Gönderen Konu: Fenerbahçe-Benfica Eşleşmesi UEFA Yarı Final  (Okunma sayısı 3938 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: -
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
Fenerbahçe-Benfica Eşleşmesi UEFA Yarı Final
« : Nisan 12, 2013, 13:45:48 »
Fenerbahçe'nin rakibi Portekiz temsilcisi Benfica

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finali'nde Lazio'yu 2-0 ve 1-1'lik skorlarla eleyerek, yarı finale adını yazdıran Fenerbahçe'nin rakibi Portekiz temsilcisi Benfica oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale adını yazdıran Chelsea, Benfica, Basel ve Fenerbahçe takımlarından hangisi kupayı alırsa bir de ilke imza atacak. Bu takımlar ilk kez UEFA Kupası'nın sahibi olacak.

İsviçre'nin Nyon şehrindeki UEFA'nın genel merkezinde yapılan kura çekilişinde eşleşen takımlar yarı final ilk maçlarını 25 Nisan'da, rövanşlarını ise 2 Mayıs'ta oynayacaklar. Fenerbahçe ilk karşılaşmayı kendi sahasında oynayacak.

Eşleşmeler ise şöyle oldu:

25 Nisan Perşembe

Fenerbahçe - Benfıca (Portekiz)
Basel (İsviçre) - Chelsea (İngiltere)

http://haber.stargazete.com/spor/iste-fenerbahcenin-rakibi/haber-744562

Ay-yıldızı üstünde taşıyan takımımız Fenerbahçeyi destekliyoruz ve başarılar diliyoruz. umarız UEFA kupasını da kazanır.
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Toyota Club Türkiye

Fenerbahçe-Benfica Eşleşmesi UEFA Yarı Final
« : Nisan 12, 2013, 13:45:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Araç: Başka Marka
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
Ynt: Fenerbahçe-Benfica Eşleşmesi UEFA Yarı Final
« Yanıtla #1 : Nisan 12, 2013, 14:12:39 »
Daha evvelden buna benzer bir başlıktada ilk Lazio maçı sonrası yarı finalde Chelsea çıkmazsa final oynar diye söylemiştim. Tahminimin ilk aşaması gerçekleşti. Lazio'yu eledi ve  Chelsea çıkmadı. Bir Beşiktaşlı olarak final oynar diyorum.

Ha unutmadan içerde fb takımını sevmem o ayrı :D
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Nisan 12, 2013, 14:19:04 »
Daha evvelden buna benzer bir başlıktada ilk Lazio maçı sonrası yarı finalde Chelsea çıkmazsa final oynar diye söylemiştim. Tahminimin ilk aşaması gerçekleşti. Lazio'yu eledi ve  Chelsea çıkmadı. Bir Beşiktaşlı olarak final oynar diyorum.

konuyu açtım ama ben de Galatasaraylıyım.
Dışarıda oynanan her maçta ülkemizin takımını tutarım.
Fenerbahçe bile olsa  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 12, 2013, 14:20:25 »
Fener kadar şanslı bi takım görmedim.  :D

başarılar  ;)
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 12, 2013, 14:45:22 »

konuyu açtım ama ben de Galatasaraylıyım.
Dışarıda oynanan her maçta ülkemizin takımını tutarım.
Fenerbahçe bile olsa  :D

kınıyorum sizi arkadaşlar fenerbahçe bile olsa ne demek ?  Fenerbahçeyi içerde sevmem ne demek ,  birbirini kardeş diyip katleden bir taraftar gurubuda görmedim ben,  bumudur bizim Türklüğümüz hani Türkün Türkten başka dostu yoktu ?  Ben Türküm ve Türk olmaktan gururluyum ve Fenerbahçeliyim  (sen yada sen başka takımlısın diye düşmanmı kesilicem size ? ) ,  benim için galatasaray fenerbahçe beşiktaş Rrabzon Bursaspor aynı değişmez  içerdede dışardada durum budur.  böyle kin besledikçe ülke içinde birbirini katletme biribine düşmanca davranmalar bitmez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Nisan 12, 2013, 15:09:40 »
kınıyorum sizi arkadaşlar fenerbahçe bile olsa ne demek ?  Fenerbahçeyi içerde sevmem ne demek ,  birbirini kardeş diyip katleden bir taraftar gurubuda görmedim ben,  bumudur bizim Türklüğümüz hani Türkün Türkten başka dostu yoktu ?  Ben Türküm ve Türk olmaktan gururluyum ve Fenerbahçeliyim  (sen yada sen başka takımlısın diye düşmanmı kesilicem size ? ) ,  benim için galatasaray fenerbahçe beşiktaş Rrabzon Bursaspor aynı değişmez  içerdede dışardada durum budur.  böyle kin besledikçe ülke içinde birbirini katletme biribine düşmanca davranmalar bitmez.

