0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben Lumia 820 kullanıyorum ve memnunum, 620 bazı özellikleri hariç aynı sayılır ( http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/telefon/lumia620/ ). Bne genel de olaya fiyat/fayda olarak bakarım ve söylediğiniz ek 25 lira toplam da 600 iyi sayılır ben de tarime ek 49 lira ile aldım.
Ben iki aydır Nokia lumia 620 kullanıyorum. Bu işlerden çok anlamam, ama gayet kullanışlı, interneti hızlı, Windows 8 ile aynı mantık. Fiyatı ilede tercih sebebi olabilir. Yoğun kullanımda kısa süreli donmalar yaptı, bilginize...
Wifi yada hat fark etmiyor. Şuan internet tarayıcısı en hızlı telefon lumia. Ben foruma genellikle telefondan giriyorum ve sorunsuz. Bazen Facebook ta fotoğrafları gezerken saniyelik takılmalar yaşadım. Fakat karşılaştırma yapacak başka bir akıllı telefon kullanmadım
O durum operatör hangisi ise ona bağlı bir durum ama yoksa bile getiriyorlar talep üzerine, benim öyle olmuştu.
Zaten ben de 24 ay olayında takılmıştım, dediğiniz gibi süre uzun ama ödemeler düşük haliyle...
Ertancım merhaba, naçizane fikrimi belirtmek istiyorum eski bir Nokiacı olarak uzak durmanı tavsiye ederim. Ben İOS kullanıyorum ve ooohh dedim.
Valla 24 aya sebep bile vazgeçebilirim gibi geliyor şuan.Bir kısmı baya överken bir kısım uzak dur diyor.Ancak sanırım almayacağım
Açıkcası askerden geldikten sonra yıllarıdr Nokia kullandığımdan dolayı yine Nokia N8 aldım İ4'den daha fazla özelliğe sahip olduğu içinde tercihimde ama ne nete düzgünce girebildim ne bir yararını görebildim telefonun İphone'a geçince bunca zaman yavaş ve zevksiz bir telefon kullandığımı fark ettim.