0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha evvelden buna benzer bir başlıktada ilk Lazio maçı sonrası yarı finalde Chelsea çıkmazsa final oynar diye söylemiştim. Tahminimin ilk aşaması gerçekleşti. Lazio'yu eledi ve Chelsea çıkmadı. Bir Beşiktaşlı olarak final oynar diyorum. Ha unutmadan içerde fb takımını sevmem o ayrı
konuyu açtım ama ben de Galatasaraylıyım. Dışarıda oynanan her maçta ülkemizin takımını tutarım. Fenerbahçe bile olsa
kınıyorum sizi arkadaşlar fenerbahçe bile olsa ne demek ? Fenerbahçeyi içerde sevmem ne demek , birbirini kardeş diyip katleden bir taraftar gurubuda görmedim ben, bumudur bizim Türklüğümüz hani Türkün Türkten başka dostu yoktu ? Ben Türküm ve Türk olmaktan gururluyum ve Fenerbahçeliyim (sen yada sen başka takımlısın diye düşmanmı kesilicem size ? ) , benim için galatasaray fenerbahçe beşiktaş Rrabzon Bursaspor aynı değişmez içerdede dışardada durum budur. böyle kin besledikçe ülke içinde birbirini katletme biribine düşmanca davranmalar bitmez.
arkadaşım konuyu açmışım. Fenerbahçeyi desteklemiş ve en iyi temennilerde bulunmuşum. Dışarıda maç yapan bütün Türk takımlarını desteklediğimi söylemişim. daha sen neyin derdindesin. ülke içindeki maçlarda Galatasaraylı ola ola Feneri destekleyecek halim yok. Türkiye içerisindeki mücadele de rakibimiz olarak görüp hiç desteklemem normal ama bu gidip Fenere küfür ettiğim, hakaret ettiğim ya da düşmanlık beslediğim anlamına gelmez. ya da Fenerlilere karşı bir kin, nefret vs hisler beslediğim anlamına gelmez.zira maçı Fenerli arkadaşlarımla izledim.holigan olsam, o kadar nefret eden biri olsam ülke dışında da sevmem. (örnek fenerlilerin real madrid için yaptığı şarkıyı. duymuşsunuzdur.)bölüm yöneticisi olarak bu şekilde tepki vermenizi hoş görmüyorum.ayrıca ben sizi ön yargınız ve hakaret vari cümleleriniz den dolayı kınıyor ve ciddi ciddi özür bekliyorum.
birkere yaşına veriyorum bana arkadaşım diye hitab etmeni , daha saygılı bir giriş yapabilirdin neyse konu bu değil, konumuza dönersek fenerli taraftarların yaptığını asla tasvip etmiyorum bunu belirteyim, ancak senin söylediğin Fener olsa bile derken bu takıma karşı beslediğin kin belli, yada kurmak istediğin cümleyi doğru kuramamışsın artık hangisi bilemiyorum, ama benim yazdığımda özür dilenecek bir durum yok.
Mesut Bey kusura bakmayın ama polemiği başlatan zataliniz olmuş. Ben ve diğer arkadaş yorumumuzda Fenerbahçe düşmanlığından asla bahsetmediğimiz gibi başarısızlılık dileklerinde de bulunmamışız. Ben X takımını tutarken Y takımını sevmek zorunda değilim değil mi ? Bu birkere taraftarlığın doğasına aykırı. Birde neden olayı Türklüğe çektiğinizi anlayabilmiş değilim zira böylem bir mevzu konuşulmadı bile.Son olarak Yusuf Bey size samimiyetle "arkadaşım" diye hitap etmiş sizde saygısızlık adledip "yaşınıza veriyorum" demişsiniz. Görende aranızda onlarca yaş var zanneder.
Yasin Bey güzel cevap vermiş. teşekkür ediyorum.tekrar benzer şeylerde söyleyerek tartışmayı uzatmak istemiyorum.Söyleyeceğim tek şey;Dışarıda Oynanan Her Maçta Ya Da Mücadele Edilen Başka Alanlarda Ülkemi, Bayrağımı veMarşımı Temsil Eden Her Takımı Ve Hangi Alan, Branş Vs. Olursa OlsunTemsilcilerimin Yanındayım, Canı Gönülden Başarılı Olmalarını İsterim.Yenerse Sevinir, Yenilirse Üzülürüm.