0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yılda 10.000km yapıyorsanız ne işiniz var LPG ile Allah aşkına Fatih bey.Göz göre göre zarara adım atıyorsunuz.
durduğunuz hata hemşehrim...yalnız amorti için aracınızı 3-5 sene kullanmalısınızyer tavsiye edemeyeceğim fakat bu işte ustalığın çok önemli olduğunu hatırlatacağımsitede arayın lpg markası tavsiyeleri göreceksinizbende milano takılı ama BRC den çoğu kişi memnun siteden gördüğüm kadarıyla...ayrıca sitemizde Mehmet bey var ondan da tavsiye isteyebilirsiniz....
Sercan Bey hesaplarıma göre 1 yılda tüp parası çıkıyor.Ondan sonraki her yıl benim karıma olacak gibi kafam çok karışık. Cevabınız için teşekkürler.
Peki masrafları vs. hesapladınız mı, sanmıyorum kara geçeceğinizi bence çok dikkatli hesap yapmak gerekir.LPG takıldıktan sonraki riskte önemli aracın sorun çıkarma olasılığı fazlasıyla artacak.
Atikerde kullandım, şu anki aracımda (2006 Corolla) BRC var, kendim taktırdım ve son derece memnunum.ilk arabama Atiker Fast taktırmıştım ucuz olduğu için. Atiker ilk 6 ay gayet iyi gibi duruyordu, fakat sonra fazla yakmaya başladı, kalibre sorunu yaşamaya başladım ve fazlaca gürültülü bir sistem bence. 3 yıldır BRC kullanıyorum ve daha memnunum, bence aracınızı uzun süre kullanacak iseniz veya aracınız pahalı bir araç ise BRC ve üstü segmentte bir lpg kiti öneririm.
Arkadaşlar iyi günler. 11000 km 2010 model 1.6 benzinli 97kw aurisim var. Eski aracımda yılda ortalama 10000 km yapıyordum.Bu araç için lpg gerekli mi? lpg uyumlu mu? Uyumluysa hangi markayı önerirsiniz? Birde haberlerde manifold delinmeden takılan sistemler varmış diye duyduk bu sistemler motor ömrü için daha mı uygundur?Konyada tavsiye edeceğiniz sistemi takabilecek memnun olacağımız iyi bir usta tavsiye ederseniz sevinirim.Hayırlı günler.
Fatih bey hiç durmayın, hemen LPG montajı yaptırın. Konya bu konuda ileride. İyi bir ustayal birlikte söylediğiniz rakamın aşağına halledersiniz.2010 yılında eski aracıma 1000 TL'ye atiker taktırımşıtım ve hiçbir sorun yaşamamıştım. Şimdiki aracımı daha ruhsatı değişmeden LPG takdırdım. Bunun için Ankara Mocan otogazı önerdiler. Yarım günde montaj yapıldı. Aynı gün muayeneden geçti. BRC'Yİ 1500 tl'ye taktılar.