0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Üzdümse özür dilerim. Bu fıkrayı partiler içindeki eski siyasetçiler için anlatmışlar.Teşbihte (benzetmede)hata olmaz. Parti parti gezen eski siyasetçileri yermek için gazetedeki köşesinde bu gün Ali Bulaç'ın yazdığı yazıda anlatılmış. Oda Altan Tan'dan dinlediğini yazmış. Eğer gerek duyulursa sayfa yöneticisi fıkrayı kaldırabilir. Niyetim kimseyi incitmek değil.Ben editlemenin nasıl yapıldığını bilmediğim için yapamadım.
Bu fıkrayı partiler içindeki eski siyasetçiler için anlatmışlar.Teşbihte (benzetmede)hata olmaz.
Nedir bu fıkra mı?Elhamdülillah müslümanım ama süryani olarak doğmuş ve yaşamımı bu şekilde idame ettiriyorken bu fıkranızı görseydim ne olacaktı?Ne olacaktı söyliyeyim. Kalbim kırılacaktı... Alınacaktım ve müslümanlar tarafından küçümsendiğimi düşünecektim... Rica ediyorum, Lütfen mesajınızı editleyiniz.... Müslümanlık hoşgörü dinidir ve kimsenin mezhebini-dinini-dilini-ırkını küçümsettirmez. Mü'minler olarak üzerimize düşen ise karşımızdaki insanın kalbini bırakın kırmayı, burkmayacak şekilde konuşmak-düşünmek-hareket etmektir. Bizim bu dairede yaşamamız gerekmektedir....