Arkadaşlar şu şekilde farlarda ki filmleri kesmeyi düşünüyorum aydınlatma biraz zayıf kalıyor kestiğim yerlerin kenarlarına beyaz ince çember yapıştıracam yada komple sökecem filimleri nasıl olmuş mu? (resim biraz basit oldu ama elden bu kadar geliyor) önerilerinize şiddetle ihtiyacım var filmleri komple sökecem yoksa
denemekte fayda var, iyide olma ihtimali var, çok basitte gösterebilir...
Bana kalırsa çok hoş ve estetik olacak ama aydınlatma epey azalır gibi geliyor bana. Yada iki yuvarlak arasındaki mesafeyi epey ince tutabilirisiniz.
bencede denemende fayda var gibi gözüküyo
bence çirkin, 101'lerin en karakteristik özelliği olan çekik farları çekik bırak bence. düz cam modelleri gözden geçirebilirsin mesela.
Düşünfüğümü Yaptım arkadaşlar sonunda ama içime fazla sinmedi sizin görüşleriniz nedir? Sizce nasıl yoksa farlarda ki filimleri komple sökecem

Wv polo hatcbakları andırmış. Bana göre hoş olmuş. Aydınlatma nasıl. Düşüş oldumu epey.
Ben olmamış desem, objektif gözle iyi durmamış bana göre...farlarımız zaten ince ya bizim.
ali abi bu kasa için farlar var zaten böle....angel eyes var hem hemde mercek + bi bölüm daha var..siyah zeminlide zaten..yani bunu aynı görüntüsünü alırsın...hemde daha performanslı olur bence
Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim tatildeydim yeni döndüm sanki biraz avensise benzedi

ilk başta fazla hoşuma gitmemişti ama yavaş yavaş ısındım sanki zaten başka alternatif kalmadı filimleri komple söküp orjinal haline getirecem