Gönderen Konu: periyodik bakım  (Okunma sayısı 1094 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 6 kere teşekkür etti
periyodik bakım
« : Nisan 16, 2013, 14:47:03 »
selam  arkadaşlar. 2009 corollamın 50.000 bakımı geldi. sizce bakımını yetkili servistemi yoksa özel servistemi yaptırmalıyım. özel serviste orijinal ekipmanları bulabilirmiyim. birde orijinal ekipmanların markalarını yazarsanız sevinirim. hava filtresi, yağ filtresi, polen filtresi gibi.. şimdiden teşekkürler..

Toyota Club Türkiye

periyodik bakım
« : Nisan 16, 2013, 14:47:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
Ynt: periyodik bakım
« Yanıtla #1 : Nisan 16, 2013, 14:50:10 »
selam arkadaşlar. 2009 corollamın 50.000 bakımı geldi. sizce bakımını yetkili servistemi yoksa özel servistemi yaptırmalıyım. özel serviste orijinal ekipmanları bulabilirmiyim. birde orijinal ekipmanların markalarını yazarsanız sevinirim. hava filtresi, yağ filtresi, polen filtresi gibi.. şimdiden teşekkürler..
Garantisi devam ediyor ise serviste yaptırmalısınız.Etmiyor ise özel servisi tercih edebilirsiniz ancak yağ,hava filtresi mutlaka orjinal olmalı.Servisten alabilirsiniz bunları bakıma giderken,sonra istediğiniz yerde yaptırırsınız.Polen filtresi ise denso markasının filtrelerini alabilirsiniz.Ancak dediğim gibi diğer filtreler mutlaka orjinal olmalı.Zaten dışarıda satılan kaliteli markalar ile arasında fiyat olarak çok cüzi bir fark var.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Nisan 16, 2013, 21:46:40 »
çok teşekkür ederim fikriniz için. dediğiniz gibi parçaları servisten alıp özel serviste yaptırıyım iyi fikir..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 16, 2013, 21:51:07 »
çok teşekkür ederim fikriniz için. dediğiniz gibi parçaları servisten alıp özel serviste yaptırıyım iyi fikir..
Rica ederim ben dediğim gibi filtreleri servisten alıp,diğer yağ ve başka sarf malzemeleride internetten aldıktan sonra sadece işçilik ödüyorum yaptırdığım yerde.En uygun böyle oluyor hemde bildiğim malzeme kullanılıyor.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yurtda Sulh! Cihanda Sulh!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '13
  • 51 kere teşekkür etti
  • 114 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 16, 2013, 22:14:32 »
Murat bey sitemizde orjinal japon malları satan arkadaşımız Ufuk Sönmez var. www.toyotaburada.com onunla iletişime geçip istediğiniz parçaların fiyatını öğrenip alabilirsiniz.
Ben bugün kendisinden aracımın bakımı içi yağ,hava,polen filtresi, denso buji, şanzıman yağı ,v-kayışı siparişi verdim. benden önce siteden bir çok kişinin alışveriş yaptığı bir kişi. sitede firma tanıtımları köşesinde ayrıntıları bulabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Nisan 19, 2013, 20:28:35 »
Murat bey sitemizde orjinal japon malları satan arkadaşımız Ufuk Sönmez var. www.toyotaburada.com onunla iletişime geçip istediğiniz parçaların fiyatını öğrenip alabilirsiniz.
Ben bugün kendisinden aracımın bakımı içi yağ,hava,polen filtresi, denso buji, şanzıman yağı ,v-kayışı siparişi verdim. benden önce siteden bir çok kişinin alışveriş yaptığı bir kişi. sitede firma tanıtımları köşesinde ayrıntıları bulabilirsiniz.
Selçuk bey ilginiz için teşekkür ederim. maalesef bakımlarını yaptırdıktan sonra mesajınızı farkettim. 60.000 bkımı için arkadaşla irtibata geçer ordan alırım inşallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 45800
  • Model Yılı: '11
  • 19 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 19, 2013, 21:30:14 »
Murat bey bakımları nerede yaptırdınız.
paylaşabilirmisiniz.
Hayatın km'sini hergün sıfırla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Nisan 22, 2013, 20:58:16 »
Murat bey bakımları nerede yaptırdınız.
paylaşabilirmisiniz.
Kadir bey gerekli ekipmanları servisten Erkan kardeşimizin dediği gibi aldım ve özel bir serviste cüzi bir ücretle yaptırdım. servise göre çok cüzi bir maliyet çıktı çok iyi oldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2373 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 22, 2013, 21:36:25 »
Selçuk bey ilginiz için teşekkür ederim. maalesef bakımlarını yaptırdıktan sonra mesajınızı farkettim. 60.000 bkımı için arkadaşla irtibata geçer ordan alırım inşallah.

Hayırlısı olsun kısmet değilmiş olmamış :) önemli olan hedeflediğiniz maliyete uygun kaliteyi almış olmanız.