0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
herkese merhabalarAracım 2011 Corolla sorunum ise son zamanlarda musallat olan bilhassa kırmızı ışıkta durduğumda fark ettiğim ani devir düşüklüğü ve buna bağlı aracın titremesi. Araç devri 500-600 arasında iken aniden 400-500 devir arasına düşüyor ve sönecekmiş gibi oluyor buna bağlı olarak titriyor ve kendini toparlıyor. Öncelikle elektrikle ilgili bir sorun olduğunu düşündüm onun için yola çıkmadan önce teyp klima gibi aksamları kapattım ama yine çözüm olmadı acaba sebebi ne olabilir.
Aynı olay bende de var ve bununla alakalı bir çok konu var forumda arabanın devrinin düşmesi elektrik ile alakalı rölantide motor devri eğer siz elektrik ihtiyacı gerektiren korna cam açma teyp sinyal vb bir şeyle uğraştığınızda oluyordur veya daha belirgin bir halde oluyordur servis ve diğer arkadaşlar sorun yok diyor bende defalarca demedim ve bu kanıya vardım
Evet once sizin dediginiz gibi oldugunu dusundum ve ozellikle dediklerinizi yapmadim yani teyp cam korna vs elektrik aksamlari kullanmadim ama yine cozum olmadi yakitida herzaman po dan alirim ve buralardaki en bilindik ve unlu bir yer baya cok musterisi vardir bu sebepten yakittan olma ihtimalide dusuk bir ihtimal ve her ne hikmetse servistede bir turlu bu sorun ortaya cikmiyor aracin biseyi yok diye beni sutluyorlar heralde bu sorunla yasamayi ogrenecem