0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ünal hocam, Rusların mühendislik anlayışını 3 kelimeyle özetleyebilirim: "Önemli olan işlevi" Askerde, elimize Kaleşnikofları tutuşturunca bunu daha da iyi anladım
Murat İbrahim ERkal takılmışsın. ADamın biri partiye gitmiş bakmış çok güzel bir kadın yanına gitmiş başlamış konuşmaya Hanımefendi bir geceliğine size 1 milyon TL versem benimle beraber olur musunuz demiş?Kadın da biraz durup neden olmasın demiş.Bunun üzerine adam peki size geceliğine 100 Lira versem benimle olur musunuz demiş.Kadın hemen sinirlenmiş sen beni ne zannediyorsun demiş.Adam gayet kibarca Ne olduğunuzu anladım da fiyatta anlaşmaya çalışıyorum.
Murat ben de orta bire gidiyodum ilk çıktığında "başka yar sevmedim duyarsın diye" parçasına biterim . Son kasedi berbat geldi bana yakıştıramadım ona. 18+Çocuk plajda babasının kucağında oturuyomuşÇocuk: Babaaaa karıya bak.Baba: Görüyom olumÇocuk Babaaaa karı üstünü çıkarıyoBaba: görüyom olum.Çocuk: Babaaaaaa karıya bak altını da çıkarıyo.Baba: görüyom olum.Çocuk. Babaaaaaa beni bişey kaldırıyo.Baba Biliyom olum.(Karı kelimesini kullandığım için özür dilerim bayan arkadaşlardan)
Arapla ingiliz chat yapıyomuş..A: arapİ: ingiliz.İ:helloA: helloİ: name?A:aliyyeasstanİ:?? sex?A: 3 times a weekİ: no no! Male or femaleA: Female, male sometimes camel.