Gönderen Konu: Çözüm süreci ve Akil İnsanlar.  (Okunma sayısı 4611 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 175000
  • Model Yılı: '03
  • 2 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Çözüm süreci ve Akil İnsanlar.
« Yanıtla #40 : Nisan 25, 2013, 21:24:06 »
bu süreç 70 milyon Türkü(kendini Türk olarak nitelemekten gocunmayan boşnak,çerkez,laz,arnavut,makedon,arap,süryani,kürt vs.tüm kardeşlerimiz buna dahil) (pkk sempatizanı ve bdp li kürtler hariç),2000 teröriste esir etmeye çalışmaktan başka bişey değildir.

bunlara elini veren kolunu,kolunu veren bütün vücudunu kaptırır,istekleri bitmez.sonrada dövlet bize bahmiir.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 25, 2013, 21:24:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Nisan 26, 2013, 09:43:34 »
İbrahim bey teşekkürler 4 videoyu da izledim. Medya bunları göstersin. Son videodaki marangoz vatandaş ne güzel açıkladı bazı şeyleri. Bizim medya tırt. Fatih terim diyordu bir maç sonunda onu çekme bu çek diye. Aynen öyle diyorum ben de satılmış medya ya. Onları değil bunları çek. İzle izlettir. Ama şuna inandım bu ülke o kadar kolay kurulmadığı gibi sözde bölme çabaları da biyerde patlayacak ve olmayacak. İnsanlar her herde tepki veriyor.

Birde izmirdeki video laz, romen, arnavut koltuklarının ayrıştırılması ve o koltuklarının boş olması takdire şayandı.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Nisan 26, 2013, 09:50:02 »
Birde sözde akillerin yanına gerçek Akıl insanları olması lazım benim içimden geçen liste =

Müjdat Gezen
Levent Kırca
Uğur Dündar
Erdal Beşikçioğlu
Osman Pamukoğlu
Emin Çölaşan
Kayahan
Tarık Akan
Banu Avar
Ressam Prof. Dr. Ali Candaş
.
.
. diye gitmeli.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Nisan 26, 2013, 12:08:36 »
Birde sözde akillerin yanına gerçek Akıl insanları olması lazım benim içimden geçen liste =

Müjdat Gezen
Levent Kırca
Uğur Dündar
Erdal Beşikçioğlu
Osman Pamukoğlu
Emin Çölaşan
Kayahan
Tarık Akan
Banu Avar
Ressam Prof. Dr. Ali Candaş
.
.
. diye gitmeli.

Kesinlikle katılıyorum  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 2900
  • Model Yılı: '13
  • 7 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Nisan 26, 2013, 12:16:24 »
şimdi bunlara bir takım haklar verecekler yani pkk lılara ondan sonra tekrar daha başka şeyler istedikleri zaman kiii isteyecekler bir daha şu anda verilen hakları kim nasıl geri alacak ??? bırakın bu işleri devlet teroristle pazalık ediyor bunu burda kimse savunmasın neymiş akan kan duracakmış bunlrarı gebertmeden akan kan durmazzzzz
2000 toyo 1.3 efi 86 h.p BRC sıralı sistem satıldı

2013 seat ıbıza style yeni aracım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Nisan 30, 2013, 21:32:05 »
Bir de barış deniyor, ortada bir savaş mı var ki ? Savaş ancak 2 veya daha fazla DEVLET arasında olur. Verilmeyen haklar nelermiş acaba ? Bu ülkede Cumhurbaşkanı olabildiyse bir insan soyuna ırkına bakılmadan, ve onlarca kürt bakan milletvekili varken hangi haklarını iade edeceğiz, yada alamamışlar ?
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Nisan 30, 2013, 23:11:20 »
daha önce uğraşılıp başarılmış derken benmi yanlış anlıyorum yoksa siz terörü daha önce bitirdiğimizi ima etmeye çalışıyorsunuz, her ikimizde Türkiyeden bahsediyoruz değilmi yanlışlık olmasın, zira öyleyse bitmiş birşey nasıl yeniden başlıyor yada siz nasıl böyle birşeye inanabiliyorsunuz...

