0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tacettin abi öncelikle bayramın kutlu olsun.Mükemmel bir fıkraydı bu
Kadin gece yarisi uyandiginda kocasinin yatakta olmadigini görür.Kalkip mutfaga gittiginde kocasini yasli gözlerle kahve içerkenbulur.,-"Ne oldu, neyin var" diye sorar.-"40 yil önceki çıktığımız günleri hatirliyor musun?"Kadin çok duygulanir. Demek ki kocasi 40 yil öncekiyillarini hatirlayip, uyuyamamistir. "Evet" der duygulu birsesle.Adam:-"Daha liseyi yeni bitirmistik ve sen 18'ine girmek üzereydin."-"Evet"-"Bir gün annen evde yoktu ben size gelmistim. Hatirliyor musun?"-"Evet " ! der kadin gülümseyerek.Adam:"Annen eve erken gelmisti ve bizi yakalamisti, hatirliyormusun?"Kadin "Evet" der büyük bir sevgi ile. Kocasinin her detayihatirlamasindan memnun ve mutlu olur.Adam:-"Annen odasina gitmis bir silah ile gelip silahi basima dayamis ya kizimla evlenirsin ya da seni 40 YIL HAPSE gönderirim, daha 18'ine bile basmadi" demisti. Hatirliyor musun?""Evet" der kadin gülümseyerek.Adam gözlerindeki yaslari siler ve büyük bir iç çeker:-"Bugün hapisten çıkıyor olacaktim"..
ne alıp veremediğiniz var kadınlarla anlamıyorum ki
Süperdi Erdem.Kadınlar ile alıp verilemeyen bir şey yok, evlenmedikten sonra. Ne oluyorsa iş ciddiye bindikten sonra oluyor. Bir an düşündüm de, tüylerim diken diken oldu, ıghhh.
Gülsüm hanım neden kaçtığınızı öğrenebilirmiyim? Koca konusunda sorularımız yanıtsız kaldı Özcan bu sevdadan vazgeç mi diyorsun Hakan abiiii