0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam herkese..Corolla Benzinli'mi sattım. Toyota'dan yine vazgeçemedim.2009 Auris D4D Comfort aldım geçen hafta..İlk istanbul dışı seyahatimiz haftasonu Edirne oldu.Arabada 4 kişiydik ve bagaj dolu idi.Öncelikle şunu söylemeliyim,aracın çekişi,yakıt tüketimi ve konforu ile ilgili bir sorunum olmadı..Corolla sedan'dan sonra,Auris'e alışırmıyım acaba dedim,yanılmadım Aracım 80000km'de.. 75000'e kadar yetkili servis bakımlı.Çok şükür gidişinde,duruşunda,motorunda vs garip bir ses vs duymadık..Bir ara 160km kadar sürate çıktık otobanda,spor kullansam bile yakıt 5,5-6 Lt arası yaktı..Sakin kullanımda yol bilgisayarı 4 Lt gösterdi..Yazdan sonra lastik isteyecek gibi,üzerindekiler yazı atlatır,belki 1-2 ay içinde lastik kampanyası vs denk gelirse lastikleri değiştirebilirim..Auris ile ilgili tecrübesi,iyi kötü paylaşacak birşeyleri olan varsa buyurun Toyota'ya Devam
Sağolun arkadaşlar Allah kimseye kaza bela göstermesin.Evet dedikleri gibi D4D performans olarak gerçekten tatminkar..Araba için ise söyleyecek fazla birşey yok. 3. Toyota aracım .. Vazgeçemiyoruz işte Bir kere Toyota Hep Toyota ....
Ben 38 yaşındayım ve bu yaşıma kadar kullanmadığım araba azdır..araba işi ile uğraşan çok insan var etrafımda..Sana birşey söyleyeyim özellikle VW,Renault,Fiat ve Hyundai servislerinin eline bir kere düş bakalım neler oluyor..Aracın garantide bile olsa,bu kadar yokuş yapılır mı acaba.Bana kalsa seninki tamamen şanssızlık. Geçmişte benimde Toyota servisleri ile ilgili sıkıntılarım oldu.Ne yaptım biliyor musun ? Garanti bitince aracımı servise götürmedim,dışarıda her türlü işimi hallettirdim,çok şükür bugüne kadar sorunum olmadı Yedek parça ve usta sıkıntım hiç olmadı şükür ve aracıma da iyi bakarım.Bana göre onun da faktörü var gibi ..
Herkese kazasız belasız sürüşler.. Güle güle kullanalım