Gönderen Konu: Çözüm süreci ve Akil İnsanlar.  (Okunma sayısı 4707 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Ynt: Çözüm süreci ve Akil İnsanlar.
« Yanıtla #20 : Nisan 21, 2013, 22:54:24 »

İstanbul fethedilirken de, Çanakkalede tüm emperyalist güçler durdurulurken de, Uhud, Hendek Bedirde de şehitler verildi, bedeller ödendi. Ne mi değişti, aklını işleten bunu bulur zaten. Ne mutlu değerleri olan insanlara.
 Nedense aklıma Nutuk geldi...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 21, 2013, 22:54:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 21, 2013, 23:11:24 »
  Zamanın birinde, bir oduncu ormanda odun keserken, biraz yalnız kalıp dua etmek için bir kuyu basına gitmiş. Hemen her gün “Allah’ım çok fakirim, bana zengin olacağım bir yol göster” dermiş. Çalıların arasında bir yılana rastlamış. Elindeki baltayı kaldırıp yılanın başını vurmak üzereyken bir an yılanla göz göze gelmiş. Yılana vurmaya kıyamamış. Yılan da duygulanmış ve dile gelmiş. ”Ey insanoğlu, sen bana kıyamadın, bende sana iyilik edeceğim” demiş. Kör kuyuya dalmış ve kaybolmuş. Biraz sonra ağzında bir altın lira ile dönmüş ve ‘’sakın benden korkma ve kimseye bahsetme, bundan böyle ömür boyu sana her gün bir altın lira vereceğim!” demiş. Oduncu altını bozdurmuş ve evinde o gün şenlik olmuş. Ailesi dahil hiç kimseye olanı biteni anlatmamış. Herkes sadece oduncu çok çalıştığı için durumunun düzeldiğini zannetmiş. Oduncu yıllar boyu her gün o kör kuyunun başına gitmiş, yılan ile buluşmuş ve altınını almış. Bir gün oduncu ağır hastalanmış. Kuyunun başına gidemez olmuş.Birkaç gün geçince bolluğa alışmış evinde darlık başlamış. Oduncu oğlunu yanına çağırmış ve yılanın sırrını anlatmış. ”Kör kuyunun başına git ve oğlum olduğunu söyle; yılan sana altın verecek!” demiş. Oğlu inanmamış ama gitmiş. Yılan önce saklanmış, sonra ortaya çıkmış. Onun oduncunun oğlu olduğuna iyice kanaat getirince de kuyuya inip bir altın getirmiş. Oğlan önce inanmadığı hikayenin gerçek olduğunu görünce hırsa kapılmış, ”Kim bilir daha ne kadar altın var kuyunun içinde!” diye düşünmüş. Hırsla yılanı öldürmek için bir hamle yapmış, ıskalamış ama yılanın kuyruğunu koparmış. Yılan da can havliyle dönüp oğlanı sokmuş ve öldürmüş. Akşam yaklaşıp da oğlu gelmeyince oduncu iyice endişelenmiş. Hasta yatağından sürünerek bile olsa kalkmış. Kuyunun başına gitmiş ki oğlu cansız yatıyor. Yılanda o anda görünmüş; kuyruğu yok ve kanlar içinde. Oduncu durumu anlamış ve çok üzülmüş. Canının parçası oğlu yerde cansız, yıllardır velinimeti olan yılan da yaralı…”Hatalı olan oğlum olmalı!” demiş ve yılandan özür dilemiş. ”Tekrar dost olalım!” demiş. Yılan ise acı acı gülümsemiş: ”Çok isterdim ama sende bu evlat acısı, bende de bu kuyruk acısı varken biz artık dost olamayız!” demiş.

Kıssadan hisse ....Kimi nereye koyarsanız artık... >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 45800
  • Model Yılı: '11
  • 19 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 21, 2013, 23:50:09 »
çok hassas bir konu.
düşüncelerimi yazsam site kapanır.
ama hayırlısı.
Hayatın km'sini hergün sıfırla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 22, 2013, 00:18:43 »
Daha iyi bir fikri olan varmı yani ne yapalım ki 20 yaşında insanlar toprağa düşmesin buyrun önerilerinizi bekliyorum

Yapılması gereken vakti ile yapılmıştı ve insanlar toprağa düşmüyordu. Ancak maalesef bu gün yine " ne yapalım ki 20 yaşında insanlar toprağa düşmesin" sorusunu sorar olduk.

