0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaşlar. 2009 corollamın 50.000 bakımı geldi. sizce bakımını yetkili servistemi yoksa özel servistemi yaptırmalıyım. özel serviste orijinal ekipmanları bulabilirmiyim. birde orijinal ekipmanların markalarını yazarsanız sevinirim. hava filtresi, yağ filtresi, polen filtresi gibi.. şimdiden teşekkürler..
çok teşekkür ederim fikriniz için. dediğiniz gibi parçaları servisten alıp özel serviste yaptırıyım iyi fikir..
Murat bey sitemizde orjinal japon malları satan arkadaşımız Ufuk Sönmez var. www.toyotaburada.com onunla iletişime geçip istediğiniz parçaların fiyatını öğrenip alabilirsiniz.Ben bugün kendisinden aracımın bakımı içi yağ,hava,polen filtresi, denso buji, şanzıman yağı ,v-kayışı siparişi verdim. benden önce siteden bir çok kişinin alışveriş yaptığı bir kişi. sitede firma tanıtımları köşesinde ayrıntıları bulabilirsiniz.
Murat bey bakımları nerede yaptırdınız.paylaşabilirmisiniz.
Selçuk bey ilginiz için teşekkür ederim. maalesef bakımlarını yaptırdıktan sonra mesajınızı farkettim. 60.000 bkımı için arkadaşla irtibata geçer ordan alırım inşallah.