0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçen gün aynı muhabbeti bir arkadaşla yaptık, bundan önce peugeot 206'm vardı 10 ay kadar, dolayısıyla burda olduğu gibi onunla ilgili forumlarada giriyordum ve sorunların ardı arkası kesilmiyordu. Tekrar Toyota aldıktan sonra ve forumu takip ettikçe açılan başlıklardan çoğu ya muhabbet yada araca görsel olarak ne katkı sağlayabilirim içerikleriyle doluydu Toyota gerçekten sorunsuzluk abidesi denilebilir. Maşallah diyeyimde en çok kendi nazarımdan korkuyorum
sorunsuzluk tabi ki etken ama genelde forumdakiler geyik muhabbetine daha çok ilgi gösteriyor.
Diğer araçların forumlarında araçlarla ilgili sorunların sayfaları hergün onlarca mesajla çok aktif iken bizim forumun bu bölümleri çok pasif. Baktığınızda günde 2 yada 3 başlık açılıyor. acaba bu durum toyotaların SORUNSUZLUĞUNDAN kaynaklanıyor olabilir mi?
Bak şu haylazlara
evet dediğiniz gibi allah beterlerinden korusun. Konsoldan gelen tıkırtı için; orta konsoldaki teyp ve havalandırma ızgarasının olduğu bölümü çıkardım çift taraflı bantla sardım temas eden bölümleri geri monte ettim bayağı azaldı sesler.
ben el freninden ses geliyor diye araştırma yaparken bulmuştum bu forumu bizim çoğu sorunlarımız ses