0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mc. person
Bizim araçtada amortisör patladı. 2 tane patlamıştı. Çok araştırdık. 2 tanesini değiştiricektik fakat uyum sağlamaz dediler. 4 tanesinide değiştirdik
gecen sene değiştirdim bende çıkan orjınal KYB... taktırdığım da KYB... sanayide parçacı monreo olmaz abi ne çıkarsa onu al adamlar ölçüp biçiyor ona göre üretim yapıyor demiştiiiii...ne kadar doğru bilmem artık ama KYB yi taktırdım.. arkalara
Eğer patlayan iki amortisör Sağ veya Sol ön ve arka ise dedikleri doğru, yani aracın bir tarafındaki amortisörler patlaksa diğer tarafıda değiştirilmeli.Ancak sadece arkalar patlakken önleri yada tam tersi ise yanlış anlamayın ama sizi kandırmışlar.Benim bildiğim;Koni (bütçesi yetene)KYB / TokicoŞaşmicaksın...
arkadaşım kyb nin gerçek fiyatı 250 tl nin altında değil ve şuanda sahteler piyasada almış başını gidiyor ve 90 tl ye kyb var buna gerçek olduğuna nasıl inanacağız ben 93 xl corollama monreo taktım enazından orjinal ürün ve piyasa değeri 70,80,90 gibi fiyat farkı fazla yok sahte olmadığı fiyatlarından belli oluyor arkadaşım bunlar ömürlük değil oda iş görüyo bu da iş görüyo sen kesene bak gerisi boş saygılarımla kolay gelsin.