0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu konu ile alakalı bir inceleme vardı üniversitede. Toyota Corolla ile ilgili model yılını tam olarak hatırlamıyorum. Seyehat halinde iken direksiyon bir anda titreyerek kilitleniyor sonra yol kenerındaki direğe çarpıyor ve araçta şoför yaralı geriye kalan 3 kişi ölü olarak araçtan çıkarılmış. Konu inceleniyor fakat büyük firmalara kadar fazla mücadele veremiyorsunuz malesef sadece bir araçta olan bir sıkıntıdan dolayı sorumluluk kabul etmiyorlar.
tıkırtı yapan parça ile direksiyon kilitlenmesinin bir ilişkisinin olduğunu sanmıyorum.
aynen bu sorun mevcut suan azda olsa geliyor ve git gide artıyor.
Gerçekten çok bir site forum burası ya kimse böyle bir sorunla ilgilenmiyor.Bir başka forumda ki arkadaşım içinde biliyorum kapı kollarının arıza yapmasından dolayı garantisi bitmiş arabaların bile forum şikayetleri toplu mesajlar üzerine ön iki kapı kolları değiştirdiler ama biz okumaktan mail atmaktan bile çekiniyoruz.Hadi bir buluşma yapalım desek 100 kişi okur 90 kişi hadi der:(((((((
benim dediğim olay diresksiyon kitlenmesi değil E12 kasalarda olan parke bozuk yollarda olan tıkırtı burcunudan kaynaklanan ses.Bu tüm kasalarda mevcut yada olmayanlarında yakında başına gelecek olay bu tıkırtı burcu için ufak bir parça değişeceğine set olarak takılıyor ve 1700 tl.amacımız sadece bu parçanın değişmesi için istekte bulunmak
Megane 2'yi mi kastettiniz acaba?
Büyük sorunlarda bile es geçebiliyorlar demiştim ben ama nese...Hiç bir firmanın böyle güzellik yapacağını sanmıyorum ben de hayırlısı olsun inşallah amaca ulaşılır...
Mail gönderen arkadaşlar buraya bir mail örneği koyabilirse işlem çok daha hızlı olur düşüncesindeyim.Presödüre göre nasıl ne yazılacağı bilgisi dahilinde olsun
bana mail geldi araç arıza tespit tutanağı tutturmak için servisinize gidin diyor bunun için bir ücret var mı?