0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gökhan bey hesaplar benden olmak şartı ile Ankara'ya yeni taşındığınızda size Göksu parkında çay ısmarlamıştım ama.... Artık İstanbul'dayım
horoz ölür gözü çöplükte kalır demişler.
Herkes bir gün hesap öder. Bu hesap ödeme konusu ile ilgili bir muhebbet olmuştu, detayları burada yazamıyorum, çok ağır gelir. İlginç bakış açıları ve yaşamlar var gerçekten!. Bu hesap ödeme işi kültürden kültüre çok farklı olabiliyor. Bence enayi de olmamak lazım, cepte akrep var gibi de hareket etmemek. Bu arada gerçekten ihtiyacı olan insanları da unutmamak gerek.
slb.Tekrar Ankara'ya bekleriz. Geldiğinizde bu sefer hesaplar benden.
Ev Göksu'da sabit duruyor.Gelirim bir gün inşallah.Sizi ağırlamayı,misafir etmeyi istemiştim ama kısmet olmadı.
Göksu'da mangal sefası nasıl olur sizce?
Süper olur derim.Ben genelde İstanbul yoluna bakan kısımda piknik yaparım.Yer yoksa dag kızağının sag tarafında takılırım
Aslında çok acı bir durum bu hesaptan kaçma olayları, durumlar iyi değildir anlarım bir çok kez de bizzatda yaşadım arkadaş ortamında da yaşadık anlayışla karşılarım. Ama ayak yapmak hoş değil.
siz benim elimi cebime attırmadınız o yüzden bir daha gelmedim işte
http://www.dailymotion.com/video/xxi9ph_cem-yylmaz-aikido_fun#.UXozD7WePoI
Bir de böylesi var işte. Ablacım biz Anadan Babadan böyle görmüşüz ne yapalım, hoş şimdi gelsen cebindekileride alırım malum işler düşük
Ben böyle durumlarda yemek bitiminde masadaki herkesin duyabileceği net bir şekilde ''Hesabı ben ödüyorum daha sonra ödeşiriz'' diyerek visa karttan ödeme yapıyorum. Daha sonra vermeyen, yan çizen olursa zaten adamımı tanımış oluyorum. Birdaha onunla yemeğe çıkmıyorum. Elinizi cebinize atmaktan korkmayın.Bu durumu avantaja da çevirebilirsiniz.... Bu sayede hem kartta puan birikiyor, hem mekanda hesabı ödeyen kişi olarak karizmam artıyor, hem de diğerlerinden faizsiz nakit elde etmiş oluyorsunuz.... Çok mu kötüyüm ne......