Gazel okuma konusuna gelince evet bir kesim maalesef tarihten ders almadan, keşfedilmiş amerikayı yeniden keşfetmeye çalışıyor. Daha önce uğraşılmış ve başarılmış şeyleri bitirip yeniden uğraşmayı marifet sayıyor. Hele de bilmediği konularda.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Nisan 22, 2013, 00:36:46 »
Herhangi bir konuda ödün verildiğini düşünmüyorum, 40 yıldır ödenen bedeller bunun güvencesidir.

AB ve ABD ekonomik zorluk çektiğinden dolayı, dağdaki bu insanların maaşlarını veremez duruma geldiği gibi Türkiye Cumhuriyeti devleti tarafındanda deşifre ve dünyaya ilan edildi, hızlandırılmış bitiş süreci akıllarımıza "acaba ne ödünler veriliyor" sorusu getirmektedir.

Bizler, hala bir savaş yaşadığımızın farkında değiliz.

Oysa, ülkemizi bölmek isteyen batı ile Türkiye arasındaki bu düşük yoğunluklu savaşın galibi Türkiye oldu.

Bizim algılayamadığımız asıl konu bu.

Diğer taraftan yapılan görüşmeler ve oluşturulan sistemler sadece "Son"un bir parçasıdır.

Bu tip şeylere takılıp resmin bütününü kaçırmamalıyız.

Tekin bey, sanırım aynı ülkede yaşamıyoruz. Sizin yazdıklarınız bile günümüz konjonktürü ile çelişiyor. AB ve ABD ekonomik güçlük çekiyor demişsiniz. Bu ekonomik güçlük ortamında Türkiye neden ekonomik güçlük çekmiyor? Ya da çekiyor da bize aksi mi söyleniyor? Ayrıca dağdakiler bir yerden maaş almalaya ihtiyaç duymuyorlar. Ülkemizde elektrik parası almış başını giderken Irak'ın kuzeyine elektrik satar durumdayız. Hem de yurt içi fiyatın nerdeyse üçte biri fiyata. Ayrıca dünyanın uyuşturucu trafiğini o dağdakiler yönettiklerinden zaten para onlarda.

"Savaş"" ve "düşük yoğunluklu savaş" demekle neyi kastediyorsunuz pek anlayamadım. Ancak bu ifadeler teröristle mücadele eden güvenlik güçlerinin faaliyetleri için kullanılıyor son yıllarda. Bunun maksadı da PKK'nın eli kanlı katil teröristlerini halkın gözünde savaşçı pozisyonuna getirmek için yapılıyor. Bunlar alenen hain, kalleş bebek katilleridir.

Türkiye'yi bölmek isteyenlerin mağlup edildiğini yazmışsınız. Bakın bu konuda da bir yanılgı yaşıyorsunuz. Amerika El-Kaideyi terörist kabul ettikten sonra masaya oturup karşılıklı anlaşmaya varmazken bize PKK ile anlaşmamızı söylüyor. Biz de oturup paşa paşa PKK'nın ve bebek katili aponun isteklerini yerine getiriyoruz. Dünyanın hiç bir yerinde terörist örgütler silah bırakıp teslim olmadan görüşme yapılmaz iken biz aksini yapıyor sonra da PKK silahlarını gömsün gitsin diyoruz. Bunlar sizce çelişki oluşturmuyor mu?

Bu güne kadar verdiğimiz şehitlerin hesabını kim verecek? O insanlar boşuna mı şehit veya gazi oldular? Bunca şehidimizin katilleri ile nasıl oturup anlaşabiliriz?

