Gönderen Konu: Tavsiyeye İhtiyacım Var  (Okunma sayısı 3557 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür etti
Tavsiyeye İhtiyacım Var
« : Nisan 23, 2013, 23:55:14 »
Merhaba arkadaşlar,

2003 model Corolla 1.6 Terra otomatik vites bir araç alarak aranıza yakın zamanda katıldım. Araç şu an 160 000 km'de. 10 000 bakımı olarak bujiler, yağ(castrol), yağ filtresi, hava filtresi ve polen filtresi değişti. Usta dahil 125 TL'ye halloldu. Şimdi aklımda iki soru var.

1. Şanzıman yağı değişmeliymiş(yaptığım araştırmalar sonucu bu kanaate vardım). Ankara'da bu konuda bilgisine, tecrübesine ve ustalığına güvenebileceğim bir şanzıman ustası ihtiyacım var. Yoksa serviste mi yaptırmalıyım? Bir de bu araçta filtre var mı ve değişmeli mi?

2. Bugün lastik değişiminden sonra rot ayarlatmak için gittim ve motorda yağ lekesi vardı. Üst kapaktan sızıntı var bir dahaki 10 000 bakımında hallederiz dediler, ancak biraz savsaklama bir cevap gibi geldi. Bunun için yine Ankara'da aracın motoruna baktırabileceğim iyi bir usta tavsiyesine ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Ben Karabük'teyim ve kısa süreliğine ayın 29'undan sonra 1-2 günlüğüne Ankara'da olacağım.

Toyota Club Türkiye

Tavsiyeye İhtiyacım Var
« : Nisan 23, 2013, 23:55:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
Ynt: Tavsiyeye İhtiyacım Var
« Yanıtla #1 : Nisan 25, 2013, 13:26:33 »
Acaba reklam olmasın diye mi, yoksa Toyota arıza yapmaz ki diye mi cevap yok. Yoksa Ankara'da tavsiye edilecek usta mı yok cidden merak ettim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 25, 2013, 14:04:52 »
Yeni Dörtnal'ı tercih edebilirsiniz;

http://www.yenidortnal.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 25, 2013, 15:53:00 »

kesinlikle dörtnal toyota. Geçtiğimiz hafta ankaraya gittiğimde klima gazı için gitmiştim. O kadar kalabalıktı ki çok şaşırdım arı gibi çalışıyorlar. Ve sağolsun Ogün usta benım sorunumla ilgilendi ama kendi klima cihazları arızalandığı için başka bir yere kendi elemanlarıyla götürdüler sorunumu 60 liraya hallettim. Müşteri memnuniyeti son kalitede ve müşteriyi asla geri çevirmiyorlar.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: -
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 25, 2013, 16:07:59 »
Bende formda ismini çok duydum. konular içerisinde arama yaparsanız tavsiyeleri göre bilirsiniz. normalde toyota servisi toyana gidiyorum aracım 97 bin oldu 100 bin bakımı için kararsızım, özel servise gidersim yeni dörtnal'a giderim.
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '13
  • 33 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 25, 2013, 16:28:43 »

ufuk bey adapazarında tavsiye edebileceğiniz toyota ustası varmı?
2013 corolla advance cvt. 30 binde 7 binden sonra lpg li...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #6 : Nisan 25, 2013, 16:43:00 »
ufuk bey adapazarında tavsiye edebileceğiniz toyota ustası varmı?

Eğer İzmit'e geçebilirseniz Zirve Oto'yu özellikle tavsiye ederim yok illa Adapazarında olsun derseniz Kutoğlu olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '13
  • 33 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 26, 2013, 10:19:34 »
Eğer İzmit'e geçebilirseniz Zirve Oto'yu özellikle tavsiye ederim yok illa Adapazarında olsun derseniz Kutoğlu olabilir.
ufuk bey tesekkurler zirve oto yu tercih ederim garantim bitiyor haziran gibi servis gibi güvenebileceğim bir yer arıyordum sağolun ufuk bey..
2013 corolla advance cvt. 30 binde 7 binden sonra lpg li...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her dil, gönlün perdesidir.
  • Kilometre: 77777
  • Model Yılı: '09
  • 12 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 26, 2013, 10:38:48 »
ufuk bey istanbul avrupa yakası  için tavsiye edebilir misiniz
.....TOYOTA COROLLA 2009 1,6 ELEGANT VE SİYAH.....
İyi şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #9 : Nisan 26, 2013, 10:51:10 »
ufuk bey istanbul avrupa yakası  için tavsiye edebilir misiniz

Bize buyurun :)

http://www.temservis.com/default.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Nisan 26, 2013, 21:29:11 »
Önclikle Ufuk bey'e teşekkür ederim.

Bir sorum daha olacak, skoda, wv,opel marka aracı olan arkadaşlarım 10 000 bakımı için gerekenleri paket halinde sipariş edip burada sadece değişim işlemini yaptırmaktalar. Malum küçük illerde her zaman orjinal ürün bulmak sıkıntı. İnternetten sipariş verebileceğimiz uygun bir site var mı acaba? Ben bir site buldum ama uygun mu fiyaları bilgili olan arkadaşlarımız tecrübelerini paylaşabilirlerse memnun oluruz. Sitenin adresi şu:

http://www.parcareyonum.com/kategori

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 26, 2013, 21:45:08 »
Ufuk abinin kendi sitesi var parça tedariği yapıyor yani yardımcı olacaktır o konuda da :)
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Nisan 26, 2013, 23:27:54 »
İyi haber o halde :). İyi ki toyota almış ve foruma katılmışım. Araç konusunda çok bilgim yok. Ancak elektronik ve bilgisayar hakkında yardımcı olabilirim bende :).

