiket no falan da istiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
denemiştim, hata mesajı vermişti, şimdi biraderin TCnosu ile denedim oldu galiba, aktivasyon bekliyormuşum
Oldu valla, 34.60TL varmış içinde, sağolasın link için
Herkese merhaba .Forum içinde arama yaptım ama net bir cevap bulamadım. HGS etiketi tam olarak nereye yapıştırılmalı? Eğer doğru yere yapıştıran ve sorun yaşamayan üyelerimiz varsa, etiketin yerleşimini gösterir bir fotoğraf paylaşırlasa herkes için faydalı olacağını düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
Tc üzerinden sorguladığımda HGS yok diyor ama plakadan sorguladığımda araç sınıfı 1.sınıf etiket aktif diye bir yazı çıkıyor. HGS etiketi var mı araba da emin değilim daha yoldan gelecek arabamı görmedim. Araba benim üzerime. Plakayı üzerinden yüklesem sorun olur mu? Ayrıca kaç tl bakiye atsam uygun olur tekirdağdan vana gelecek.
HGSyi yapıştırmanıza gerek yok. Ben çok uzun bir süredir ruhsat cüzdanında, torpidoda bırakıyorum
OGS Kart alınabilirse yeni araçlara plaka tanımlama yapılabiliyor. Etikette bu durum yok maalesef.