Öte yandan yazdığınız fikirler arasında gönülden katıldığım tek cümle "Diğer taraftan yapılan görüşmeler ve oluşturulan sistemler sadece "Son"un bir parçasıdır" cümlesi. Ama sanırım bunda da farklı sonları algılıyoruz. Benim algıladığım son teröristlerin sonu değil. Allah sonumuzu hayır etsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 22, 2013, 00:52:33 »
Bu işin en güzel yanıda hariçten gazel okumaktir en azından riski yok
Daha iyi bir fikri olan varmı yani ne yapalım ki 20 yaşında insanlar toprağa düşmesin buyrun önerilerinizi bekliyorum
bence böyle hassas bir konuda böyle bir yorum yapmanız yanlış.  Riski yok dediğiniz konu vatanın ve vatandaşlarımızın bölünmesine kadar gidecek olaylara sebebiyet verebilir.  Bu zamana kadar evlatlarını bu vatan uğruna şehit veren anneleri asıl yıkacak hareket, bu vatanın elden giderken hiçbir şey yapmadan beklememizdir. Zira böyle bir durumda ahirette şehit ve gazilerimizin bizden hesap sorup haklarını istemelerinden korkuyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Nisan 22, 2013, 01:02:47 »
bence böyle hassas bir konuda böyle bir yorum yapmanız yanlış.  Riski yok dediğiniz konu vatanın ve vatandaşlarımızın bölünmesine kadar gidecek olaylara sebebiyet verebilir.  Bu zamana kadar evlatlarını bu vatan uğruna şehit veren anneleri asıl yıkacak hareket, bu vatanın elden giderken hiçbir şey yapmadan beklememizdir. Zira böyle bir durumda ahirette şehit ve gazilerimizin bizden hesap sorup haklarını istemelerinden korkuyorum.

Doğru söze ne denir ki? Altına imzamı atarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Nisan 22, 2013, 01:05:32 »
Bu konuda teşekkür butonu yanında hay ağzına sağlık butonu da olması gerekiyor bence....Zira Seyit abinin fikirleri bana çok yakın ve anlamlı geliyor.... ;)   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Nisan 22, 2013, 19:50:35 »
"tok açın halinden ne anlar" deyiminde olduğu gibi, terörden zarar görmeyen, terörü yerinde ve zamanında yaşayamayan, terörle mücadele etmeyen bu soruya " başka ne yapabiliriz ki?" diye sorabilir ve ya "amaaan bitsin de nasıl biterse bitsin" diyebilirler. Yapacak çok şey var ama 40 yıldır olduğu gibi halen yapamıyoruz, yaptıramıyoruz, yaptırmıyorlar ve ya yapmıyoruz. İşte biz bu işin bu yönüyle mücadele edemedik. Neden yapamıyoruz diye irdeleyemedik. Hep şartlar ağır, coğrafya sert dedik durduk. Neyse fazla uzatmayacağım birazı da içimde kalsın. Şimdi gelelim bu güne; bu sefer ki mücadele çok farklı ve soru işaretleri ile dolu. Yıllardan beri dedik ki pkk içinde gruplaşmalar var, bölünmeler var çok yakında bu yüzden örgüt çökecek vs.  diye halkı uyuttuk, şimdi soruyorum bölünmeler varsa, gruplaşmalar varsa neden çözüm süreci içerisinde hiç eylem olmadı, eğer farklı düşünceler olsaydı "hayır kardeşim ben çözüm mözüm dinlemem ben eylemimi yaparım" demezlermiydi? Yani şuraya gelicem halen örgütün lideri imralıdaki elebaşı ve örgütü o yönetiyor. Malesef ki şu an sürecin en önemli akil adamı da o. 40 yıldır olduğu gibi bekleyip ne olacağını görmekten başka yapacak birşey yok diyorum ama gönlüm bunu demek istemiyor istemiyor istemiyor.
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Nisan 23, 2013, 11:38:32 »
Ortadoğu'da kartlar yeniden karılıyor. Senaryo çoktan yazılmış, "casting" çoktan yapılmış. Yapımcı, kesenin ağzını açmış, oyuncuların performansı da iyi olursa filmin Oscar almaması mümkün değil :)

Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Nisan 23, 2013, 12:42:12 »
Sıra ile şu dar kafamla görebildiklerim konusunda cevaplar vereyim.
PKK ve BDP ile anlaşılan konu; bebek katili serbest kalacak, kandildeki teröristler affedilecek, içeride yatan PKK ve KCK yandaşları serbest kalacak,
Verilen ödünler; ilk olarak Türklükten (ırk olarak değil Atatürk'ün tanımı ile millet olarak) ödün verildi, adaletten, hak ve hukuktan ödün verildi, milli savunmadan ödün verildi, dinden ödün verildi ve elbette topraklardan ödün verilecek,
Bu oynanan sondan bir önceki perde,
Senaristi ise Ortadoğudaki petrol ve su kaynaklarına göz dükmiş olan büyük güçler,
Yakın zamanda birileri ekranlara çıkıp"Bakın barış geldi, Türkiye'nin topraklarını da genişlettik, Musul, Kerkük, Irak ve Suriye'nin kuzeyini de Türkiye'ye kattık, Helal olsun hükümetimize" dediklerinde inanmamalıyız. Oy kullanırken sadece ortalıkta bangır bangır bağıran basını değil, sesi kısılmaya çalışılan basını da hatta yabancı basını da takip etmeliyiz. Çinli general San Tszu'nun psikolojik hakrekat tanımını okumalıyız.

aynı şeyleri görebiliyoruz :) çok değil önümüzdeki 10 yıl içinde Türkiye topraklarını genişletecek.. Irak Türkiye ye dahil olmak isteyecek ve bizde paşa paşa kabul edeceğiz, sizin dediğiniz gibi "Bakın barış geldi, Türkiye'nin topraklarını da genişlettik, Musul, Kerkük, Irak ve Suriye'nin kuzeyini de Türkiye'ye kattık, Helal olsun hükümetimize"  bunu söylecek halk ( %50 ) senarist salam yazıyor..! Görünmez el güzel işliyor..!
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Nisan 24, 2013, 10:57:55 »
Yapılması gereken vakti ile yapılmıştı ve insanlar toprağa düşmüyordu. Ancak maalesef bu gün yine " ne yapalım ki 20 yaşında insanlar toprağa düşmesin" sorusunu sorar olduk.

Gazel okuma konusuna gelince evet bir kesim maalesef tarihten ders almadan, keşfedilmiş amerikayı yeniden keşfetmeye çalışıyor. Daha önce uğraşılmış ve başarılmış şeyleri bitirip yeniden uğraşmayı marifet sayıyor. Hele de bilmediği konularda.

daha önce uğraşılıp başarılmış derken benmi yanlış anlıyorum yoksa siz terörü daha önce bitirdiğimizi ima etmeye çalışıyorsunuz, her ikimizde Türkiyeden bahsediyoruz değilmi yanlışlık olmasın, zira öyleyse bitmiş birşey nasıl yeniden başlıyor yada siz nasıl böyle birşeye inanabiliyorsunuz...
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Ne mutlu Türküm diyene.
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 138000
  • 30 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Nisan 24, 2013, 12:53:58 »
 Oynanan tiyatroyu içim sızlayarak izliyorum maalesef .terörle mücadele etmiş ve kuzey Irak'ta şehit düşmüş bir savaş pilotunun kardeşi olarak,satılmış medya ve sindirilmiş iktidarımızı kınıyorum.ulu önder Mustafa Kemal Atatürk 'ün bize emanet ettiği bu toprakları kanının son damlasına kadar koruyacak laik cumhuriyet evlatları üzerine düşen görevi zamanı gelince yapacaktır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. :kötü:
2009 corolla verso comfort extra.  2011 1.0 yaris terra sporty

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 175000
  • Model Yılı: '07
  • 9 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Nisan 24, 2013, 14:08:09 »
Oynanan tiyatroyu içim sızlayarak izliyorum maalesef .terörle mücadele etmiş ve kuzey Irak'ta şehit düşmüş bir savaş pilotunun kardeşi olarak,satılmış medya ve sindirilmiş iktidarımızı kınıyorum.ulu önder Mustafa Kemal Atatürk 'ün bize emanet ettiği bu toprakları kanının son damlasına kadar koruyacak laik cumhuriyet evlatları üzerine düşen görevi zamanı gelince yapacaktır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. :kötü:
+1
3) 2020 Peugeot 3008 1.6 Active Life Prime Ed., 2007 Toyota Yaris 1.0 Terra
2) 2012 Avensis Elegant Extra, 2012 Auris 1.33 Comfort
1) 2005 Focus Collection 1.6i HB.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Nisan 24, 2013, 14:27:34 »

keşke böyle olsa söylediklerinize sonun akadar katılsamda toplumumuz yıpratıldı ezildi sesi kesildi, 