arkadaşım konuyu açmışım. Fenerbahçeyi desteklemiş ve en iyi temennilerde bulunmuşum. Dışarıda maç yapan bütün Türk takımlarını desteklediğimi söylemişim.
daha sen neyin derdindesin. ülke içindeki maçlarda Galatasaraylı ola ola Feneri destekleyecek halim yok.
Türkiye içerisindeki mücadele de rakibimiz olarak görüp hiç desteklemem normal ama
bu gidip Fenere küfür ettiğim, hakaret ettiğim ya da düşmanlık beslediğim anlamına gelmez.
ya da Fenerlilere karşı bir kin, nefret vs hisler beslediğim anlamına gelmez.
zira maçı Fenerli arkadaşlarımla izledim.
holigan olsam, o kadar nefret eden biri olsam ülke dışında da sevmem. (örnek fenerlilerin real madrid için yaptığı şarkıyı. duymuşsunuzdur.)

bölüm yöneticisi olarak bu şekilde tepki vermenizi hoş görmüyorum.
ayrıca ben sizi ön yargınız ve hakaret vari cümleleriniz den dolayı kınıyor ve ciddi ciddi özür bekliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 12, 2013, 15:18:19 »
arkadaşım konuyu açmışım. Fenerbahçeyi desteklemiş ve en iyi temennilerde bulunmuşum. Dışarıda maç yapan bütün Türk takımlarını desteklediğimi söylemişim.
daha sen neyin derdindesin. ülke içindeki maçlarda Galatasaraylı ola ola Feneri destekleyecek halim yok.
Türkiye içerisindeki mücadele de rakibimiz olarak görüp hiç desteklemem normal ama
bu gidip Fenere küfür ettiğim, hakaret ettiğim ya da düşmanlık beslediğim anlamına gelmez.
ya da Fenerlilere karşı bir kin, nefret vs hisler beslediğim anlamına gelmez.
zira maçı Fenerli arkadaşlarımla izledim.
holigan olsam, o kadar nefret eden biri olsam ülke dışında da sevmem. (örnek fenerlilerin real madrid için yaptığı şarkıyı. duymuşsunuzdur.)

bölüm yöneticisi olarak bu şekilde tepki vermenizi hoş görmüyorum.
ayrıca ben sizi ön yargınız ve hakaret vari cümleleriniz den dolayı kınıyor ve ciddi ciddi özür bekliyorum.

birkere yaşına veriyorum bana arkadaşım diye hitab etmeni , daha saygılı bir giriş yapabilirdin neyse konu bu değil, 

konumuza dönersek fenerli taraftarların yaptığını asla tasvip etmiyorum bunu belirteyim,  ancak senin söylediğin Fener olsa bile derken bu takıma karşı beslediğin kin belli, yada kurmak istediğin cümleyi doğru kuramamışsın artık hangisi bilemiyorum, ama benim yazdığımda özür dilenecek bir durum yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 12, 2013, 15:25:27 »
Bir Galatasaraylı olarak başarılar Fenerbaçe :) Benfica'yıda geçeceğini düşünüyorum umarım mutlu sona ulaşırlar. Ben fenerbahçeden çok meseleyi milli unsur olarak görüyorum avrupanın futbolda bizlere saygı duymasını istiyorum  :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 12, 2013, 15:35:19 »
Fenerbahçe bu kupayı alır gelir....Aslında Fenerbahçe 'de Baliç' in oynadığı dönemde Parma 'nın UEFA aldığı zaman Fenerbahçe kupaya çok yaklaşmıştı Parma' yı bir tek Fenerbahçe yenmişti kupa boyunca İtalya'da kaybedince elenmişti.... 
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 254 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Nisan 12, 2013, 15:44:20 »
birkere yaşına veriyorum bana arkadaşım diye hitab etmeni , daha saygılı bir giriş yapabilirdin neyse konu bu değil, 

konumuza dönersek fenerli taraftarların yaptığını asla tasvip etmiyorum bunu belirteyim,  ancak senin söylediğin Fener olsa bile derken bu takıma karşı beslediğin kin belli, yada kurmak istediğin cümleyi doğru kuramamışsın artık hangisi bilemiyorum, ama benim yazdığımda özür dilenecek bir durum yok.

Mesut Bey kusura bakmayın ama polemiği başlatan zataliniz olmuş. Ben ve diğer arkadaş yorumumuzda Fenerbahçe düşmanlığından asla bahsetmediğimiz gibi başarısızlılık dileklerinde de bulunmamışız.

Ben X takımını tutarken Y takımını sevmek zorunda değilim değil mi ? Bu birkere taraftarlığın doğasına aykırı. 

Birde  neden olayı Türklüğe çektiğinizi anlayabilmiş değilim zira böylem bir mevzu konuşulmadı bile.

