0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araca daha yeni timig ve chip tuning yaptırdım kn hava filtresi ile birlikte 169 hp gördüm gerçekten mükemmel bir performans aldım dyno da 176 hp gözüktü ve yaklaşık %4-5 hata payı olabılecegını söylediler aracım 1. vites te 65 görüyordu şu anda yaklaşık 75 falan görüyor kesiciye 6.800 devirde giriyordu şuanda 8.200 de giriyor 4.000 devirde sonra ani bir devir ve hız artışı oluyor yaptırdığım yer CRM performance öneririm
yazık olmuş diyorsunuz ben bu aracı aile aracı olarak değil türkiyede sadece spor araçlara değil 4 kapı sedan araçlara da ilgi artsın diye yaptım istanbul park ta 3.30 dolu bmw yi 3 boy fark la geçtim merak eden varsa gelsin birtur atalım kendiside kullansın gerçekten fikirleri değişecek dyno kayıtı 230 hp ve daha egzantirik de yok araçta şuanda plakamı gizli tutuyorum daha sonra videolarla birlikte atacağım
şuanda 17 jant koydum 205 yanak lastıklerım 225 yanak oldu fren mesafem gayet normal dereceli egzantrik tamam iskender egsoz da bir düz krom boru warex son susturucu ıle beyni koydukmu da s2000 le kaldıracam inşallah
Arabayı nasıl satacaksınız sonrasında, müşteri çıkarmı bilmem...
Birde yürür halini görsek
şuanda plakamı gizli tutuyorum daha sonra videolarla birlikte atacağım