0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Edit:Vvt-i yazılarının olduğu kısımlardaki çamur izleri çıkmıyor mu,yoksa gözden mi kaçtı acaba merak ettim
Etkileyici Kullandığınız ürünleri ve aşamlarını da aktarabilirseniz sevinirim
Onlar gözümden kaçmış fotodan sonra çıkardım ama tekrar çekmedim
WD40 mı yoksa Balata Temizleyici mi ?
motoru temizlemeyi gerek korozyon gerekse kısa devre olasılığına karşın pek önermiyorlar ama çok da güzel oluyor tebrikler hakikatten hangi kimyasalı kullandınız merak ettik doğrusu.. serviste de ısrar ederseniz yapıyorlar özel kimyasal kullanıyoruz dediler bende satın dedim yok dediler dışarı vermiyoruz. bu arada yaris te kapılarda resmen gıcırtı sesleri geliyordu servis bakımda yazdırmıştım bir kemer temizleme spreyi ile temizledik dediler hakikatten ses filan kalmamıştı bende 10 tl karşılığı satın aldım cam fitilleri içine sıkıyorsunuz hem kışın çamur ve diğer toz toprağı temizliyor hemde yağlayıp gevremeyi alıyor. bilginize sunarım. servislere sorabilirsiniz.
Benim hondanın motorunu basınçlı suyla yıkıyorum , hiç bir sorun da çıkmıyor
WD40'ın boyaya zararı varmıdır? ve de boya üzerinde ki seramik kaplamayı, wax, cilaları söker mi kullanılırsa?Fikrinizi ve bilgilerinizi rica edeceğim.
Pası sonuçta içerisindeki aşındırıcı maddeler ile söküyor.Ancak boyaya zararı olmasa bile üzerindeki cilaya falan mutlaka çok azda olsa bir aşındırma uygulayacaktır.