0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2010 Auris cmfrt extra 45.000km aracım var. Öncelikle şunu söyleyeyim hız maharet değil tabiki fakat altındaki aracın ne durumda olduğunu ne yapacağını bilmek istedim ve otobanda dümdüz bir yolda biraz sürat yaptım.yüksek sürat 'ten yukarı çıkmıyor . özelliklerinde ise max hız 190 yazıyor ama bana kadran 240 olup da yüksek sürat basması garip geldi.Acaba serviste açtırabileceğimiz bir yer falan var mı?
Öncelikle şunu söyleyeyim hız maharet değil tabiki fakat altındaki aracın ne durumda olduğunu ne yapacağını bilmek istedim ve otobanda dümdüz bir yolda biraz sürat yaptım
Bilgilendirmeler güzel fakat mesajında belirtmiş ki bunu hangimiz yapmadı en azından herkes denedi merak edilen bir soru sorulmuş bence hız konusunda bu kadar takıntılı olmaya gerek yok diye düşünmekteyim burda kimsenin teşvik ettiği yok zaten burada yazılanla gaza gelecek insan arabanın koltuğuna oturduğu zamanda gaza gelebilen bir insandır. Biz burda kimi hız konusunda kısıtlarsak yinede yapılacak çünkü araçlarımızın sonu yok 120de gideceksin tarzında. He yine uyarılarımızı yapalım ama giderse kendi bileceği iş gitmezse de kendi bileceği iş umarım yanlış anlaşılmam ama bu sıkı kural karşısında rahatsızlığımı belirtmek istedim herkese keyifli forumlar.Ayrıca aracınız LPGli mi eğer böyle birşey varsa ondan kaynaklanabilir. Size burada tutupta birde benzine alın öyle deneyin diyecek halim yok fakat lpgli ise böyle birşey olabilir ayarlarıyla ilgili kazasız belasız sakin ve güvenli yolculuklar dilerim.
Bilgilendirmeler güzel fakat mesajında belirtmiş ki bunu hangimiz yapmadı en azından herkes denedi merak edilen bir soru sorulmuş bence hız konusunda bu kadar takıntılı olmaya gerek yok diye düşünmekteyim burda kimsenin teşvik ettiği yok zaten burada yazılanla gaza gelecek insan arabanın koltuğuna oturduğu zamanda gaza gelebilen bir insandır. Biz burda kimi hız konusunda kısıtlarsak yinede yapılacak çünkü araçlarımızın sonu yok 120de gideceksin tarzında. He yine uyarılarımızı yapalım ama giderse kendi bileceği iş gitmezse de kendi bileceği iş umarım yanlış anlaşılmam ama bu sıkı kural karşısında rahatsızlığımı belirtmek istedim herkese keyifli forumlar.
2010 Auris cmfrt extra 45.000km aracım var. Öncelikle şunu söyleyeyim hız maharet değil tabiki fakat altındaki aracın ne durumda olduğunu ne yapacağını bilmek istedim ve otobanda dümdüz bir yolda biraz sürat yaptım.185 'ten yukarı çıkmıyor . özelliklerinde ise max hız 190 yazıyor ama bana kadran 240 olup da 180 basması garip geldi.Acaba serviste açtırabileceğimiz bir yer falan var mı?
Ercü sen de haklısın ancak dikkat edersen herkes farklı açıdan yaklaşmış ki sende öyle.Ama ACD nin oksijen tavsiyesi süper.Ne bileyim bazen hava almayı unuttuğumuz zamanlar oluyor işte
2010 Auris cmfrt extra 45.000km aracım var. Öncelikle şunu söyleyeyim hız maharet değil tabiki fakat altındaki aracın ne durumda olduğunu ne yapacağını bilmek istedim ve otobanda dümdüz bir yolda biraz sürat yaptım.yüksek sürat 'ten yukarı çıkmıyor . özelliklerinde ise max hız 190 yazıyor ama bana kadran 240 olup da yüksek sürat basması garip geldi.Acaba serviste açtırabileceğimiz bir yer falan var mı? Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde şehir işi en yüksek hız 50 kmh şehirler arası en yüksek hız ise 110 kmh dir.Otoyallarda ise 120 kmh dir.
Sürücü Kapısı pandizotu üzerinde (muhtemelen)4 tuş bulunmakta bunlardan sol üstteki ile "Açılacak" yer açılıp gerekli oksijen alındıktan sonra sağlıklı hızlara düşülür...