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 46
  • Model Yılı: '07
  • 29 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Nisan 27, 2013, 09:35:09 »
Aracınızı yenı almıssınız hayırlı olsun corolla e12 ıyı bır tercıh sızı uzmeyecektır emınım ama sanzuman yagını degıstırmenızde fayda var dıye dusunuyorum sızden once sahıbı ne yaptıgını bılemeyız servıse gelınce tabıkıde Ankarada Dortnal Toyota sasmaz oto sanayısınde Tct den gelıyorum sızı tavsıye ettıler dedıgınızde zaten sıze fazlasıyla yardımcı olacaklardır
2007 Toyota Auris Comfort "1ZR-FE"

Xenon+Cruise Control+Far Yıkama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Nisan 28, 2013, 00:22:20 »
Aracınızı yenı almıssınız hayırlı olsun corolla e12 ıyı bır tercıh sızı uzmeyecektır emınım ama sanzuman yagını degıstırmenızde fayda var dıye dusunuyorum sızden once sahıbı ne yaptıgını bılemeyız servıse gelınce tabıkıde Ankarada Dortnal Toyota sasmaz oto sanayısınde Tct den gelıyorum sızı tavsıye ettıler dedıgınızde zaten sıze fazlasıyla yardımcı olacaklardır

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Kesinlikle referans veririm, bu bilgi için de ayrıca teşekkür ettim. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Mayıs 04, 2013, 16:03:33 »
Evet arkadaşlar, geçen Perşembe Ankara'daydım ve Yeni Dörtnal Otomotiv'de şanzıman yağ ve yağ filtresi değişimini yaptırdım. Sadık ve Ogün Usta sağolsunlar çok ilgilendiler ve işim çok çabuk halloldu. Bundan böyle mümkün olduğu sürece 10 000 bakımları dahil oradayım ve herkese tavsiye ederim. Zaten farklı yerlerde de tavsiye almış kaliteli bir yer. http://eksisozluk.com/yeni-dortnal--3447380

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mayıs 06, 2013, 09:27:28 »
Evet arkadaşlar, geçen Perşembe Ankara'daydım ve Yeni Dörtnal Otomotiv'de şanzıman yağ ve yağ filtresi değişimini yaptırdım. Sadık ve Ogün Usta sağolsunlar çok ilgilendiler ve işim çok çabuk halloldu. Bundan böyle mümkün olduğu sürece 10 000 bakımları dahil oradayım ve herkese tavsiye ederim. Zaten farklı yerlerde de tavsiye almış kaliteli bir yer. http://eksisozluk.com/yeni-dortnal--3447380

hangi işlemleri yaptırdınız tam olarak. bir de ne kadar ödeme yaptınız acaba? bende 100 bin bakımı için orasını düşünüyorum ama hala tam kara vermedim. orjinal servis mi özel servis mi  :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mayıs 06, 2013, 13:22:04 »

hangi işlemleri yaptırdınız tam olarak. bir de ne kadar ödeme yaptınız acaba? bende 100 bin bakımı için orasını düşünüyorum ama hala tam kara vermedim. orjinal servis mi özel servis mi  :wacko:

Özel servis öncelikle bnu söyleyeyim. Fatura şu an yanımda değil ancak şanzıman yağı, şanzıman yağ filtresi değişti. Fatura 212 TL ve işçilik 50 TL yazılmıştı. Benden 200 TL aldılar ve kredi kartından ödeme yapmama rağmen. Bir de park sensörü için yardımcı oldular. Bence düşünmeden gidebilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Mayıs 06, 2013, 13:59:33 »
Özel servis öncelikle bnu söyleyeyim. Fatura şu an yanımda değil ancak şanzıman yağı, şanzıman yağ filtresi değişti. Fatura 212 TL ve işçilik 50 TL yazılmıştı. Benden 200 TL aldılar ve kredi kartından ödeme yapmama rağmen. Bir de park sensörü için yardımcı oldular. Bence düşünmeden gidebilirsiniz.

teşekkürler Ferhat bey yaşadığınız tecrübe ve düşünceleriniz benim için önemli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Mayıs 06, 2013, 23:12:52 »
teşekkürler Ferhat bey yaşadığınız tecrübe ve düşünceleriniz benim için önemli.

Rica ederim. Bu arada forumdan tavsiye üzerine geldiğinizi de belirtin, ben belirtmiştim. Gerçi müşteri memnuniyeti konusunda gayet başarılılar. Ancak forumu onlar da dikkate almaktalar. Hatta ben il dışından geleceğim için telefonla ne zaman geleceğimi, işlemin ne kadar süreceğini ve çıkacak ücreti de öğrenerek gittim. İsterseniz gitmden görüşerek vaktinizi etkn kullanabilirsiniz.