selam Arkadaşlar.
Bende 2001 model vvt corolla var yaklaşık 2 ay kadar oldu alalı. Araçta radyo sorunu bulunmakta tuneri değişmesi gerekiyor. Neyse Ben bu xcarlink cihazını arkadaşım ile birlikte aldık. Arkaşımda ise 2003 model toyota bulunmaktadır. 2003 model corollaya taktık çalıştı. Benim araçta ise tayp altta radyo kontrol ve gösterge panel yukatrıda olduğu için çalıştıramadık. Yaklaşık 10 gündür bu işle uğraşıyorum. Türkiyedeki xcarlink firmasını aradım takmadıkları için yardımcı olamadılar. Ankara, Bursa ve İstanbul bayileri ile görüştüm onlarda takmamışlar. Bu araçların teyp ini tamişr eden firma ile görüştüm 2001 model corolla teyp in fizutsi ten markalı olduğunu 2001 ile 2003 model corolla cd changer girişlerinin farklı olabileceklerini söylediler. Bu yüzden Toyotayı aradım görüşmemde bunun mümkün olabileceğini bu konu hakkında müşteri ilişkilerine email atmamı istediler. Emaili 26.07.2008 de attım daha cevap gelmedi tekrar telefon ettim bu konu ile ilgili mesajı gördüklerini ilgili birime ilettiklerini söylediler en kısa zamanda cevap geleceğni söylediler. Bu konu ile araştırmalarım sürüyor bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.