0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Üç erkek arkadaş balığa çıkmışlar, aralarında konuşuyorlar;Birincisi: - Bugün balığa çıkabilmek için karıma bir hafta içinde bütün evi boyayacağıma dair söz verdim.İkincisi: - O da bir şey mi, ben bugün balığa çıkabilmek için karıma 1 hafta içinde bütün elektronik eşyaları yenileyeceğime dair söz verdim.Üçüncüsünden ses çıkmayınca sormuşlar;- Eee?... Sen ne söz verdin bugün balığa çıkabilmek için?Valla bir söz vermedim, Sabah kalkınca karıma Balığa mı çıkayım, annemlere mi gideriz diye sordum... Cevabı kesin ve netti;-Üstünü sıkı giyin, üşürsün..
Fıkradan da öte. Posta Gazetesinden bir yazı ; koptum okumadan gecme:)) Sevgili Haydar Hocam.Ben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek ...arkadaş edindim. Onu çok seviyorum Oda beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanştırıcam dedi. Buna çok sevindim. Beni evlerine davet etti. Ailesiyle tanştırmak için. Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi. Onları beklerken birer kola içelim dedi. Ben de olur dedim. Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Haydar Hocam sizce erkek arkadaşımın hastalığı ne HAYDAR HOCANIN CEVABI : " Kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmus. Dua et Colalar Karışmış
Hız limiti 50 km. olan caddede polis sürücüyü durdurmuş ve önce suçunu sıralamış:"Hızlı gitmeniz bir yana yanlış yerde araba solladınız, farlarınızdan biri yanmıyor, lastikleriniz tümüyle aşınmış. Size hayli kabarık bir ceza yazmak zorundayım."Kalemini çıkardı, defterini açtı ve sordu:"Adınız nedir?"Sürücü derin bir soluk aldı ve adını söyledi:"Schtarthewisizesky Vocgefastrlongchsclingen."Polis bir süre düşündü ve sonra kararını verdi:"Şeyy..." dedi. "Bu kez ceza yazmıyorum ama lütfen daha dikkatli olun."
Hanım kırkayak, kocası olan kırkayağa gitmiş ve;-bey, bizim çocuğun ayakkabıları eskidi gene, demiş.