0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birde sözde akillerin yanına gerçek Akıl insanları olması lazım benim içimden geçen liste =Müjdat GezenLevent KırcaUğur DündarErdal BeşikçioğluOsman PamukoğluEmin ÇölaşanKayahanTarık AkanBanu AvarRessam Prof. Dr. Ali Candaş... diye gitmeli.
daha önce uğraşılıp başarılmış derken benmi yanlış anlıyorum yoksa siz terörü daha önce bitirdiğimizi ima etmeye çalışıyorsunuz, her ikimizde Türkiyeden bahsediyoruz değilmi yanlışlık olmasın, zira öyleyse bitmiş birşey nasıl yeniden başlıyor yada siz nasıl böyle birşeye inanabiliyorsunuz...
Bu konuda teşekkür butonu yanında hay ağzına sağlık butonu da olması gerekiyor bence....Zira Seyit abinin fikirleri bana çok yakın ve anlamlı geliyor....
Eyvallah İbrahim teşekkür ederim. Fikirlerimin sana yakın geldiğini söylemişsin. Neden acaba ? Not: Cevabını bulduysan özelden mesaj at.
seyit bey bu konuya yazmayım yazmayım dedim ama terörün tekrar hortlamasıyla saydıklarınızın uzaktan yakından alakası yok.bence sizin araştırmaya ve bilgilendirilmeye ihtiyacınız var.her haber doğru değildir.inanmak istediklerinizi görür inanmak istemediklerinizi görmezseniz gerçeklerden hep uzak kalırsınız.siyaset insanların daha ferah ve mutlu yasamaları için yapılr.terörün tekrar hortlaması sebebi için Rahşan affı ve sonuçları ve 1 mart teskeresi sonrası amerikanın türk askerini kuzey ırak a sokmamasını bir araştırın derim.
çelişkiyi gösterirmisiniz
Bu arada "ben de oradaydım" diyebilmek için son dönemde örgüte katılımların patladığı da gelen haberler arasında.
istiklal madalyasimi alacaklar?. Ben cozumu destekliyorum ama Devletimizin cok fazla ve gereksiz tavizler verdigini dusunuyorum. Allah sonumuzu hayir etsin.