Hakan bey, profilinizde yazmadığınız için yaşınızı bilemiyorum. Ancak çok da büyük olmadığınızı düşünüyorum. İbrahim Emek'in tavsiyesini dinleyin bence ve araştırın. Anlayabildiğim kadarıyla internete girebiliyorsunuz. İnternette 2000-2002 yılları arasında çatışma, baskın, pusu varmıymış, şehir vermişmiyiz bir araştırın. 2000 yılında terör tamamen bitirilmişti ve yurt dışına sürülmüştü. Gerçekten de Irak'ın kuzeyinde 3-5 çapulcu kalmıştı. Bölge halkı askeri davulla zurna ile karşılıyordu. Bölgedeki şehirlerde gecenin 02 sinde bir yerden bir yere rahatlıkla gidilebiliyordu. Hem de öyle şimdilerde şişirildiği kadar "süreç başladığından bu yana şehit yok" da değildi. 2 yıl boyunca hiç bir olay olmadı ve şehit verilmedi.

Ve evet her ikimiz de Türkiyeden bahsediyoruz ancak siz şimdilerde size pompalanan ve sizin bilmeniz istenen haberlerle edindiğiniz kısmını görüyorsunuz. Benim bahsettiğim konularda hiç bir yalnışlık yok. İnternetten bile bunu bulabilirsiniz. Bitmiş bir şey nasıl başlatılır demişsiniz. O da internette açık seçik bulunabiliyor. Bunun için aklıma hemen geliveren bir iki örneği vereyim siz gerisini getirin. Mesela, terörle mücadele eden askeri birliklerin komutanlarını tutuklarsanız, mahkumiyet almış bir suçluyu milletvekili seçildi diye salıverirseniz ve bir komisere tokat attığında işlem yapmazsanız, İstanbul başta olmak üzere ortalığı aleve verip otobüste 17 yaşında bir kızımızı yakanları masum çocuklar diye salıverirseniz, dağdan gelen ve "ben pişmanım" bile demeyenlerin ayağına çadır mahkemesi götürür ve zorla pişmanlık yasasından yararlandırırsanız, bütün dünyanın terörist ilan ettiği bir ötgütün liderini muhattap kabul ederseniz, bütün bunları yaparken evladını şehit veya gazi vermiş bir tek anneye soru sormazsanız bırakın bitmiş terörü, başlamamış terör bile yeniden başlar. Bölgeye gidin ve gençlerin okula değil de dağa nasıl özendirildiğini görün derim.

Bir de siz böyle bir şeye nasıl inanıyorsunuz demişsiniz. Bir şeye inanmak için önce içinde yaşamak gerekir. Sanırım nasıl inandığımı siz anlayabilmişsinizdir.

Küçük bir tavsiyem de ben dahil kimsenin dediğine inanmayıp araştırın. Sanırım yeter.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Nisan 30, 2013, 23:36:58 »
Bu konuda teşekkür butonu yanında hay ağzına sağlık butonu da olması gerekiyor bence....Zira Seyit abinin fikirleri bana çok yakın ve anlamlı geliyor.... ;)   

Eyvallah İbrahim teşekkür ederim. Fikirlerimin sana yakın geldiğini söylemişsin. Neden acaba ? :):):)

Not: Cevabını bulduysan özelden mesaj at.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Nisan 30, 2013, 23:48:09 »
Eyvallah İbrahim teşekkür ederim. Fikirlerimin sana yakın geldiğini söylemişsin. Neden acaba ? :) :) :)

Not: Cevabını bulduysan özelden mesaj at.

Seyit bey özele gerek yok....Burdan söyleyeyim...Aynı rüyayı görenlerden değil, aynı acıyı çekenlerdeniz....

