Gönderen Konu: Aracın gaz pedalındaki boşluk...!!!  (Okunma sayısı 2129 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 7 kere teşekkür etti
Aracın gaz pedalındaki boşluk...!!!
« : Nisan 15, 2013, 14:37:43 »
2004 toyota corolla otomatik hb aracımın gaz pedalında hissedilebilicek kadar bir boşluk var ustam bunun normal oldugunu söylüyor ama ben pek hoşlanmıyorum bu durumdan tavsıyesı veya aynı sorunu yasıyıp cozen arkadasların yardımlarını beklıyorum...!!!
Her Zaman Her Yerde En Büyük  FENERBAHÇE..!!!

Toyota Club Türkiye

Aracın gaz pedalındaki boşluk...!!!
« : Nisan 15, 2013, 14:37:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Aracın gaz pedalındaki boşluk...!!!
« Yanıtla #1 : Nisan 15, 2013, 14:44:35 »
2004 toyota corolla otomatik hb aracımın gaz pedalında hissedilebilicek kadar bir boşluk var ustam bunun normal oldugunu söylüyor ama ben pek hoşlanmıyorum bu durumdan tavsıyesı veya aynı sorunu yasıyıp cozen arkadasların yardımlarını beklıyorum...!!!

Açıkçası normal o boşluğu aldırınca gaz pedalı aşırı sertleşiyor. Ayrıca motor çalışmıyor konumundayken filtre borusunu söküp birine gaza sonuna kadar basmasını söyleyin eğer kelebek sonuna kadar açılıyorsa hiç kurcalatmayın sert olan gaz pedalına alışmak hem zor hemde sıkıntılı bence.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Nisan 15, 2013, 14:54:35 »
Açıkçası normal o boşluğu aldırınca gaz pedalı aşırı sertleşiyor. Ayrıca motor çalışmıyor konumundayken filtre borusunu söküp birine gaza sonuna kadar basmasını söyleyin eğer kelebek sonuna kadar açılıyorsa hiç kurcalatmayın sert olan gaz pedalına alışmak hem zor hemde sıkıntılı bence.

Enescim öncelikle teşekkür ederim . Aynı aracın düz vitesi kardesımde var . Pedalda boşluk yok fakat öle sertte değil ... Onu kullanıp kendı aracıma bındıgımde dahada bellı oluyor fark..
Her Zaman Her Yerde En Büyük  FENERBAHÇE..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 15, 2013, 14:59:28 »
Enescim öncelikle teşekkür ederim . Aynı aracın düz vitesi kardesımde var . Pedalda boşluk yok fakat öle sertte değil ... Onu kullanıp kendı aracıma bındıgımde dahada bellı oluyor fark..
Pedal ayağınızı koyu çekipce sallanıyor mu,yani sağa sola falan oynama var mı? Belki altındaki vida gevşemiş olabilir.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......