0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tek kelimeyle müthiş. Allah kaza bela vermesin. Yalnız benim de dikkatimi çekti, eğer tork 182 nm ise çok düşük değil mi böyle bir motor için?
Ardahan bey umarım ağız tadıyla binersiniz çok güzel.. sakıncası yoksa Amerika da Toyota algısı nasıl ya da diğer markalar..çok teşekkürler şimdiden
buraya geldim yanimda biraz para ile birlikte 2010 yiliydi. elimde bir kac ay idare ederim dedigim paranin 5 te 1 ile gittim ford explorer jeep aldim(bu kadar ucuz oldugunu dusunmemistim). cunku ilk arabam 750 dolardi daha sonra bir arkadasimda audi a4 vardi. temiz cok tatli bir arabaydi, kendisi donucegi icin bana satmisti. audiyi aldigim gun itibariyle sorun dert bir yerlerinden ses gelmesi eksik olmadi ve en basit problemler bile minimum 1000 dolar ustundeydi ki, ben arabaya zaten 4 bin dolar vermistim. sonra forum sitelerine baktim ki.. alman arabalari amerikada hic sevilmeyen arabalarmis. 2. el icin konusuyorum..eger cok paran varsa hibe edicek. yada araba kiralamak istiyorsan ideal. arabanin en verimli zamanini kullanip geri veriyorsun. zaten ondan sonrasi sikinti..hatta bu sebeplerden dolayi japon arabalarinin bir luks versiyonlari vardir..nissan > infinitytoyota > lexushonda > acurave her birinin mesela honda civic >acura TSXhonda accord > acura TLgibi ayni segment ama luks versiyonlari satisa sunulmus.ayni sekilde alman arabalarinin parcalarinin avrupadan gelip, meksikada toplandigini da soyleyenler var.artik her neyse, alman ve fiyatlarda cok komik burda.. 2013 Toyota Venza LE - $31.0002013 BMW X-Series X5 xDrive35i - $47.000x1 ile ayni fiyat, x3 ise 3-5 bin dolar daha fazla.demek istedigim fiyatlar yerlerde.. ayni sekilde camry de oyle.. guzel bir camry full dusunelim. fiyati en az 35.000 dolar.ayni sekilde 3 serisi dusunelim full..fiyati ya ayni yada 1-2 bin dolar fazladir
çokk sağolun bilgi için çok teşekkür ederim.türkiye de nedense alman arabalarına hayranlık var ve benim çevremde gördüğüm kadarıyla Toyota nın en büyük rakibi vw. hatta vw bazı arkadaşlarıma göre üst segment ama Toyota ne bileyim normal sıradan araba gibi..