Ankara'dan öteye geçmeden, ölüm tehlikesi nedir bilmeden, yakın arkadaşını kalleş kurşuna heba etmeden hatta 1 gece bile yıldızlara bakıp yatmadan ömür geçirmiş insanların, 1984 'den 2000 yılına kadar dövdüğümüz bu şerefsiz adamı ''Vurma artık ölür kendisi bırak'' diye başkalarının yanlı ve yanlış kararlarıyla elimizi kolumuzu bağlamalarını bilmemesi çok doğal...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Mayıs 01, 2013, 00:48:23 »
seyit bey bu konuya yazmayım yazmayım dedim ama terörün tekrar hortlamasıyla saydıklarınızın uzaktan yakından alakası yok.bence sizin araştırmaya ve bilgilendirilmeye ihtiyacınız var.her haber doğru değildir.inanmak istediklerinizi görür inanmak istemediklerinizi görmezseniz gerçeklerden hep uzak kalırsınız.siyaset insanların daha ferah ve mutlu yasamaları için yapılr.terörün tekrar hortlaması sebebi için Rahşan affı ve sonuçları ve 1 mart teskeresi sonrası amerikanın türk askerini kuzey ırak a sokmamasını bir araştırın derim.
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Mayıs 01, 2013, 01:10:52 »
seyit bey bu konuya yazmayım yazmayım dedim ama terörün tekrar hortlamasıyla saydıklarınızın uzaktan yakından alakası yok.bence sizin araştırmaya ve bilgilendirilmeye ihtiyacınız var.her haber doğru değildir.inanmak istediklerinizi görür inanmak istemediklerinizi görmezseniz gerçeklerden hep uzak kalırsınız.siyaset insanların daha ferah ve mutlu yasamaları için yapılr.terörün tekrar hortlaması sebebi için Rahşan affı ve sonuçları ve 1 mart teskeresi sonrası amerikanın türk askerini kuzey ırak a sokmamasını bir araştırın derim.

Rahşan Affı diğer adıyla 4616 sayılı Şartla Salıverme ve Erteleme Yasasının doğru bir uygulama olmadığında hemfikiriz, ama içeriğini araştırmadan konuya mal etmeniz  dediklerinizle çeliştiğinizin  ispatı gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Mayıs 01, 2013, 01:15:40 »
çelişkiyi gösterirmisiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Mayıs 01, 2013, 01:32:01 »
çelişkiyi gösterirmisiniz

Devlete karşı işlenen suçlar bu af kapsamına alınmamıştır...Dolayısıyla Terör suçları da bu kapsama alınmamıştır....Halen BDP milletvekilleri ve hukukçularının da iktidar hükümetinden beklentisi, açılım kapsamında çıkacak af yasasının Rahşan affına benzememesi ve kendilerinin bu konuda kandırılmaya çalışılmamasıdır....Bu adamların bu  şeklinde beyanatları varken araştırsanız birazcık bu bilgilere zaten ulaşabilirsiniz ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Mayıs 01, 2013, 01:34:05 »
:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Mayıs 01, 2013, 01:39:28 »
 ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Mayıs 01, 2013, 01:56:03 »
500 kişi pkk ya yardım ve yataklık yapmaktan.930 kişi örgüt üyeliğinden 1380 kişide pkk sempatizanlığndan serbest bırakılmıştır.arstırmaya devam edin.bu bahsedılen suçlar olaya karıştıkları ıspat edılemeyen ler dolayışla devlete karsı suc ıslemedıklerı ıcın serbest kaldılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Mayıs 01, 2013, 10:05:41 »
Bu arada "ben de oradaydım" diyebilmek için son dönemde örgüte katılımların patladığı da gelen haberler arasında. :(
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Mayıs 01, 2013, 10:51:04 »
Bu arada "ben de oradaydım" diyebilmek için son dönemde örgüte katılımların patladığı da gelen haberler arasında. :(
istiklal madalyasimi alacaklar?.

Ben cozumu destekliyorum ama Devletimizin cok fazla ve gereksiz tavizler verdigini dusunuyorum.
Allah sonumuzu hayir etsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Mayıs 01, 2013, 11:30:27 »
istiklal madalyasimi alacaklar?.
Ben cozumu destekliyorum ama Devletimizin cok fazla ve gereksiz tavizler verdigini dusunuyorum.
Allah sonumuzu hayir etsin.
Orasını ben de bilemiyorum.
Yandaş olarak tanımlanan TV kanallarında izledim bu haberi üstelik.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.