Gönderen Konu: Auris Benzinli 10 bin bakımı....  (Okunma sayısı 1308 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 45 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Auris Benzinli 10 bin bakımı....
« : Nisan 21, 2013, 18:55:39 »
Öncelikle 20.04.2013 c.tesi günü Edirne-Keşan Toyota KALE ya gittim. Hizmet ilgi alaka servis süper öncelikle.. Sorunlarımı sıkıntılarımı anlattım herşeyi not alıp dinlediler..araç 2012 Auris Comf. ext. AT 6.585 km de...

*10 bin bakımı yapıldı**karter tapa contası-yağ filtre elemanı-fren temizleyici-10W40 yağ değişimleri yapıldı..
*onun haricinde sağ ön jant kaldırıma sürtmeden deforme olmuştu pürüzleri düzeltildi*lastiğin bir bölümü yarılmıştı stepne lastikle değiştirildi.
*4 tekerlekte sökülerek jantlardan çıkarıldı kontrol edildi rot balans ayarlarını bakıldı düzeltildi.
*tüm ışıklar lambalar silecekler cam suyu korna vs kontrol edildi..
*kabin hava filtresi temizlendi.
ön arka süspansiyonlar fren pedal boşluğu el freni-bujiler -hava filtresi-akü bağlantıları elektrolit seviyesi-fren debriyaj hidroliği-
motor yağ filtresi-balata ve diskler-motor soğutma suyu-cam suyu- yağ ve su kaçakları-fren hattı boru bağlantıları-
rotiller-rot başları ve körükleri-aks toz körükleri-direksiyon kutusu ve bağlantıları--egzoz boru ve bağlantıları kontrol edildi incelendi eksiklik olanların eksiklikleri giderildi.şasi ve gövde üzerindeki somun  ve civatalar sıkıştırıldı- fren ve balatalar temizlenince frenden gelen ses sorunu ortadan kalkmış oldu.... bütün bu işlemler için normal 10 bin bakım fiyatı 230 tl ödedim. bu arada bir kaç yerde ufak tefek çizikler mevcuttu onlarıda pasta cila ile halletmişler....

Toyota Club Türkiye

Auris Benzinli 10 bin bakımı....
« : Nisan 21, 2013, 18:55:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Today Tomorrow Toyota
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris Benzinli 10 bin bakımı....
« Yanıtla #1 : Nisan 21, 2013, 23:27:53 »
Çok pahalı yapmışlar ben çok daha makul fiyata toyota servisinde yaptırmıştım.
R1 3 5 
╚╬╬╬      2012 Auris 1.33 Comfort.
  2 4 6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris Benzinli 10 bin bakımı....
« Yanıtla #2 : Nisan 21, 2013, 23:38:27 »
fren ve balatalar temizlenince frenden gelen ses sorunu ortadan kalkmış oldu.... bütün bu işlemler için normal 10 bin bakım fiyatı 230 tl ödedim.

Fiyat normal de, o ses yine olacak, demedi deme...