0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ercüment, hay aklınla bin yaşa. Bu karikatür, kahvaltı sunan arkadaşlara pratik bir çözüm sundu .
Ben 24 yaşındayım ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim. Kendisinin de 25 yaşında bir kızı var. Babam ise bu kız ile evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Bunun üzerine kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu. Hanımımın ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. Oğlum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi. Bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. Anlıyacağınız benim oğlum benim dayım oldu. Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. O babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim, ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduguna göre ben de eşimin kızının babasıyım ve kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim. Kısacası kendimin büyükbabasıyım
Sarışın bir afet, köprüye çıkmış intihar etmek düşüncesiyle. > Tam o sırada köprüden geçmekte olan > cabriolet bir araç içindeki yakışıklı yurdum insanı > inmiş ve ellerini uzatmış : > 'Hanımefendi neden ölesiniz ki. İstediğiniz yeni bir > hayatsa tutun elimden. Ben makine mühendisiyim. > Ve yarın gemiyle Amerika 'ya gidiyorum. > Dilerseniz sizi de kaçak olarak > gemiye bindirebilirim.' demiş. > Çaresiz sarışının pek hoşuna gitmiş bu teklif > ve binmiş lüks spor arabaya uzaklaşmışlar gözden. > Ertesi gün adam gerçekten gizlice gemiye bindirmiş > sarışını. Gecesinde sarışına gizli gizli yemekler > getirmeyi de ihmal etmemiş. Sarışında geceleri > adamla birlikte olarak yapılan iyiliğin karşılığını > kendince ödüyormuş. Aradan bir iki ay geçmiş. > Kaptan bir gün gemiyi kolaçan ederken > bizim sarışına rastlamış saklandığı yerde. > 'Sende kimsin..?' diye sormuş. > Sarışın kısaca anlatmış başından geçenleri ve > 'işte o hayatımı kurtaran yakışıklı personeliniz > beni gemiye gizlice bindirdi. Bunca zaman gizlice > yemek getirerek beni aç bırakmadı. > Bende bunun karşılığında geceleri > onunla birlikte oluyorum' demiş. > Kaptan kahkahayla gülmeye başlamış ve demiş ki : > 'Kızım geceleri güzel vakit geçirdiğinize > Haşa süphem yok. Ama bu gemi > Amerika'ya gitmez... > Kadıköy-Eminönü vapuru bu !.
70 musluklu havuz problemi gibi olmuş
ben yarısından sonra olaydan tamamen koptum.
bunun tam hikayesini duymuştum. bu 24 yaşındaki şahıs askerlik şubesine bu mektubu yazıyor, ve dede olduğu için askerden muaf tutulmasını istiyor. mektubu okuyan askerlik şubesi bu genci askerden muaf ediyor ama sebebi dede olması değil, sapkın aile ilişkileri...