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk 'ün fotoğrafı kitaplardan çıkarıldı

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk 'ün paraya basılan fotoğrafları sırıtır gibi alay edercesine basıldı

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk 'ün büstleri boyandı önünde pis pis pozlar verildi

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk 'ün çocuklarımıza armağan ettiği bayramda bile adını andırmaz oldular

daha saymama gerek varmı ?   bizim insanımız seçmedimi bunları ?  bizim milletimizin istediği buymuş demekki ve hakkı olanı isted,iği aldı çatır çatır  şimdi rahaaat rahat uyusunlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Nisan 24, 2013, 14:39:36 »
Ortadoğu'da kartlar yeniden karılıyor. Senaryo çoktan yazılmış, "casting" çoktan yapılmış. Yapımcı, kesenin ağzını açmış, oyuncuların performansı da iyi olursa filmin Oscar almaması mümkün değil :)

Backroom casting diyorum başka da birşey demiyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Nisan 24, 2013, 17:24:11 »
daha önce uğraşılıp başarılmış derken benmi yanlış anlıyorum yoksa siz terörü daha önce bitirdiğimizi ima etmeye çalışıyorsunuz, her ikimizde Türkiyeden bahsediyoruz değilmi yanlışlık olmasın, zira öyleyse bitmiş birşey nasıl yeniden başlıyor yada siz nasıl böyle birşeye inanabiliyorsunuz...

Hakan bey....Bu konuda Seyit bey haklı, birazcık araştırmanızı tavsiye ederim. Özellikle 2000'li yılların başında yaşananları irdelemeniz merak ettiğiniz tüm soruların cevabı olacaktır. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Nisan 24, 2013, 18:40:46 »
 Benim içimi acıtan; bazen insanların kişisel çıkarları ya da korkular nedeni ile sinmiş olması. Düşünsenize, Mustafa Kemal ATATÜRK,  sindirilmiş halka cesaret ve inanç vermeseydi neler olurdu. Tabi kide kıskananı, yenilgiyi hazmedemeyeni çok olacak ve türlü oyunlar sergileyecekler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Nisan 25, 2013, 09:44:37 »
  Aman sağduyulu olalım, aman öyle derseniz işe giremezsiniz, aman ortamı germeyin, aman canım milli bayramlar stadda olmasın, aman canım andımız söylenmesin söyleyince ne oluyordu, aman canım istiklal marşı her yerde okunur muymuş ... .... .... diye gidiyor. Bu sizce normal mi ? Beynin & %5-6'sı çalışan birey bile ulan ne oluyuruz demez mi ? Yoksa aman şşşşş ses çıkartma seni de içeri alırlara mı getirir olayı ? Ahhh ahhh ATAM. Sen geleceği yıllar öncesinden okudun gördün söyledin. Kemiklerin sızlıyor sana nasıl can verebiliriz ATAM.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Nisan 25, 2013, 21:01:46 »
terörist"aktivist", terörizm  "mücadele" oldu. Bakalım daha neler olacak. 23 Nisan'da yürüyüş yapan çocuklara da soruşturma açarlar. Bu arada bu gün gazete de gördüm il olarak hatırlamıyorum ama bir kurumun cephesine ATATÜRK portresi asılmak isteniyor ve o asan arkadaşlar o kadar ciddiyetsiz ve siz siz siz lerle biten o kadar sıfatlar var ama söyleyemeyeceğim, portreyi ters asıyorlar ve farkedip sonra düzeltiyorlar. Eskiden böyle şeylere şiddetli bir şekilde ceza verirlerdi şimdi neredeyse alkış tutacaklar. Yazıklar olsun.
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG