Gönderen Konu: Yaris 2008 için Bisiklet Taşıyıcı  (Okunma sayısı 1664 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
Yaris 2008 için Bisiklet Taşıyıcı
« : Nisan 23, 2013, 21:58:57 »
Merhaba Arkadaşlar;

Forumda da araştırdım daha önce çok tartışılmamış. Yaris 2008 var ve bisiklet taşıyıcı almak istiyorum. Bisiklet taşıyıcılar arasında en çok tavsiye edilen model çeki demiri üstüne ancak çeki demiri yarise takılıyor mu diye araştırmadım bile :) daha sonra onun ruhsat işleri de var diye biliyorum.
O yüzden araç arkası veya üstündeki birçok modele bakıyorum. Ancak araca zarar vermesini istemiyorum.
Fiyatları arasında da uçuk fiyatlar var. 50TL'ye de model var 750TL'ye de. Aktif olarak kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim

Toyota Club Türkiye

Yaris 2008 için Bisiklet Taşıyıcı
« : Nisan 23, 2013, 21:58:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Yaris 2008 için Bisiklet Taşıyıcı
« Yanıtla #1 : Haziran 24, 2013, 23:41:14 »
bir iki sefer değişik taşıyıcılar kullandım. kaliteli kalitesiz açıkçası hepsi aşağı yukarı aynı. sonuçta arabaya temas eden lastik kısımları ile bağlantı noktaları önemli. bu hafta sonu atilla bisikletten (internet sayfasından da var) borsan taşıyıcı aparatını aldım. 80tl kendisi. şu an için problemsiz bisikletimi taşıdım. haftasonu da şehir dışı tecrübesini yapacağım. eğer farklı bir yorumum olursa yazarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Haziran 25, 2013, 09:35:51 »
Geçen gün decathlon 'dan thlue 9103 modelini piyasa fiyatından %30 daha ucuza aldım. Thlue'da sünger yok ve aracınıza değen yerler plastik kaplama. Hatta paket içersinden kaporta koruma bantları da çıkıyor. Yaris ile uyumlu (arkasında spoiler olmayan tüm  hatchback araçlarda rahat kullanırsınız). takılıp çıkarması 2dk. Diğer piyasadaki çin mallarını denedim ve hepsinde sünger kullanılmış. arkadaşlar süngerler bir süre sonra deformasyon olacağı için tavsiye etmem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 25, 2013, 16:33:13 »
Geçen gün decathlon 'dan thlue 9103 modelini piyasa fiyatından %30 daha ucuza aldım. ...

fiyatı nedir acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Haziran 25, 2013, 16:40:40 »
fiyatı nedir acaba?

269TL veya 259TL'di. 7 taksitte yapıyorlar.
Bayrampaşa forum decathlondan aldım fakat 30dk içinde 2 tane satmışlardı ve ben sonuncuyu almıştım. umarım tekrar stoklara girmişdir