Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Ocak 30, 2026, 20:27:57
↓
Buradan sitemiz içinde arama yapabilirsiniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
TCT Üyeleri Araç Galerisi
»
Konu:
Bu da bizim Corolla
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: Bu da bizim Corolla (Okunma sayısı 2424 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Araç: ---
Kan Grubu: 0+
Model Yılı: -
Bu da bizim Corolla
«
:
Temmuz 31, 2008, 00:23:22 »
2002 1.6 VVTİ Terra
Arkadaşlar herkese merhaba.Resimdeki benim Corolla.Bugün sanayiye gittim.Asıl amacım çelik jant alıp takmaktı.Ama jantçı ,abi lastiklerin bitmiş dedi.(Araba daha 32.500 km de ,ama az kullandığım için daha lastikler iyi sanıyordum,Üstündeki lastikler 2000 yılınınmış !).Oldu olacak bizde çelik jant ve Pirelli 2500 serisi lastikleri aradan taktırıp çıkardık.Oldukçada içime sindi.Jantlar 14 inç olduğundan fazla da bir seçeneğim yoktu zaten.15 inç takabilirsin dediler ama ben aracın orjinalliğini bozmak istemedim.
Birde bir sorum olcak bilenlere.Ön arka tamponu boyatmaya kalksam, tamamen araç rengi olsun diye kaça patlar ve tavsiye edermisiniz.Sadece görüntü ve estetik açısından
Not:Bugün mercekli yuvarlak sis farları da taktıracaktım ama zamanım uymadı ve fazlada çeşit bakamadım ama en kısa zamanda onlarıda taktıracağım:).Fiyat olarak da 100 Ytl ye takarız dediler herhalde uygundur o fiyat ?Bostancı sanayide bir yer orjinal toyota sis farlarını 200 ytl ye takarız dediler ama bana biraz pahalı geldi.Fikri olanların yardımları için şimdiden teşekkürler .
Toyota Club Türkiye
Bu da bizim Corolla
«
:
Temmuz 31, 2008, 00:23:22 »
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Araç: Corolla
Kan Grubu: B+
Ynt: Bu da bizim Corolla
«
Yanıtla #1 :
Temmuz 31, 2008, 11:32:18 »
Merhaba polat bey güle güle kullanın kazasız belasız. Sisler için bana biraz yoksek geldi bence araştırım biraz daha tamponlar konusundada 100-150 arası iyi bir boyacıya boyatabilirsiniz güzel durur bence. kapı kollarıyla çıtalarıda boyatın birde iki kapı ortasındaki direğide siyah folyoyla kaplarsanız süper olur.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Kan Grubu: A+
«
Yanıtla #2 :
Temmuz 31, 2008, 12:32:07 »
15''jant alsaydınız daha şık olurdu diye dusunuyorum. ama yine de hayırlı olsun. kazasız surusler..
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #3 :
Temmuz 31, 2008, 21:58:10 »
teşekkürler yorumlarınız için arkadaşlar.Kapı kolları sökülüpde mi boyanır yoksa üstündeykenmi? 15 inç konusunda da haklısınızda maliyet hesabı var birde:)yoksa farkındayım lastikler sanki küçük kalıyor araca göre
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
«
Yanıtla #4 :
Temmuz 31, 2008, 22:26:10 »
gri arabada flimler guzel duruyor ALLAH kaza bela gostermesin..
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
Araç: Başka Marka
15 kere teşekkür etti
84 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #5 :
Temmuz 31, 2008, 22:27:41 »
no commend
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #6 :
Ağustos 01, 2008, 01:01:57 »
Film güzel duruyo durmasınada Aralıkta muayene var bakalım orda napacaz? Ya görevli amcaya abi idare et diyeceğiz,yada tutturup da sökerlerse gidip gene yeniden film taktıracağız.Gerçi birçok arabada cam filmi var.Onlar nasıl yapıyor bilmiyorum.Benim birde bu kasa Toyotada hoşlanmadığım ama idare ettiğimiz yanı ,arka farlardaki o kocaman yuvarlak sarı sinyal:)Hem konumu çirkin hemde tipi.Herhalde o da ancak cam filminle siyah yapılır yada bunlara göre spor şeffaf vardır takmak için.gerçi oda herhalde bi 300-400 ytl ye patlar.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
«
Yanıtla #7 :
Ağustos 01, 2008, 12:07:00 »
keşke 15 jant alsaydın ama böyle de güzel. allah kaza bela vermesin polat bey.
bide bas bas arabayı yerlere bi dahamı gelcez dünya ya
ANGELLLL...