Son olarak Yusuf Bey size samimiyetle "arkadaşım" diye hitap etmiş sizde saygısızlık adledip "yaşınıza veriyorum" demişsiniz. Görende aranızda onlarca yaş var zanneder.
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Grafiker
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 12, 2013, 15:52:32 »
tüm gs lılar ellerindeki bu ünvan birgün gidecek diye kesinlikle fenerin uefa kupasını kazanmasını istemez. hala 10 yıldır kupayı aldıkları tarihte kutlama yapılıdığını düşünürsek...
aslında onlar bilmez ki asıl uefa liglerinde alınacak kupalar arttıkça rekabet ve başarı gelir, (uçuk bir örnek belki ama bkz. Real Madrid-Barcaleno)
şimdi ben gsnin uefa kupasını aldığı gün bir fenerli olarak 3-4 saat arabadan gs bayrakları sallayarak tur attığımızı çok iyi hatırlıyorum. aynı şey 2 ay sonra yine gs li arkadaşlarım benimle tur atar mı bilemiyorum, ata diyemiyorum.
Gs şampiyonlar ligini alsaydı ben tur atar mıydım? onuda bilmiyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 12, 2013, 16:05:47 »
Bende Fenerbahçeliyim ama turu geçebileceğimizi zannetmiyorum çünkü benfica turnuvanın en iyi hücum futbol oynayan takımı oldukça golcü bir takım evet şampiyonlar liginden elendiler ama gruplarında barcelona vardı, barcelona ve spartak moskova dışında hiç yenilmediler uefada namağlup ilerliyor o yüzden fenerbahçenin işi gerçekten zor, çok uzak bir ihtimal ama turu geçmemiz halinde kupayı almak daha kolay olacak...
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Nisan 12, 2013, 16:17:29 »

Mesut Bey kusura bakmayın ama polemiği başlatan zataliniz olmuş. Ben ve diğer arkadaş yorumumuzda Fenerbahçe düşmanlığından asla bahsetmediğimiz gibi başarısızlılık dileklerinde de bulunmamışız.

Ben X takımını tutarken Y takımını sevmek zorunda değilim değil mi ? Bu birkere taraftarlığın doğasına aykırı. 

Birde  neden olayı Türklüğe çektiğinizi anlayabilmiş değilim zira böylem bir mevzu konuşulmadı bile.

Son olarak Yusuf Bey size samimiyetle "arkadaşım" diye hitap etmiş sizde saygısızlık adledip "yaşınıza veriyorum" demişsiniz. Görende aranızda onlarca yaş var zanneder.

Yasin Bey güzel cevap vermiş. teşekkür ediyorum.
tekrar benzer şeylerde söyleyerek tartışmayı uzatmak istemiyorum.

Söyleyeceğim tek şey;

Dışarıda Oynanan Her Maçta Ya Da Mücadele Edilen Başka Alanlarda
Ülkemi,
Bayrağımı ve
Marşımı
Temsil Eden Her Takımı
Ve Hangi Alan, Branş Vs. Olursa Olsun
Temsilcilerimin Yanındayım, Canı Gönülden Başarılı Olmalarını İsterim.

Yenerse Sevinir, Yenilirse Üzülürüm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 254 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Nisan 12, 2013, 16:26:07 »

Yasin Bey güzel cevap vermiş. teşekkür ediyorum.
tekrar benzer şeylerde söyleyerek tartışmayı uzatmak istemiyorum.

Söyleyeceğim tek şey;

Dışarıda Oynanan Her Maçta Ya Da Mücadele Edilen Başka Alanlarda
Ülkemi,
Bayrağımı ve
Marşımı
Temsil Eden Her Takımı
Ve Hangi Alan, Branş Vs. Olursa Olsun
Temsilcilerimin Yanındayım, Canı Gönülden Başarılı Olmalarını İsterim.

Yenerse Sevinir, Yenilirse Üzülürüm.

+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 12, 2013, 16:41:36 »
en güçlü rakip benfica idi oda geldi zaten bunu geçersek kesin alırız kupayı
yine toyota inadına corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Nisan 12, 2013, 17:22:53 »
Turu geceriz final oynarız kupayı alırız vs vs mesele bu degıll ben ne zaman ki 10 sene ust uste en az ceyrek veya yarı final oynarım basarılıyımdır.

Çok açık ve net sölemek istediğim şudur ; Kupa önemli değil koyu bir FENERBAHÇE taraftarı olarak benim için uzun yıllar bu boyutta avrupada mücadele edebiliceksem onu hedef alıcaksa kulubum o zaman basarılıyızdır
.
Her Zaman Her Yerde En Büyük  FENERBAHÇE..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Nisan 12, 2013, 17:39:51 »
Basarilar diliyorum, en azindan buralara kadar gelip Turkiyenin adini duyurmasi bile bence basli basina bir basari. Hayirlisi olsun.