Gönderen Konu: Plymouth Argyle, yurtdışı alışveriş yardım  (Okunma sayısı 770 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 96 1.6 gli
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Plymouth Argyle, yurtdışı alışveriş yardım
« : Nisan 19, 2013, 12:08:34 »
Merhaba arkadaşlar. Bu futbol takımının az biraz hayranıyım da. http://www.argylesuperstore.co.uk/ sitesinden alışveriş yapmak istiyorum. Alışverişimin hiçbir parçası 75 euro olmasa da toplam işlem rahat 200 euroyu bulur. gümrük sıkıntısı olmadan nasıl halledebilirim bu işi.

Toyota Club Türkiye

Plymouth Argyle, yurtdışı alışveriş yardım
« : Nisan 19, 2013, 12:08:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
Ynt: Plymouth Argyle, yurtdışı alışveriş yardım
« Yanıtla #1 : Nisan 19, 2013, 12:36:45 »
Merhaba arkadaşlar. Bu futbol takımının az biraz hayranıyım da. http://www.argylesuperstore.co.uk/ sitesinden alışveriş yapmak istiyorum. Alışverişimin hiçbir parçası 75 euro olmasa da toplam işlem rahat 200 euroyu bulur. gümrük sıkıntısı olmadan nasıl halledebilirim bu işi.

Özel mesaj attım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 96 1.6 gli
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #2 : Nisan 19, 2013, 16:01:21 »
Ufuk hocam, teşekkür ederim. Böyle konular hakkında bilgiye genelde ihtiyaç oluyor. Hatta benim çok merak ettiğim bazı şeyleri alakasız forumlarda bulabiliyorum. cevabınızı buraya da yazsanız sizce de iyi olmaz mı? :-[

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 19, 2013, 16:07:28 »
Ufuk hocam, teşekkür ederim. Böyle konular hakkında bilgiye genelde ihtiyaç oluyor. Hatta benim çok merak ettiğim bazı şeyleri alakasız forumlarda bulabiliyorum. cevabınızı buraya da yazsanız sizce de iyi olmaz mı? :-[

Rica ederim, bu bilgiler iyi niyetli kullanıldığında sorun değil ama, daha fazla akıllı kalpazanlar !!! yetişip de ülkeyi daha fazla çin çöplüğüne çevirmemeleri için bu bilgilerin ortalıkta dolaşmasının iyi olmadığı kanaatindeyim. Hee kalpazan olmak da kolay değil gerçi, tenzi ederek söylüyorum araştırıp edip bilgiyi buluyor ve oluyorlar maalesef, ama yine de insanın gözüne soka soka bu böyle oluyor dememek lazım :)