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #8 :
Ağustos 01, 2008, 21:38:42 »
polat bey allah aracınız kazasasız belasız kullnamkalara kısmet etsın.tabıkı zevk meselesı ama keske 15 jant alsaydınız.neyse gelelım soruların cevaplarına.tampon boyatmak ıcın mutlaka ıyı bır usta bulun cunku bu aracların renklerını bırerbır tutturmak zor olabılıyo ve her ustada bunu yapamıo.buna dıkkat edın lutfen.stoplara gelınce farklı tıpte arka stop bulabılecegınızı pek sanmıorum.bendede 99 model var corolla ben 2 yıldır arıyom bulamadım.bulursanız banada haber verın. yada en kotu ıhtımal kırmızıya boyayın:D tekrar kazasız belasız.
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #9 :
Ağustos 02, 2008, 01:37:46 »
Teşekkürler yorumlarınız için.Cümleten kazasız belasız günlerde araçlarımızı kullanmamız dileğyle
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
Araç: Auris
Kan Grubu: A-
Model Yılı: '13
28 kere teşekkür etti
82 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #10 :
Ağustos 08, 2008, 17:18:35 »
Jantlarınız hayırlı olsun.Arabalarımız aynı yaşıt ve kardeşmiş
Toyocuk
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #11 :
Ağustos 08, 2008, 19:00:37 »
Teşekkürler arkadaşım.kazasız belasız günlerde kullanmak üzere.Arabayı üst model bir model(2005) corolla yla değiştirmek istiyordum.İnan satmaya değiştirmeye kıyamadım.Öyleki araba ilk aldığımda klima yoktu söylemesi ayıp klima taktırdım sanayide 1600 ytl ye,Yetkili servisde 3000 ytl diyorlardı ) Birde şimdi lastik jant falan artık bir 5 sene daha ayrılamam bundan.Arkadaşlarım delimisin değmez o kadar para verip klima taktırmaya git arabayı değiştir daha iyi dediler ama ben genede yaptım bildiğimi.En ufak bir sorununuda görmedim maşallah keratanın ,benzin koyup gidiyorum birde 10.000 bakımlarını yaptırıyorum Derindere Kartal da.(not: Derinderede bi fiyat yoklaması yapmıştım kaça alırsınız diye jant ve lastikleri takmadan evvel 5 ay önce falandı 15.000 ytl dediler.Vatandaş araba sitelerinde 18 -20000 YTL lerden ilan veriyor.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
34 SSS 70
«
Yanıtla #12 :
Ağustos 08, 2008, 22:56:58 »
aracınız guzel allah kaza ela ve ceza vermesın. resıme bakarsak sankı maltepe sahıl gıbı geldı bana. eger parca ararsan kartal sanayı sıtesınde sayar oto var honda servısın ustunde ben oradan alıyorum tavsıye ederım. stopları cıkar bı tup stop bayası al (20ytl) kendın baya. sankı senın aracta fılm var gıbı gorunen olarak yanı. hee bı sey daha muayene ıstasyonunda (tuzla)da muamelecıler var 20 veya 30 verıyorsun onlar yapıyorlar ben muayeneye gıttıgımde bady kıt lı bı ford vardı hhıc aracı sokmadan yaptı muayeneyı
bıraz uzattım ama kusura bakma
95 corolla xei 1.6 16v
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #13 :
Ağustos 11, 2008, 12:00:15 »
Evel Maltepe İdealtepe sahili resim çektiğim yer.İdealtepede oturuyorum.Kartal daki sanayiye dediğiniz gibi uğrarım bundan böyle bişey lazım olursa.Camlarda ön cam hariç filmli doğru.Gerçi geceleri başta baya bi görüşü engelliyordu ama alıştık artık.3 çeşit vardı cam filmi normal orta koyu diye koyuda gündüz bile nerdeyse bişey görünmüyordu.Açık olanda varyala yok arası gibi bişeydi.Ondan ben orta koyulukta film taktırdım.Kusur yokki bakayım
fikirlerimizi düşüncelerimizi paylaşağız ki muhabbet olsun bişeyler öğrenelim hemde tanışalım değilmi
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
©®UzMaN®©
«
Yanıtla #14 :
Ağustos 12, 2008, 19:21:48 »
hadi hayırlısı olsun alalh kaza bela göstermesin.....
eSeR KaŞıK
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
TCT Üyeleri Araç Galerisi
»
Konu: