Gönderen Konu: 2009 Auris D4D ile İlk İzlenimler ve İlk Uzun Yol  (Okunma sayısı 1222 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 277 kere teşekkür etti
  • 277 kere teşekkür edildi
2009 Auris D4D ile İlk İzlenimler ve İlk Uzun Yol
« : Nisan 16, 2013, 10:15:04 »
Selam herkese..Corolla Benzinli'mi sattım. Toyota'dan yine vazgeçemedim.2009 Auris D4D Comfort aldım geçen hafta..İlk istanbul dışı seyahatimiz haftasonu Edirne oldu.Arabada 4 kişiydik ve bagaj dolu idi.Öncelikle şunu söylemeliyim,aracın çekişi,yakıt tüketimi ve konforu ile ilgili bir sorunum olmadı..Corolla sedan'dan sonra,Auris'e alışırmıyım acaba dedim,yanılmadım :)  Aracım 80000km'de..   75000'e kadar yetkili servis bakımlı.Çok şükür gidişinde,duruşunda,motorunda vs garip bir ses vs duymadık..Bir ara yüksek sürate çıktık otobanda,spor kullansam bile yakıt 5,5-6 Lt arası yaktı..
Sakin kullanımda yol bilgisayarı 4 Lt gösterdi..Yazdan sonra lastik isteyecek gibi,üzerindekiler yazı atlatır,belki 1-2 ay içinde lastik kampanyası vs denk gelirse lastikleri değiştirebilirim..Auris ile ilgili tecrübesi,iyi kötü paylaşacak birşeyleri olan varsa buyurun :) 
Toyota'ya Devam  :)
I'll make you an offer you can't refuse.

Toyota Club Türkiye

2009 Auris D4D ile İlk İzlenimler ve İlk Uzun Yol
« : Nisan 16, 2013, 10:15:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: 2009 Auris D4D ile İlk İzlenimler ve İlk Uzun Yol
« Yanıtla #1 : Nisan 16, 2013, 10:18:59 »
Selam herkese..Corolla Benzinli'mi sattım. Toyota'dan yine vazgeçemedim.2009 Auris D4D Comfort aldım geçen hafta..İlk istanbul dışı seyahatimiz haftasonu Edirne oldu.Arabada 4 kişiydik ve bagaj dolu idi.Öncelikle şunu söylemeliyim,aracın çekişi,yakıt tüketimi ve konforu ile ilgili bir sorunum olmadı..Corolla sedan'dan sonra,Auris'e alışırmıyım acaba dedim,yanılmadım :)  Aracım 80000km'de..   75000'e kadar yetkili servis bakımlı.Çok şükür gidişinde,duruşunda,motorunda vs garip bir ses vs duymadık..Bir ara 160km  kadar sürate çıktık otobanda,spor kullansam bile yakıt 5,5-6 Lt arası yaktı..
Sakin kullanımda yol bilgisayarı 4 Lt gösterdi..Yazdan sonra lastik isteyecek gibi,üzerindekiler yazı atlatır,belki 1-2 ay içinde lastik kampanyası vs denk gelirse lastikleri değiştirebilirim..Auris ile ilgili tecrübesi,iyi kötü paylaşacak birşeyleri olan varsa buyurun :) 
Toyota'ya Devam  :)

Bülent bey hayırlı olsun . Kazasız belasız güzel günlerde kullanın .

1.4 d-4d performans olarak düşünüldüğü gibi değil size 1.6 vvti motoru aratmayacaktır . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 234500
  • Model Yılı: '06
  • 5 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 17, 2013, 16:26:43 »
d4d rakanlarının üzerinde bir performans sağlıyor bana görede :alkis:
06 1. 4 D-4D MMT,  Yaris

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Nisan 17, 2013, 16:47:24 »
Sağolun arkadaşlar Allah kimseye kaza bela göstermesin.Evet dedikleri gibi D4D performans olarak gerçekten tatminkar..
Araba için ise söyleyecek fazla birşey yok.  3. Toyota aracım ..  Vazgeçemiyoruz işte :):)
Bir kere Toyota Hep Toyota ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #4 : Nisan 17, 2013, 16:58:14 »
Sağolun arkadaşlar Allah kimseye kaza bela göstermesin.Evet dedikleri gibi D4D performans olarak gerçekten tatminkar..
Araba için ise söyleyecek fazla birşey yok.  3. Toyota aracım ..  Vazgeçemiyoruz işte :):)
Bir kere Toyota Hep Toyota ....

Bülent bey ben 2 kere toyota aldım açıkçası bir daha toyotanın iğnesini almam . Ama sizin memnun olmanıza sevindim genel itibari ile zaten güzel araç benim memnuniyetsizliğim genel merkez ve servisle ilgili .

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Nisan 17, 2013, 17:05:50 »
Ben 38 yaşındayım ve bu yaşıma kadar kullanmadığım araba azdır..araba işi ile uğraşan çok insan var etrafımda..Sana birşey söyleyeyim  özellikle  VW,Renault,Fiat ve Hyundai  servislerinin eline bir kere düş bakalım neler oluyor..Aracın garantide bile olsa,bu kadar yokuş yapılır mı acaba.Bana kalsa seninki tamamen şanssızlık. Geçmişte benimde Toyota servisleri ile ilgili sıkıntılarım oldu.Ne yaptım biliyor musun ? Garanti bitince aracımı servise götürmedim,dışarıda her türlü işimi hallettirdim,çok şükür bugüne kadar sorunum olmadı :) Yedek parça ve usta sıkıntım hiç olmadı şükür ve aracıma da iyi bakarım.Bana göre onun da faktörü var gibi ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #6 : Nisan 17, 2013, 17:15:06 »
Ben 38 yaşındayım ve bu yaşıma kadar kullanmadığım araba azdır..araba işi ile uğraşan çok insan var etrafımda..Sana birşey söyleyeyim  özellikle  VW,Renault,Fiat ve Hyundai  servislerinin eline bir kere düş bakalım neler oluyor..Aracın garantide bile olsa,bu kadar yokuş yapılır mı acaba.Bana kalsa seninki tamamen şanssızlık. Geçmişte benimde Toyota servisleri ile ilgili sıkıntılarım oldu.Ne yaptım biliyor musun ? Garanti bitince aracımı servise götürmedim,dışarıda her türlü işimi hallettirdim,çok şükür bugüne kadar sorunum olmadı :) Yedek parça ve usta sıkıntım hiç olmadı şükür ve aracıma da iyi bakarım.Bana göre onun da faktörü var gibi ..

Abi doğru diyorsun bende böyle düşünüyordum zaten ondan toyota aldım fakat hiç böyle değil toyotanın da diğer saydığınız markalardan bir artısı yok . Neyse abi umarım kimse sorun yaşamaz çünkü yaşandı mı hangi marka olursa olsun uğraştırıyorlar .

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Nisan 17, 2013, 17:16:53 »
Orası öyle tabii kardeşim :(  Denk geldimi hangi araba olursa olsun adamı bıktırır,tövbe edersin..Allah kimseye göstermesin..
Herkese kazasız belasız sürüşler.. Güle güle kullanalım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #8 : Nisan 17, 2013, 17:39:56 »
Herkese kazasız belasız sürüşler.. Güle güle kullanalım :)

En önemlisi bu gerisi teferruat . Allah kimseye kaza bela vermesin gerisi bir şekilde hal olur . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 17, 2013, 17:53:03 »
Allah kimseye kaza bela vermez

o kazalar belalar hep sürücü öküzlüğü